- 23 Mart 2015
- 29
- 3
- 1
- 34
Belim ara agriyor kasiklarimda batmalar var.beyaz akintim var bir de kalp atisim cok hizli sanki kosmusum gibi..simdilik bunlar.sen ne durumdasin?
Son adet tarihin ne?Kizlar pazar akşam kanda 69 çıktı sonucunda bugün tekrar bakıldığında 160 çıktı normal mi
benim oldu canim 5haftalikken bir orkid batıracak kadar hemde. doktora gittigimde kese yeni oluşuyor dedi.. şuan progestan ve igne kullaniyorum ayaklarim yuksekte kendimi hic yormuyorum kayın validemi çağırdim o bakiyor bana lavabo disinda kalkmiycaksin dedi doktor ve cok şükür kesildi..persembe tekrar gidecegim yatıp dinlenmeni tavsiye ederim canımKizlar yerlesme kanamasi yasayan var mi aranizda?Varsa kacinci hafta oldu?
hamile oldugumuzu sağlık ocağına bildirmemiz gerekiyormu canim bende acwmiyim:))BENİM İLGİNÇ OLAN ARTIK DOKTOR HCG İSTEMEDİ BENDEN KESEYİ GÖRDÜĞÜ İÇİN GEREK KALMAMIŞ HVCG DEĞERİNİ ALMAYA BENDE AŞIRDI EN SON AĞLIK OCAĞINDA YAPTIRDIM İLK ÖĞRENDİĞİM HAFTA BİTA YOK
hamile oldugumuzu sağlık ocağına bildirmemiz gerekiyormu canim bende acwmiyim:))
Ben de dinleniyorum ama benimki biraz zorunlu dinlenme oldu..2 gun once hamile oldugumu ogrendim dun de ayak bilegimi burkup dustumbenim oldu canim 5haftalikken bir orkid batıracak kadar hemde. doktora gittigimde kese yeni oluşuyor dedi.. şuan progestan ve igne kullaniyorum ayaklarim yuksekte kendimi hic yormuyorum kayın validemi çağırdim o bakiyor bana lavabo disinda kalkmiycaksin dedi doktor ve cok şükür kesildi..persembe tekrar gidecegim yatıp dinlenmeni tavsiye ederim canım
Kac haftalik?Bel ağrım var bir de göğüslerim çok şişti. Ağrıyorlar. Onun haricinde iyiyim maşallah.
5 haftalık.Kac haftalik?
Kizlar pazar akşam kanda 69 çıktı sonucunda bugün tekrar bakıldığında 160 çıktı normal mi
çok geçmiş olsun canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun..Ben de dinleniyorum ama benimki biraz zorunlu dinlenme oldu..2 gun once hamile oldugumu ogrendim dun de ayak bilegimi burkup dustumyani mecburen yatiyorum yuruyemiyorum bile ustelik mr cektirmek zorunda kaldim ama rontgen gibi zarari yokmus cok sukur..
Selamun aleykum kizlar size bir sey danismak.istiyorum 2 aylik evliyim bu ay adet olmadim regl tarihimden bir.hafta once.beta hcg yaptirdim 0.30 cikti adet tarihimin 2.gunu yaptirdim 1.20 cikti bugun adet gunumun 7.gunu sizce yukselme olmus mudur ?boyle.olup hamile.kalanlar var mi?
Değerler çok düşük gibi görünüyor . Bildiğim kadarıyla 5.00 ın üzerinde olunca hamilelik olmuş oluyor . Tahlilleri de erken yaptırmışsınız ama bilemedim
Korkuyorum ki test yaptirayim negatif cikmasini istemiyorum;((
Haklisin ama iste insan o an kendini soz geciremiyor Rabbin hayirlisini versin insallahDaha iki aylık evlisin bu kadar stress yaparsan olmaz ama. Daha bir reglin geçsin ondan sonra test yaptır.
Negatif olması dünyanın sonu değil hayırlısı bir sonraki ay sonrası olur demelisin. Biraz kendini başka şeylerle oyala o zaman gelir meleğin. Hayırlısı olsun, Allah aratmasın.
Hayirli kandiller kizlar, bu aksam bol bol dua edelim bebislerimiz icin de inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?