2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Hayırlı kandiller, ben bol bol ayetel kürsi okuyorum elimi karnıma koyup. Sen ne okuyorsun?
Ben de "ya musavvir" "la ilahe illallah" okuyorum elimi karnima koyup. Birde tevbe, salavat cekiyorum elimden geldikce.

Kolay dogum yapabilmek icin bol bol meryem suresi okuyun diyorlar, okumaya basladim ama devam etirebilirim ins

Evet doktor odasında muayenede duydu. Eşim de vardı yanımda. Bana bir gülme geldi sesi duyunca . Genelde ağlayanları duymuştum. Nedense ultrason muayenesinde gülesim geliyor. :)

:) ilginççmiş canım ne güzel ağlamak yerine gülmek ii ayyh inşallah bizde duyarız eşimle yaa

Kizlar yerlesme kanamasi yasayan var mi aranizda?Varsa kacinci hafta oldu?

canım beniim yerleşme kanaması mı düşük için mi bilemiyorum amaa tam 5. haftada açık kahverengi lekem gelmişti çok kokrtumm hemen doktoru aradım düşükde olabilir dedi sonra geçen muayene etti keseyi gördü yerleşme kanaması da olabilir dedi senin nasıl oldu ne zaman

canım benim doktorumda daha ne diyo bana biliyo musun yatmam mı gerekiyo hep dedi hayır küçük çocuğun olsaydı napcaktın mecbur bakcaktın ona işe gidebilirsin dedii şok oldum amaa ben o demesede hep yatıyorum eve gidince işte de masa başı çalışıyyorum zaten düşük tehdidi olabilir diye haftada 1 iğne verdii benimde benimde tam 5 haftalıkken olmuşt ama 1 damlaydı inşallah bita olmas sğlıkla alırız kucağımıza

günaydınn canlaaaaaarrrr nasılsınızz bakiimm
bende çok şükür mide bulantııs yok belkide daha yenii olduğum içindir ama ara arar kasıklarım baya ağrıyo korkuyorum ya normalmi sizce sizin nasıl belirtiler

kızlar gebelikte bi kitap varmış 9 ay boyunca ne yapılması gerektiği ve önemli dualar yenilip yenilmemesi gereken yiyecek içecekler diye ADEM GÜNEŞ ANNELİK SANATI GEBELİK diye kitabı çok övdüler okuyan var mı ?? yada başka kitap okuyan ?

aminn canım inşallah

Ayy canim ya valla cok iyi oldu benim mide bulantilari yeni yeni basliyo dediklerini deniycem cok sagol

Adem günes cok unlu bir pedagog ben dusuncelerini cok bdgeniyorum hamileyken butun kitaplarini okumayi dusunuyorum birde hafta hafta hamilelik kitabı var ama o adem gunesin degil onuda almayi dusunuyorum

Adem günes cok unlu bir pedagog ben dusuncelerini cok bdgeniyorum hamileyken butun kitaplarini okumayi dusunuyorum birde hafta hafta hamilelik kitabı var ama o adem gunesin degil onuda almayi dusunuyorum

EVET CANIM BANA DEMİN Bİ ARKADAŞIM DEDİ KESİNLİKLE OKU DEDİ ADEM GÜNEŞİN KİTAPLARINI ŞÖYLE Bİ BAKTIM HERKESTE MEMNUN KALMIŞ O HAFTA HAFTA GEBELİK ODA HOŞ GELİYO KULAĞA ONUDA ALIYIM EN İYİSİ..

Canim.oncelikle korkma ama kandaki degerin 1500 ve ustu ise kese cok rahat gprunur gorunmuyosa dis gebelik suphesi olabilir ama korkma ins keseyi gorursun bebisine lavusursun hayirlisiyla benim de sadece sag tarafkmdaki yumurtadan hamile kalabiliyorum sanirim soldakk tupte sorun var simdi besinci haftadayiz dun keseyi de gorduk rabbime sukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…