- 23 Mart 2015
- 29
- 3
- 1
- 34
Ben de "ya musavvir" "la ilahe illallah" okuyorum elimi karnima koyup. Birde tevbe, salavat cekiyorum elimden geldikce.Hayırlı kandiller, ben bol bol ayetel kürsi okuyorum elimi karnıma koyup. Sen ne okuyorsun?
Gününüz aydın olsun canımHerkese gunaydin tane annecikler
Evet doktor odasında muayenede duydu. Eşim de vardı yanımda. Bana bir gülme geldi sesi duyunca. Genelde ağlayanları duymuştum. Nedense ultrason muayenesinde gülesim geliyor. :)
Kizlar yerlesme kanamasi yasayan var mi aranizda?Varsa kacinci hafta oldu?
benim oldu canim 5haftalikken bir orkid batıracak kadar hemde. doktora gittigimde kese yeni oluşuyor dedi.. şuan progestan ve igne kullaniyorum ayaklarim yuksekte kendimi hic yormuyorum kayın validemi çağırdim o bakiyor bana lavabo disinda kalkmiycaksin dedi doktor ve cok şükür kesildi..persembe tekrar gidecegim yatıp dinlenmeni tavsiye ederim canım
Hamilesin canim rabbim hayirli etsin insEki Görüntüle 1722189 iyi akşamlaaar herkese :) bugün yaptim testi.1haftadir adetim gecikti.sizce??hamilemiyim??keşke 2test alsaydim.
aminn canım inşallahcanım benim doktorumda daha ne diyo bana biliyo musun yatmam mı gerekiyo hep dedi hayır küçük çocuğun olsaydı napcaktın mecbur bakcaktın ona işe gidebilirsin dedii şok oldum amaa ben o demesede hep yatıyorum eve gidince işte de masa başı çalışıyyorum zaten düşük tehdidi olabilir diye haftada 1 iğne verdii benimde benimde tam 5 haftalıkken olmuşt ama 1 damlaydı inşallah bita olmas sğlıkla alırız kucağımıza
Ayy canim ya valla cok iyi oldu benim mide bulantilari yeni yeni basliyo dediklerini deniycem cok sagolBayanlar, çok mide bulantısı yaşıyordum ama bugün ilginç bi şekilde düzeldim. Size nasıl olduğunu anlatıcam, umarım sizde de işe yarar ve bende de yaramaya devam eder. Kusmaktan korktuğum için hiçbir yiyeceğe yaklaşmak istemiyordum ve aç kalınca mide bulantısı daha da artıyor. Amaan kusarsam kusayım, kana karıştığı kadarı kardır dediğim noktada yemek yemeğe başladım. Kesinlikle canımın istiyo gibi olduğu aromasız şeyleri yedim. Tost, haşlanmış patates. Eşime esnaf lokantasından tavuk çorbası aldırdım, bol limon sıkıp içtim, açık ve limonlu çay içtim, kivi yedim. Bunlar benim canımın istediği şeyler, sizin de illaki aklınıza yiyecek geliodur, onlara bi şans verin. Ben kendimi baya topladım, hem enerjim yerine geldi hem bulantılarım çok hafifledi. Asla tiksindiğiniz şeyleri yemek için zorlamayın; aşırı aromalı, yağlı, baharatlı, soğanlı, sarımsaklı şeylerden kaçın bence. Ve kusmaktan korkmayın, çünki aç kaldıkça mide bulantılarınız artacak. Bunlar benim deneyimlerim, bugün baya iyi hissediyorum ve paylaşmak istedim
kızlar gebelikte bi kitap varmış 9 ay boyunca ne yapılması gerektiği ve önemli dualar yenilip yenilmemesi gereken yiyecek içecekler diye ADEM GÜNEŞ ANNELİK SANATI GEBELİK diye kitabı çok övdüler okuyan var mı ?? yada başka kitap okuyan ?
