- 11 Şubat 2015
- 1.048
- 608
- 123
hamılelkten canm ıstahsızlık bulantıGünaydın canım geçmiş olsun neyin var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamılelkten canm ıstahsızlık bulantıGünaydın canım geçmiş olsun neyin var.
allah yardımcımız olsun tatlım dikkat et kendine..hamılelkten canm ıstahsızlık bulantı
saol canm benımallah yardımcımız olsun tatlım dikkat et kendine..
aç durmadıkça sürekli bişeyler yedikçe iyi gidiyor şükr canm senin nasıl gidiyor :)Nasıl gidiyor canım hamilelik?
Bende elimden geldiğince yararlı şeyler tüketmeye çalışıyorum. Henüz bulantı yok, kese görmeyi bekliyorum bende.aç durmadıkça sürekli bişeyler yedikçe iyi gidiyor şükr canm senin nasıl gidiyor :)
Selam kızlar... Biz dün gördük fasulyemizi, herşey yolundaymış... Ben kalp atışları falan duyacağız sanıyordum, meğer ilerdeki haftalarda duyulurmuş. Sadece attığını gördük çok şükür.
Hamilelik belirtilerim hala yok, doktor herkeste olmayacağını, şükretmem gerektiğini söyledi.
Şimdi de müthiş bir cinsiyet merakına girdim Çin takvimi bilmem ne takvimi bakıp duruyorum. Takdir tabii Allah'tan. Hayırlısı olur inşallah.
Oooo daha minicik. Hayırlı olsun canım. Şimdilik en ufak seninki sanırım. Belirtilerin var mı?Merhaba kizlar..ben de araniza yeni katilanlardanim..cumartesi gunu kan testi ile hamile oldugumu ogrendim:).adet gecikmem olmadan yani bat yarin aslinda.cumartesi gunu beta hcg 39.83 tu dun tekrar baktirdim 132.25. Henuz doktora gidemedim.Saniyorum 4 haftalik.be imle ayni zamanlamaya sahip kimler var:)
Benim de aynı tarihte. Geçmiyor günler.Amin cnm ins bende folice kullaniyorum ama ben hamilelikle baslamis bulundum daha keseyi gormedim 28 ine ins :)
Hosgeldin cnm hayirli olsun :)
Hepinize hayırlı kandiller. Bol dualı geçsin inşallah.
insan midesi bulansın ister mi :) bende sadece uykulu bir hal var başka belirtim yok. Pazartesi doktora gideceğim ama bebeği göremezsem bu hafta alttan bakmam lazim dedi. Burda okuduklarım da tedirgin etti ne yapmalı?
Merhaba kizlar..ben de araniza yeni katilanlardanim..cumartesi gunu kan testi ile hamile oldugumu ogrendim:).adet gecikmem olmadan yani bat yarin aslinda.cumartesi gunu beta hcg 39.83 tu dun tekrar baktirdim 132.25. Henuz doktora gidemedim.Saniyorum 4 haftalik.be imle ayni zamanlamaya sahip kimler var:)
Son adet gunum kasimin 13u. Hesapladiğimda 5+3 haftalik oluyor
ben varım canım yakıo mahfedıo o ıgne :)slm kızlar hayırlı kandiller dün keseyi gördük 5+3 günlükken az lekelenmem geliyodu düşükde olabilir yerleşe kanamasıda olabilir dedi doktor her ihtimale karşı iğne verdi 1 hafa sonra 1 tane daa vurulcam iğne varmı bu iğneden vurulan sizin bebişler nasıl benim 8 mm olmuşş maşallah inşallah sağlıkla tutunur bebeğim
ben varım canım yakıo mahfedıo o ıgne :)