2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

arkadaslar merbaha aranizda hic bebek kaybi gecirmeksizin hamile oldugunu ogrenince kendilin kan pihtilasmasi testi yaptiran oldumu acaba? bi arkadasim tesadufen yaptirmis cikmis ailesindede olmamasina ragmen. boyle birseye gerek var mi sizce, hastaneler bir sorun gormeden yapmak istemiyor cunku

Meraba canım benim 2 normal yolla olan yaşayan 2 çocuğundan sonra iki kurtajim oldu yapılan tüm tahliller normaldi doktorum kan pıhtılaşması için istedi tahlil ve bendede kan pıhtılaşması çıktı 3.ve bu son gebeligimde kan sulandırıcı kullanıyorum hergun yanı sorun yokken yaptırmak istersen ozeller yapıyor biraz maliyeti yüksek ama.

merhaba kızlar benim ilk başta mide bulantılarım şiddetli başladı 5. haftada 1 hafta kadar şiddetliydi. Sonra biraz şiddeti azaldı. Dün bugün de biraz daha şiddeti azaldı :) 7+3 üm şu an. İnşallah azala azala biter :). Bu arada kokular ve tiksintiler devam ediyor tabi

Canim oncelikle kusurluk bise yok dertlesiyosruz bilgilerimizi paylasiylruz burda sonucta iyi de oluyo:)))168 ciktiginda adetime 4 gun vardi simdi bebegim 5h2g keseyi de iki gun once yani sali gunu gorduk degerim 2800 lerdeydi
Saglicakla al kucagina insallah canim darisi bana :)

günaydn kızlar bulantılarnza çare bulabılıyo musunz ? beni bitirio
Canım ben iki haftada üç kilo vermişim Aklıma bir sürü yemek geliyo ama yemeye korkuyorum. Açlıktan ölmeyecek kadar minik minik yemeye çalışıyorum. Geçen hafta eşim izin almıştı işten, tost vs. Hazırlıodu bişeyler. Bu hafta o çalışıo, buzdolabını açmaya midem bulanıo, aç sefil oturuyorum. Ama bugünler geçecek, biraz dişimizi sıkalım sadece, sabır.

inşallah canım benimm benimmide bulantım yok şükür amaa çok çabuk acıkıyorum yaa normalde öle olmazdım şidi 2-3 saatte dei gibi ackıp yemek yiyorum bu gidişle çook kilo alıcam ondan korkuyorum

inşallah canım benimm benimmide bulantım yok şükür amaa çok çabuk acıkıyorum yaa normalde öle olmazdım şidi 2-3 saatte dei gibi ackıp yemek yiyorum bu gidişle çook kilo alıcam ondan korkuyorum
Aynen bende hemen acıkıyorum, sürekli ufak ufak atıştırıyorum.

canm bende de senin gbi oldu git gide azalıyor sanki şükürler olsun sabah hafif bi geliyor ama onda da çeyrek tost yiyorm ve iyi geliyor gün boyu iyi oluyorm şükr ve sık sık yemeye çalışıyorm . kokular ve tiksintiler devam ediyor bende de ama şükür ki geçti sayılır diğer herşey :) inşallah daha da gelmez

Ben yaptırdım Can'ım.ama hamileyken çıkan sonuçlar güvenilir değilmiş.hamile kalmadan önce yapılması gerekliymiş

bana da herşeyi eşim hazırlıyor allah ondan razı olsun . o şehir dışına çıktığında başlamıştı benm bulantılarm hep aç durdum çnkü hiç bişe yapamıyodm bulantıdan aç durdukca daha da fena oldum. şükür 1 haftanın sonunda eşim imdadıma yetişti. gerçekten yanımıza biri lazm hamilelk zor iş.. ALlah yardımcımız olsun..

Tamam merakla bekliycem dua da edicem sağlikli olsun :) ben de bazen başim ağriyor.bende de mide bulantisi yok.goğus agrilarim geçti gibi.ve her gun ara sira adet sancisi oluyor karnimda bir de sirtim agriyor.sivilceler var vucutumda az az :) başka yok belirti.
İlk sayfa ?bu konunun mu?bilemedim

evet ya acıkma bende de var yemek beğenmiyorum zaten mutfağa giriyorum yapcak yemek bulamıyorum hepsi kötü geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…