• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

bayanlar kusura bakmayın giremedim , mesajlarınızı göremedim. ilk sayfadaki listemize katılmak isteyen anne adayları bu yazımın altında bilgilerini yazarlarsa hemen eklerim :)
kaçıncı bebiş ? yaş kaç ? kaçıncı denemede oldu ? ve bebişin tahmini doğum tarhi ? bu soruları yanıtlayın listeye ekliyim :)
Merhaba canım ilk bebeğim 27 yaşındayım 10 ay kadar ugrastik tüp bebekle oldu çok şükür muhtemel doğum tarihimiz 10 agustos:KK45:

günaydın kızlar aranıza yeni katıldım bende dün sabah hamile olduğumu öğrendim 7 haftalık hamileymişim bebeğide gördüm pazartesi kalp atışlarını duymaya çağırdı doktor çokk heyecanlıyım Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin Allahım olmayanlarada versin :anneadayı::anneadayı:

günaydın kızlar aranıza yeni katıldım bende dün sabah hamile olduğumu öğrendim 7 haftalık hamileymişim bebeğide gördüm pazartesi kalp atışlarını duymaya çağırdı doktor çokk heyecanlıyım Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin Allahım olmayanlarada versin :anneadayı::anneadayı:
günaydın canım hayırlı olsun maşallah :nazar: amin amin :)

günaydn kızlar :KK43: bulantılarnza çare bulabılıyo musunz ? beni bitirio
canm günaydın .. çıkarıyor musun yoksa sadece bulanıyor mu ? sabah yataktan kalkmadan tuzlu çubuk ye yada tuzlu herhangi bişey o bastiriyor bulantıyı biraz.. bol bol yemeye çalış aç kalınca mide daha fena oluyor. sık ye ama az ye aşırı yiyincede mide bulanıyor..

Hayırlı sabahlar . Bugün saat 14.30 da doktor randevumuz var sizden dualarınızı bekliyorum taze anneler. İnşaallah hayırlısı ile bebeğimi görebiliriz . :anneadayı::KK200::KK68:
inşallah görürsün canm benm :) hayırlı haberlerle gel inşallah:nazar:

OTE="xiexie, post: 44265259, member: 716638"]bayanlar kusura bakmayın giremedim , mesajlarınızı göremedim. ilk sayfadaki listemize katılmak isteyen anne adayları bu yazımın altında bilgilerini yazarlarsa hemen eklerim :)
kaçıncı bebiş ? yaş kaç ? kaçıncı denemede oldu ? ve bebişin tahmini doğum tarhi ? bu soruları yanıtlayın listeye ekliyim :)
[/QUOTE]
2. Bebiş yaşım 33 üçüncü denememde hamile kaldım tahmini 10ağustos doğum tarihi

kızlar hamile kaldıgımı öğrenmedim henüz 4 ocak test gunum ama hamişim olarak görmek istiyorum kendımı dua edermısınız banada bu 3uncu tup bebegım

bayanlar kusura bakmayın giremedim , mesajlarınızı göremedim. ilk sayfadaki listemize katılmak isteyen anne adayları bu yazımın altında bilgilerini yazarlarsa hemen eklerim :)
ilk bebegimiz ikinci tüp bebek denemeniz 23 yaşındayım ve bebegimin dogacağı tarih 20.08.2016:KK200::KK68:

Doktorum bi sorun yok evet hamilesin dedigi an bende yazıcam bilgilerimi :)

Back