- 26 Eylül 2015
- 662
- 5.160
- 58
- 32
Bitkisel nasil?ne renk olucak? :)Aslında yapılmış araştırma yokmuş konuyla ilgili fakat içerisinde solumaya zararlı gazlar olduğundan ilk 3 ay tavsiye edilmiyor. Sonra da bitkisel boya tercih edeceğim ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitkisel nasil?ne renk olucak? :)Aslında yapılmış araştırma yokmuş konuyla ilgili fakat içerisinde solumaya zararlı gazlar olduğundan ilk 3 ay tavsiye edilmiyor. Sonra da bitkisel boya tercih edeceğim ben.
Teşekkur canim.ben de bir tanidiga sordurdum dr a benim için sabah akşam iç dedi.ben de bir saat 3de içiyorum bir de akşam :) malesef dun 12de ictim akşam o yuzden akşam12de icicem hep zaten geç uyuyorum:)Canim benim midemde ulser var haliyle folik asit midemi agritiyo dr um gece uyumadan once ic dedi saati onemli degil yeterki hergun bi tane ic
evet ya acıkma bende de var yemek beğenmiyorum zaten mutfağa giriyorum yapcak yemek bulamıyorum hepsi kötü geliyor :)
Kizlar gebelikte kalp atişlarimizda değisiklik olur mu??hizli doğunur mu ?
Evet annelerin az once bir kalbim baya hizli atti sanki haraketini bile elimle his ediyrdmnasıl canım anlamadım kend kalbimizdemi
Naptın canım gorebildinmi melegini...Hayırlı sabahlar . Bugün saat 14.30 da doktor randevumuz var sizden dualarınızı bekliyorum taze anneler. İnşaallah hayırlısı ile bebeğimi görebiliriz .
Doktor bisi dedi mi canim?normal deil diye biliyorum düsmesi?kızlar bugun gittik doktora kan verdim hcg 113 inmiş normalmi böyle olması..1599 dan düştü
Gunde iki kez mi iciyosun canimTeşekkur canim.ben de bir tanidiga sordurdum dr a benim için sabah akşam iç dedi.ben de bir saat 3de içiyorum bir de akşam :) malesef dun 12de ictim akşam o yuzden akşam12de icicem hep zaten geç uyuyorum:)
Kizlaaaarrr doktordan simdi geldim 6+4 de kalp atisini duydum bebişimin.Rabbim herkese nasip etsin aminnn aminnn aminnn[/Q
Pit pit atiyo kalp kucucuk bi mucize allahim tamamina erdirsin ins bende 6 ocakta gitcem kalp atislarini duymaya keseyi gorduk cok sukur
Aa hayirli olsun.Allah sag salim hayirli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin canim.peki vajinal mi bakti yoksa karindan mi ?Kizlaaaarrr doktordan simdi geldim 6+4 de kalp atisini duydum bebişimin.Rabbim herkese nasip etsin aminnn aminnn aminnn
Evet sabah akşam.28tane var zaten içinde dr da 2hafta sonra gel dedi iç de vitamini.aile hekimine de sorduk o da dedi ki ben de hamilelere bunu veriyorum sbh akşam içsinler.diyeGunde iki kez mi iciyosun canim
Ayy inşAllah ben de ocak 4u gidicem inşAllah duyarim :) ne mutlu sana sağlikli olsun canim :*Kizlaaaarrr doktordan simdi geldim 6+4 de kalp atisini duydum bebişimin.Rabbim herkese nasip etsin aminnn aminnn aminnn
Aminnnnn :)Amin tatlim görürsün sen de inşallah çok güzel bir his Allah im herkese yasatsin