2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Merhaba canım ilk bebeğim 27 yaşındayım 10 ay kadar ugrastik tüp bebekle oldu çok şükür muhtemel doğum tarihimiz 10 agustos

günaydın kızlar aranıza yeni katıldım bende dün sabah hamile olduğumu öğrendim 7 haftalık hamileymişim bebeğide gördüm pazartesi kalp atışlarını duymaya çağırdı doktor çokk heyecanlıyım Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin Allahım olmayanlarada versin

günaydın canım hayırlı olsun maşallah amin amin :)

günaydn kızlar bulantılarnza çare bulabılıyo musunz ? beni bitirio
canm günaydın .. çıkarıyor musun yoksa sadece bulanıyor mu ? sabah yataktan kalkmadan tuzlu çubuk ye yada tuzlu herhangi bişey o bastiriyor bulantıyı biraz.. bol bol yemeye çalış aç kalınca mide daha fena oluyor. sık ye ama az ye aşırı yiyincede mide bulanıyor..

Hayırlı sabahlar . Bugün saat 14.30 da doktor randevumuz var sizden dualarınızı bekliyorum taze anneler. İnşaallah hayırlısı ile bebeğimi görebiliriz .
inşallah görürsün canm benm :) hayırlı haberlerle gel inşallah

OTE="xiexie, post: 44265259, member: 716638"]bayanlar kusura bakmayın giremedim , mesajlarınızı göremedim. ilk sayfadaki listemize katılmak isteyen anne adayları bu yazımın altında bilgilerini yazarlarsa hemen eklerim :)
kaçıncı bebiş ? yaş kaç ? kaçıncı denemede oldu ? ve bebişin tahmini doğum tarhi ? bu soruları yanıtlayın listeye ekliyim :)
[/QUOTE]
2. Bebiş yaşım 33 üçüncü denememde hamile kaldım tahmini 10ağustos doğum tarihi

kızlar hamile kaldıgımı öğrenmedim henüz 4 ocak test gunum ama hamişim olarak görmek istiyorum kendımı dua edermısınız banada bu 3uncu tup bebegım

ilk bebegimiz ikinci tüp bebek denemeniz 23 yaşındayım ve bebegimin dogacağı tarih 20.08.2016

Doktorum bi sorun yok evet hamilesin dedigi an bende yazıcam bilgilerimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…