Meraba canım benim 2 normal yolla olan yaşayan 2 çocuğundan sonra iki kurtajim oldu yapılan tüm
Meraba canım benim 2 normal yolla olan yaşayan 2 çocuğundan sonra iki kurtajim oldu yapılan tüm tahliller normaldi doktorum kan pıhtılaşması için istedi tahlil ve bendede kan pıhtılaşması çıktı 3.ve bu son gebeligimde kan sulandırıcı kullanıyorum hergun yanı sorun yokken yaptırmak istersen ozeller yapıyor biraz maliyeti yüksek ama.
tahliller normaldi doktorum kan pıhtılaşması için istedi tahlil ve bendede kan pıhtılaşması çıktı 3.ve bu son gebeligimde kan sulandırıcı kullanıyorum hergun yanı sorun yokken yaptırmak istersen ozeller yapıyor biraz maliyeti yüksek ama.[/QUOTE
cevabin icin tesekkur ederim; yani kan pihtilasmasi oldugu halde bebislerin saglikli sekilde dogdu oylemi ? kafayi okadar taktimki pihtilasma varsa bebek kesinlikle kaybediliyor saniyordum. kan sulandirmak icin bende cor aspirin kullaiyorum ama tespit edilmis kan pihtilasmasi varsa igne veriliyormus sanirim. bizim
tup bebek oldugu icin asamalar zahmetli teditgin oluyor insan varsa ve kaybedersem diye