• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Hayırlı sabahlar . Bugün saat 14.30 da doktor randevumuz var sizden dualarınızı bekliyorum taze anneler. İnşaallah hayırlısı ile bebeğimi görebiliriz . :anneadayı::KK200::KK68:
inşallah guzel haberler alırsın canim bugün benimde 2de randevum var çok heycanliyiz.insalh nasip olursa keseyi göreceğiz..
5+6 günlük hamileyim..en son bir hafta once hcg 1599 du

Canim benim midemde ulser var haliyle folik asit midemi agritiyo dr um gece uyumadan once ic dedi saati onemli degil yeterki hergun bi tane ic
canm folik asit iyi ki dedin ben bugün içmeyi unuttum yaaaaa :( akşam oldu burda ..

inşallah guzel haberler alırsın canim bugün benimde 2de randevum var çok heycanliyiz.insalh nasip olursa keseyi göreceğiz..
5+6 günlük hamileyim..en son bir hafta once hcg 1599 du
Kesin gorursun keseyi canim rabbim hayirli etsin bende 5+2 deyim suan tam 5 haftalikken gordum keseyi

Neresi burda daha oglen :) aksatma heegun bi tane ic folik asit cok onemli bebegin beyin ve omurilik gelisimi icin
burası çin canm :) evet aksatmadan her sabah içmeye çalışıyodum ama bu sabah ne hikmetse unutmuşum

Allah tamamını erdırsın sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsın canım ben dun bebegımı kaybettım allah kımseye yaşatmasını :KK43:(
Canim yaa cok uzuldum benim de bi dusugum oldu cok agladim cok uzuldum ama bak rabbim nasip ederse hicbirsey engel olamaz o yuzden uzuleceksin ilk etapta belki ama ikinciye hamile kalinca onj unutuyosun bi tek karnindaki mucizeyi dusunuyosun rabbim en kisa zamanda ins tekrar nasip eder
Elini karnına koyup Ya Mübdi çekebilirsin.
Umarım bir şey yoktur, sen ne kadar dirayetli olursan bebeğin sana o kadar tutunur.
Onunla konuş ve güçlü bir annesi olduğunu söyle.

Keşke bunu hiç anlatmasaydınız. O sonuçta iyi şeyler duymak isteyen bir anne adayı ve durumu hassas. Lütfen biraz daha özen.
Farkindaysaniz basinda soyledim korkutmak istemem diye o hassasiyeti emin olun ben sizden iyi biliyorum cunki aynisini ben yasadim ne dusundugunu ne hissettigini sizden iyi bilirim emin olun

kızlar
21.12.2015 beta 183.25
23.12.2015 beta 470.17 sizce artiş normalmi testi ne zaman tekrarlıyım bir daha

kızlar
21.12.2015 beta 183.25
23.12.2015 beta 470.17 sizce artiş normalmi testi ne zaman tekrarlıyım bir daha
Evet canim normal iki gunde bir iki kati olmasi gerekiyo ki bunda da olmus bundan sonra daha hizli artar tabi iki uc gun sonra tekrar yaptir

canm günaydın .. çıkarıyor musun yoksa sadece bulanıyor mu ? sabah yataktan kalkmadan tuzlu çubuk ye yada tuzlu herhangi bişey o bastiriyor bulantıyı biraz.. bol bol yemeye çalış aç kalınca mide daha fena oluyor. sık ye ama az ye aşırı yiyincede mide bulanıyor..
canım hıc yıemıorm artık :( çıkaramıorm işte orası kotu olan belki rahatlıcm cıksa :( çubugu yıorm canm

Hm o zaman saat farki var:) canim saati onemli degil yeterki hergun ic
hergün içtim çok şükr hatta hamile kalmadan başlamıştm ben :)

canım hıc yıemıorm artık :KK43: çıkaramıorm işte orası kotu olan belki rahatlıcm cıksa :KK43: çubugu yıorm canm
canm yemelisin tost falan ye bana tost iyi geliyor . aç kalınca daha kötü oluyoruz aç bırakma kendiini çorba iç ayran çorbası iç mesela o ii gelir

Back