• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

benm 5.haftanın sonunda başladı valla dua et senn başlamasın canm . mide bulantısız çok sağlıklı hamilelik geçirenler de var inşallah sende onlardansın

Benimde bulantı yok çok şükür . İnşaallah hayırlısı ile olmaz . Allah kolaylik versin olanlara da .

Hani yukarıda bir arkadaş bulantı çok olunca kız olur demiş . Benim çok yakın bir tanıdığım hamileliği boyunca hiç bulmamamış bebeği de kız . Bir tanıdığım da 9 ay boyunca bulandı sonuç erkek :KK66::-):-)

Amin ins suan 5+2 deyim daha basladim 7.haftada baslar diyolar
geneli 7.haftada başlıyo ama bnm erken başladı midemi çok aç bıraktm . sen sürekli ye canm ceviz fınfık yoğurt yumurta ihmal etme sakın hazır miden alıyo .

geneli 7.haftada başlıyo ama bnm erken başladı midemi çok aç bıraktm . sen sürekli ye canm ceviz fınfık yoğurt yumurta ihmal etme sakın hazır miden alıyo .
Erken bulanti kiz isaretiymis:))) hayirlisi olsun ceviz falan yiyorum ananas yiyorum rahimi kuvvetlendiriyo dusugu emgelliyo sut iciyorum balik yiyorum :)

Arkadaşlar hepinize gunaydin. Ben dun test yaptırdım ve hcg degerim 270 cikti sizce düşük mu ? Aksamdan beridir bakiyorum uyuyamadim bi turlu sizlerin kac cikmisti ? Testi acilde yaptirdim 1 saat sonra poliklinige gidicem birde sizlere sormak istedim bekleyemiyorum cunku
Normal canim benim 168 cikmisti dusk degil yani

Merhaba arkadaslar kandil gunu test yaptim ama boyle cikti sizce durum nedir

Eklentiler

• P_20151222_074806.jpg
    P_20151222_074806.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 60
Reglin gecmismiydi canim 168 ciktiginda ve simdi ne kadarlik bebegin birde keseyi ne zaman gordu dr. Cok soru sordum kusura bakma canim :)
Canim oncelikle kusurluk bise yok dertlesiyosruz bilgilerimizi paylasiylruz burda sonucta iyi de oluyo:)))168 ciktiginda adetime 4 gun vardi simdi bebegim 5h2g keseyi de iki gun once yani sali gunu gorduk degerim 2800 lerdeydi

hergün içtim çok şükr hatta hamile kalmadan başlamıştm ben :)

canm yemelisin tost falan ye bana tost iyi geliyor . aç kalınca daha kötü oluyoruz aç bırakma kendiini çorba iç ayran çorbası iç mesela o ii gelir
canm maden suyu içebiliorm bıde yogurt ıyı gelıo sadece diğer yemeklerı dusunemıorm bıle malesef :(

Back