• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kizlarrr artik bulantilarimizin gectigi, bebislerimizin cinsiyetini ogrendigimiz haftalara gecsek ne guzel olur dimiii :))
Daha ben bulantilara bile başlamadim aman başlamam da inşAllah.zaten az yemek yiyen biriyim kendimi zorluyorum bir de bulanti olursa mahv olurum :(((

tesekkur ediy
Meraba canım benim 2 normal yolla olan yaşayan 2 çocuğundan sonra iki kurtajim oldu yapılan tüm
Meraba canım benim 2 normal yolla olan yaşayan 2 çocuğundan sonra iki kurtajim oldu yapılan tüm tahliller normaldi doktorum kan pıhtılaşması için istedi tahlil ve bendede kan pıhtılaşması çıktı 3.ve bu son gebeligimde kan sulandırıcı kullanıyorum hergun yanı sorun yokken yaptırmak istersen ozeller yapıyor biraz maliyeti yüksek ama.

tahliller normaldi doktorum kan pıhtılaşması için istedi tahlil ve bendede kan pıhtılaşması çıktı 3.ve bu son gebeligimde kan sulandırıcı kullanıyorum hergun yanı sorun yokken yaptırmak istersen ozeller yapıyor biraz maliyeti yüksek ama.[/QUOTE
cevabin icin tesekkur ederim; yani kan pihtilasmasi oldugu halde bebislerin saglikli sekilde dogdu oylemi ? kafayi okadar taktimki pihtilasma varsa bebek kesinlikle kaybediliyor saniyordum. kan sulandirmak icin bende cor aspirin kullaiyorum ama tespit edilmis kan pihtilasmasi varsa igne veriliyormus sanirim. bizim tup bebek oldugu icin asamalar zahmetli teditgin oluyor insan varsa ve kaybedersem diye :(

[TE="evrem35, post: 44275684, member: 380183"]Aa hayirli olsun.Allah sag salim hayirli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin canim.peki vajinal mi bakti yoksa karindan mi ?

Çok sağol canim karindan bakti ama bata göre 7+2 6 gün geriden geliyoruz[/QUOTE]

Seninle ayni gun gozukuyoruz da.anlamadim simdi benim 6 + 5 bugun.ben de geriden gidiyorum.bat dedigin ne oluyor?

Merhaba kızlar sizin topik bizimkinden sonra açılmış ama daha hareketli maşallah Ben Kasım da öğrendim ama arada sizin topiğe de bakıyorum :KK3: Ben hiç mide bulantısı yaşamayanlardanım :nazar: Dilerim sizinkilerde böyle geçer işim evime çok uzak sanırım Rabbim bana acıdı:KK51:

Kizlar merhaba..bugun dr.gittim.4 haftalik hamileyim.alttan muayene etti rahim duvarinin kalinlasmis oldugunu gordu.erken oldugu icin ne keseyi ne bebegi goremedik.2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman insallah gorucez.kanaman olabilir korkma dedi.
Aranizda benim gibi regli gecikmesi olmadan hamile oldugunu ogrenen varsa gecikme olduktan 2 hafta sonra gidin derim.cok erken oldugu icin drlar kesin hamilelik var diyemiyorlar yani duymayi beklediginiz o guzel cumleler gelmiyor..onlar da hakli cok erken kesin konusabilmeleri icin..insallah 2 hafta sonra duyucam:)
Seninde hayirli olsun cnm sat tarihin neydi galiba ayniyiz :-D

kızlar bende dün öğrendim kanamam var kahverengi üstüne görüyorum umarım en erken surede biter :KK43:

Hayırlı akşamlar güzel anneler . . Bugün doktora gittik bebeğimizin kesesini, içinde de minik yavrumuzu gördük çok şükür . . Ama nokta gibi daha çok küçük :KK48: sata göre 1 hafta geriden geliyoruz dedi doktor ona biraz üzüldüm inşaallah iyi olur .

Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip eder inşaallah . Bizim meleklerimizi de bize bağışlar inşaallah . .:KK200:

Bitkisel nasil?ne renk olucak? :)
Kendi rengim koyu kahve dip yaptırırım yine diye düşünüyorum. Sen ne renk istiyorsun? Boyanın türleri var bitki özlerinden elde edilen boyalar da mevcut.
Evet annelerin az once bir kalbim baya hizli atti sanki haraketini bile elimle his ediyrdm
Bebeğin kalbi bizimkinin iki katı hızla atarmış. Heyecan vs yapmadıysan ve tekrarlarsa lütfen doktora görün.

Kizlaaaarrr doktordan simdi geldim 6+4 de kalp atisini duydum bebişimin.Rabbim herkese nasip etsin aminnn aminnn aminnn:KK49:
Bu harika bir haber. Umarım bize de nasip olur. Kocaman maşallah.
Kizlarrr artik bulantilarimizin gectigi, bebislerimizin cinsiyetini ogrendigimiz haftalara gecsek ne guzel olur dimiii :))
Süper olur gerçekten hamileliğin en güzel zamanı 2. Üç aymış.

Hamile arkadaslarim nolur banada dua edin bu ay hamile kalayim:KK61:
Allah kucağını doldursun canım, umutlu ol bol bol dua et.
kızlar bende dün öğrendim kanamam var kahverengi üstüne görüyorum umarım en erken surede biter :KK43:
Umarım öyle olur canım ama kahverengiyse korkma, önemli değildir umarım.
Selam kızlar,yazmadığıma bakmayın hep takipteyim:KK59: Bugün bebeğimizi gördük her şey yolunda çok şükür,Allah hepimizi korusun nazar değmesin inşallah :nazar:
Amin canım, maşallah. Darısı başımıza olsun.

Allah kucağını doldursun canım, umutlu ol bol bol dua et.

Umarım öyle olur canım ama kahverengiyse korkma, önemli değildir umarım.

Amin canım, maşallah. Darısı başımıza olsun.
İnşallah canım sağlıcakla tamamlayalım bu süreci :nazar::KK200:

ewet canim doktorum aradı 5.haftada kanamam olmustu kese oyuzden toparlanamiyormuş ilaçları kes bir kaç gune adet olursun dedi..
çok Üzgünüm sadece şuan... rabbim herkezin gönlünce versin burdaki arkadaslarim bu acıyı yasamasin çok zormuş...insalh bir dahakine yüzümüz güler bunda da vardir bi Hayır...

Back