2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Benim 4 hafta 5 gunluktu.vajinal bakti doktorum.bi de hastaneden hastaneye cihaz farki var.
Ola bilir haklisin.ben devlete gittim oğreniğim de sonra ozele geçiyim diye aynen de oyle oldu devlette ultrason gozukmedi kan verdim pozitiv oldu.simdi bu sefer ozele gidicem hem ozel eşimi de yanima aliyor hem sadece benimle ilgilenecek .devlette toptan herkesle ilgileniyor yaa gicik oldum.hiç bir sey de soramadim o sesde (((

Allah iyi doktorlarla karsilastirsin canim.ben yeni yapilan ozel bir hastaneye gidiyorum.ultrason kagidi ayna gibi.daha sonra baska bir ozele gittim memoriala ,ultrason kagidi cok fazla karliydi net gozukmuodu

Allah iyi doktorlarla karsilastirsin canim.ben yeni yapilan ozel bir hastaneye gidiyorum.ultrason kagidi ayna gibi.daha sonra baska bir ozele gittim memoriala ,ultrason kagidi cok fazla karliydi net gozukmuodu
İnşAllah medikal park hastanesine gidicem bu sefer.bir şey sorayim gebelikte saça boya koymak zarar mi??

Sağol canim benim :* insAllah her kesin bebişi sağlikli gelir bu dunyaya Amin inşAllah.sen benden erken gidiceksin dra sonra bana da yazarmisin keseyi gordunuz mu ne oldu diye?olur mu? :) merakla beklerim
Elbette yazarım canım :) ne demek.
Bir de sordumdu mu bilmiyorum sende miden bulandi mi şuana kadar?ne oldu?ne belirtin var?sorduysam da ozur dilerim

Sormadın sanırım canım. Bende henüz bulantı yok sanırım 7. Haftada başlıyor. Sende var mı?
Şu an ağrı sızı vs geçti sadece göğüslerim çok şiş onlar ağrıyorlar o kadar belirtim.
Canin ben de listeye girmek istiyorummmm
İlk sayfadaki bilgileri yaz sende kaptanımız eklesin. xiexie

İnşAllah medikal park hastanesine gidicem bu sefer.bir şey sorayim gebelikte saça boya koymak zarar mi??
Aslında yapılmış araştırma yokmuş konuyla ilgili fakat içerisinde solumaya zararlı gazlar olduğundan ilk 3 ay tavsiye edilmiyor. Sonra da bitkisel boya tercih edeceğim ben.

Arkadaşlar hepinize gunaydin. Ben dun test yaptırdım ve hcg degerim 270 cikti sizce düşük mu ? Aksamdan beridir bakiyorum uyuyamadim bi turlu sizlerin kac cikmisti ? Testi acilde yaptirdim 1 saat sonra poliklinige gidicem birde sizlere sormak istedim bekleyemiyorum cunku

Arkadaşlar lutfen yardimedin.ben adet günümden 4-5gün öncesi karnimim icinde batmalar bi hareketlilik hissediyodum belim agriyordu.hiçbizaman adet olacagimda boyle seyler yasamadim.kabizlik vardi.idrarimin rengide bulanikti.hamile hissediyodum.bugün adet gunum sabah 6da karnima ve belime adet agrisinin onkatı agri sancilar artti.tuvalete gittugimde idrardan sonra pat diye bi parca kan dustu.peceteyle baktim kan var.ama adetken kan surekli akar.bu akmadi oyle.acaba düsükmü yapiyom.cok korkuyom.

Değerin düşük değil canm adetin geçiyor mu

Merhaba..yorum yapmak isterdim ama yasamadigim icin bilemiyorum cnm.Doktora gorun istersen.Kendini de uzme herseyde vardir bir hayir..

bayanlar kusura bakmayın giremedim , mesajlarınızı göremedim. ilk sayfadaki listemize katılmak isteyen anne adayları bu yazımın altında bilgilerini yazarlarsa hemen eklerim :)
kaçıncı bebiş ? yaş kaç ? kaçıncı denemede oldu ? ve bebişin tahmini doğum tarhi ? bu soruları yanıtlayın listeye ekliyim :)

görürsün muhtemelen canım benim kese göründüğünde bhcg 900 fln dı sanırım.

Ilk, 28, 3, 19 agustos 2016 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…