- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
- 133
benm 5.haftanın sonunda başladı valla dua et senn başlamasın canm . mide bulantısız çok sağlıklı hamilelik geçirenler de var inşallah sende onlardansınKacinci haftada basladi bulantilariniz benim daha baslamadi(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benm 5.haftanın sonunda başladı valla dua et senn başlamasın canm . mide bulantısız çok sağlıklı hamilelik geçirenler de var inşallah sende onlardansınKacinci haftada basladi bulantilariniz benim daha baslamadi(
Amin ins suan 5+2 deyim daha basladim 7.haftada baslar diyolarbenm 5.haftanın sonunda başladı valla dua et senn başlamasın canm . mide bulantısız çok sağlıklı hamilelik geçirenler de var inşallah sende onlardansın
benm 5.haftanın sonunda başladı valla dua et senn başlamasın canm . mide bulantısız çok sağlıklı hamilelik geçirenler de var inşallah sende onlardansın
geneli 7.haftada başlıyo ama bnm erken başladı midemi çok aç bıraktm . sen sürekli ye canm ceviz fınfık yoğurt yumurta ihmal etme sakın hazır miden alıyo .Amin ins suan 5+2 deyim daha basladim 7.haftada baslar diyolar
Erken bulanti kiz isaretiymis:))) hayirlisi olsun ceviz falan yiyorum ananas yiyorum rahimi kuvvetlendiriyo dusugu emgelliyo sut iciyorum balik yiyorum :)geneli 7.haftada başlıyo ama bnm erken başladı midemi çok aç bıraktm . sen sürekli ye canm ceviz fınfık yoğurt yumurta ihmal etme sakın hazır miden alıyo .
Normal canim benim 168 cikmisti dusk degil yaniArkadaşlar hepinize gunaydin. Ben dun test yaptırdım ve hcg degerim 270 cikti sizce düşük mu ? Aksamdan beridir bakiyorum uyuyamadim bi turlu sizlerin kac cikmisti ? Testi acilde yaptirdim 1 saat sonra poliklinige gidicem birde sizlere sormak istedim bekleyemiyorum cunku
Canim kese gorunur degerin 1500 un ustugörürsün muhtemelen canım benim kese göründüğünde bhcg 900 fln dı sanırım.
hayırlı olsun canım hamilesin hemen kan testi yaptır ve dogrula :)Merhaba arkadaslar kandil gunu test yaptim ama boyle cikti sizce durum nedir
Reglin gecmismiydi canim 168 ciktiginda ve simdi ne kadarlik bebegin birde keseyi ne zaman gordu dr. Cok soru sordum kusura bakma canim :)Normal canim benim 168 cikmisti dusk degil yani
Canim hayirli olsun ama kanda da baktir degerine bakiyo ilk etapta dr larMerhaba arkadaslar kandil gunu test yaptim ama boyle cikti sizce durum nedir
Canim oncelikle kusurluk bise yok dertlesiyosruz bilgilerimizi paylasiylruz burda sonucta iyi de oluyo:)))168 ciktiginda adetime 4 gun vardi simdi bebegim 5h2g keseyi de iki gun once yani sali gunu gorduk degerim 2800 lerdeydiReglin gecmismiydi canim 168 ciktiginda ve simdi ne kadarlik bebegin birde keseyi ne zaman gordu dr. Cok soru sordum kusura bakma canim :)
4 haftalik falannEvet biraz daha gecsin die bkliyorum benim sat 24 kasimdi sizce kac haftalik hamile oluyorum anlayamadim bi turlu:-D
canm maden suyu içebiliorm bıde yogurt ıyı gelıo sadece diğer yemeklerı dusunemıorm bıle malesefhergün içtim çok şükr hatta hamile kalmadan başlamıştm ben :)
canm yemelisin tost falan ye bana tost iyi geliyor . aç kalınca daha kötü oluyoruz aç bırakma kendiini çorba iç ayran çorbası iç mesela o ii gelir
6. haftada iyice basladı canım...5+4 de falan kendını hıssettırıyodu... sakın telaş yapma belkı bulantısız gecıren sanslı hamıslerdensindr..Kacinci haftada basladi bulantilariniz benim daha baslamadi(
Hayırlı olsun canım bebişin seninle :) bence doktora git gerekli tahlil ve ultrasonla gebeliğini onaylayacaktir inş sağlıkla alırız bebişlerimizi kucagimizaMerhaba arkadaslar kandil gunu test yaptim ama boyle cikti sizce durum nedir
Ins ama ben daha 5+2 deyim daha erken heralde6. haftada iyice basladı canım...5+4 de falan kendını hıssettırıyodu... sakın telaş yapma belkı bulantısız gecıren sanslı hamıslerdensindr..