2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Canim benim midemde ulser var haliyle folik asit midemi agritiyo dr um gece uyumadan once ic dedi saati onemli degil yeterki hergun bi tane ic
Teşekkur canim.ben de bir tanidiga sordurdum dr a benim için sabah akşam iç dedi.ben de bir saat 3de içiyorum bir de akşam :) malesef dun 12de ictim akşam o yuzden akşam12de icicem hep zaten geç uyuyorum:)

Kizlar gebelikte kalp atişlarimizda değisiklik olur mu??hizli doğunur mu ?

kızlar bugun gittik doktora kan verdim hcg 113 inmiş normalmi böyle olması..1599 dan düştü

Kizlar merhaba..bugun dr.gittim.4 haftalik hamileyim.alttan muayene etti rahim duvarinin kalinlasmis oldugunu gordu.erken oldugu icin ne keseyi ne bebegi goremedik.2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman insallah gorucez.kanaman olabilir korkma dedi.
Aranizda benim gibi regli gecikmesi olmadan hamile oldugunu ogrenen varsa gecikme olduktan 2 hafta sonra gidin derim.cok erken oldugu icin drlar kesin hamilelik var diyemiyorlar yani duymayi beklediginiz o guzel cumleler gelmiyor..onlar da hakli cok erken kesin konusabilmeleri icin..insallah 2 hafta sonra duyucam:)

Kizlaaaarrr doktordan simdi geldim 6+4 de kalp atisini duydum bebişimin.Rabbim herkese nasip etsin aminnn aminnn aminnn
Aa hayirli olsun.Allah sag salim hayirli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin canim.peki vajinal mi bakti yoksa karindan mi ?

[TE="evrem35, post: 44275684, member: 380183"]Aa hayirli olsun.Allah sag salim hayirli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin canim.peki vajinal mi bakti yoksa karindan mi ?[/QUOTE]

Çok sağol canim karindan bakti ama bata göre 7+2 6 gün geriden geliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…