Adem günes cok unlu bir pedagog ben dusuncelerini cok bdgeniyorum hamileyken butun kitaplarini okumayi dusunuyorum birde hafta hafta hamilelik kitabı var ama o adem gunesin degil onuda almayi dusunuyorum
Canim.oncelikle korkma ama kandaki degerin 1500 ve ustu ise kese cok rahat gprunur gorunmuyosa dis gebelik suphesi olabilir ama korkma ins keseyi gorursun bebisine lavusursun hayirlisiyla benim de sadece sag tarafkmdaki yumurtadan hamile kalabiliyorum sanirim soldakk tupte sorun var simdi besinci haftadayiz dun keseyi de gorduk rabbime sukurler olsunKızlar bende 6 haftalık hamileyim henüz keseyi göremedim pazartesı randevu var ınsallah görürüm bu arada dua edermısınız hamişlerin duası kabul olur ınsallah daha önce dış gebelık yaşadım tupumun bırı yok tekrar etmesinden korkuyorum hepımız sağlıkla alırız ınsallah yavrularımızı
ANNE ADAYLARIMIZ
Öncelikle kocamaaaan Maşallah
- @bihayaldi ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 29.07.2016
- @goooody ilk bebiş , 2.deneme , yaş :26 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 09.08.2016
xiexie ilk bebiş , 4.deneme , yaş :23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016 - @defne_su ilk bebiş , 15.deneme , yaş : 23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 16.08.2016
- @gzmliperi ilk bebiş , 1,5 yıllık deneme , yaş :28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
- @jasmin2308 ilk bebiş , 2.deneme , yaş :24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016
- @hayalimsin1 3.bebiş
, kaza ile oldu Yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016 - @Ysmn_d 2.bebiş
, 2.deneme , yaş : 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016 - @sevgiliye_34 yaşayan 4.bebiş olcak inşallah
süpriz deneme , yaş : 36 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016 - @Elvo ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 28 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 09.08.2016
- @burcucuk9112 2.bebiş
, 2.deneme , yaş : 24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 14.08.2016 - @gul_sek ilk bebiş , 5.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.1016
- @Canixim ilk bebiş , 2.deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 14.08.2016
SEVDAM4263 ilk Bebiş , ilk deneme , yaş: 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 25.07.2016 - @mev_mel ilk bebiş , 3. Deneme , yaş : 26 " bebişin tahmini doğum tarihi : 13.08.2016
- @Esrasezgin 3.bebiş
, 3. Deneme , yaş : ? " bebişin tahmini doğum tarihi : ? - @01 ebru 01 ilk Bebiş , sürpriz deneme , yaş : 30 " bebişin tahmini doğum tarihi :
- @miniktarlafaresi bilgileri henüz yok :)
21.07.2016 - @Milagros_34 3.bebiş
, sürpriz deneme , yaş : 36 " bebişin tahmini doğum tarihi : ? goqce ilk Bebiş , sürpriz deneme , yaş : 26 " bebişin tahmini doğum tarihi : 05.08.2016 - @sercu ilk bebiş , 3.deneme , yaş : 33 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 12.08.2016
- M melegggm İlk Bebiş , 13.deneme , yaş : 23 " bebişin tahmini doğum tarihi : 19.08.2016
- @freyja1979 ilk bebiş , 6 yıllık deneme , yaş : 36 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016
- @La Lune ilk bebiş , 3.deneme , yaş : 28 ''bebişin tahmini doğum tarihi : ?
- @fburak 3.bebiş
, süpriz deneme ,yaş : 36 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016 - @Candylee 2.bebiş
, 3.deneme , yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 09.08.2016
[Ilk bebis bir bucuk yillik deneme dogum tarihi 23.08.2016 beni de yazin ama (
Canim tam gorunmuyo hatta ben cizgi falanda goremedim ama foto da da oyle gorunuyo olabklir eger hafifte olsa cozgiyi gorduysen kanda zatrn cikar kan testi yap benceKızlar üstteki ilk yaptığım test alttaki bugün yaptığım sizce ???
Var canim hayirli olsunEki Görüntüle 1722853
Kizlaaar bugün de yaptim bu marka da boyle çikti.pazartesi Dr a gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?