- 10 Aralık 2015
- 49
- 39
- 3
- 32
inşallah guzel haberler alırsın canim bugün benimde 2de randevum var çok heycanliyiz.insalh nasip olursa keseyi göreceğiz..Hayırlı sabahlar . Bugün saat 14.30 da doktor randevumuz var sizden dualarınızı bekliyorum taze anneler. İnşaallah hayırlısı ile bebeğimi görebiliriz .
Canim benim midemde ulser var haliyle folik asit midemi agritiyo dr um gece uyumadan once ic dedi saati onemli degil yeterki hergun bi tane icTamam teşekkur.yemekten once dimi?simdi ben her gun saat 3de kullancam sonra yemek yiyicem
inşallah hamilesindir canm benm Rabbim yüzünü güldürsün..Doktorum bi sorun yok evet hamilesin dedigi an bende yazıcam bilgilerimi :)
canm folik asit iyi ki dedin ben bugün içmeyi unuttum yaaaaaCanim benim midemde ulser var haliyle folik asit midemi agritiyo dr um gece uyumadan once ic dedi saati onemli degil yeterki hergun bi tane ic
Kesin gorursun keseyi canim rabbim hayirli etsin bende 5+2 deyim suan tam 5 haftalikken gordum keseyiinşallah guzel haberler alırsın canim bugün benimde 2de randevum var çok heycanliyiz.insalh nasip olursa keseyi göreceğiz..
5+6 günlük hamileyim..en son bir hafta once hcg 1599 du
Neresi burda daha oglen :) aksatma heegun bi tane ic folik asit cok onemli bebegin beyin ve omurilik gelisimi icincanm folik asit iyi ki dedin ben bugün içmeyi unuttum yaaaaaakşam oldu burda ..
burası çin canm :) evet aksatmadan her sabah içmeye çalışıyodum ama bu sabah ne hikmetse unutmuşumNeresi burda daha oglen :) aksatma heegun bi tane ic folik asit cok onemli bebegin beyin ve omurilik gelisimi icin
masalhhh canım..insalh bizde rabbimin izniyle goruruz bugünKesin gorursun keseyi canim rabbim hayirli etsin bende 5+2 deyim suan tam 5 haftalikken gordum keseyi
Canim yaa cok uzuldum benim de bi dusugum oldu cok agladim cok uzuldum ama bak rabbim nasip ederse hicbirsey engel olamaz o yuzden uzuleceksin ilk etapta belki ama ikinciye hamile kalinca onj unutuyosun bi tek karnindaki mucizeyi dusunuyosun rabbim en kisa zamanda ins tekrar nasip ederAllah tamamını erdırsın sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsın canım ben dun bebegımı kaybettım allah kımseye yaşatmasını(
Farkindaysaniz basinda soyledim korkutmak istemem diye o hassasiyeti emin olun ben sizden iyi biliyorum cunki aynisini ben yasadim ne dusundugunu ne hissettigini sizden iyi bilirim emin olunElini karnına koyup Ya Mübdi çekebilirsin.
Umarım bir şey yoktur, sen ne kadar dirayetli olursan bebeğin sana o kadar tutunur.
Onunla konuş ve güçlü bir annesi olduğunu söyle.
Keşke bunu hiç anlatmasaydınız. O sonuçta iyi şeyler duymak isteyen bir anne adayı ve durumu hassas. Lütfen biraz daha özen.
Gorursunuz ins canim mutlaka gorunhrmasalhhh canım..insalh bizde rabbimin izniyle goruruz bugün
Hm o zaman saat farki var:) canim saati onemli degil yeterki hergun icburası çin canm :) evet aksatmadan her sabah içmeye çalışıyodum ama bu sabah ne hikmetse unutmuşum
Amiinn canim insallahinşallah hamilesindir canm benm Rabbim yüzünü güldürsün..
Evet canim normal iki gunde bir iki kati olmasi gerekiyo ki bunda da olmus bundan sonra daha hizli artar tabi iki uc gun sonra tekrar yaptirkızlar
21.12.2015 beta 183.25
23.12.2015 beta 470.17 sizce artiş normalmi testi ne zaman tekrarlıyım bir daha
Evet canim normal iki gunde bir iki kati olmasi gerekiyo ki bunda da olmus bundan sonra daha hizli artar tabi iki uc gun sonra tekrar yaptir
canm benım gun boyu gecelerıde cok fenacanım bende aynıyım sabahları çok fena lavobadan çıkamıyorum sadece tuzlu çubuk iyi geliyo bana
canım hıc yıemıorm artıkcanm günaydın .. çıkarıyor musun yoksa sadece bulanıyor mu ? sabah yataktan kalkmadan tuzlu çubuk ye yada tuzlu herhangi bişey o bastiriyor bulantıyı biraz.. bol bol yemeye çalış aç kalınca mide daha fena oluyor. sık ye ama az ye aşırı yiyincede mide bulanıyor..
Rica ederimm canim:)tesekkürler canım sagol
Kacinci haftada basladi bulantilariniz benim daha baslamadicanm benım gun boyu gecelerıde cok fena
hergün içtim çok şükr hatta hamile kalmadan başlamıştm ben :)Hm o zaman saat farki var:) canim saati onemli degil yeterki hergun ic
canm yemelisin tost falan ye bana tost iyi geliyor . aç kalınca daha kötü oluyoruz aç bırakma kendiini çorba iç ayran çorbası iç mesela o ii gelircanım hıc yıemıorm artıkçıkaramıorm işte orası kotu olan belki rahatlıcm cıksa çubugu yıorm canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?