• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Hepinize hayırlı kandiller. Bol dualı geçsin inşallah.

insan midesi bulansın ister mi :) bende sadece uykulu bir hal var başka belirtim yok. Pazartesi doktora gideceğim ama bebeği göremezsem bu hafta alttan bakmam lazim dedi. Burda okuduklarım da tedirgin etti ne yapmalı?

Selam kızlar... Biz dün gördük fasulyemizi, herşey yolundaymış... Ben kalp atışları falan duyacağız sanıyordum, meğer ilerdeki haftalarda duyulurmuş. Sadece attığını gördük çok şükür.
Hamilelik belirtilerim hala yok, doktor herkeste olmayacağını, şükretmem gerektiğini söyledi.
Şimdi de müthiş bir cinsiyet merakına girdim :KK70: Çin takvimi bilmem ne takvimi bakıp duruyorum. Takdir tabii Allah'tan. Hayırlısı olur inşallah. :KK200:

Mide bulantısı yaşayan arkadaşlar, neler yiyebiliyorsunuz? Yedikten sonra sizi rahatsız etmeyen yiyecekler neler? Ben son iki üç gündür, geceleri rüyamda yiyecekler görüyorum

aç durmadıkça sürekli bişeyler yedikçe iyi gidiyor şükr canm senin nasıl gidiyor :)
Bende elimden geldiğince yararlı şeyler tüketmeye çalışıyorum. Henüz bulantı yok, kese görmeyi bekliyorum bende.
Çindeydin sanırım, doktora gittin mi dönüş ne zaman?

Merhaba kizlar..ben de araniza yeni katilanlardanim..cumartesi gunu kan testi ile hamile oldugumu ogrendim:).adet gecikmem olmadan yani bat yarin aslinda.cumartesi gunu beta hcg 39.83 tu dun tekrar baktirdim 132.25. Henuz doktora gidemedim.Saniyorum 4 haftalik.be imle ayni zamanlamaya sahip kimler var:)

Selam kızlar... Biz dün gördük fasulyemizi, herşey yolundaymış... Ben kalp atışları falan duyacağız sanıyordum, meğer ilerdeki haftalarda duyulurmuş. Sadece attığını gördük çok şükür.
Hamilelik belirtilerim hala yok, doktor herkeste olmayacağını, şükretmem gerektiğini söyledi.
Şimdi de müthiş bir cinsiyet merakına girdim :KK70: Çin takvimi bilmem ne takvimi bakıp duruyorum. Takdir tabii Allah'tan. Hayırlısı olur inşallah. :KK200:

Hayırlısı olsun canım, darısı başıma daha haftaya perşembe göreceğiz bebeğimizi.
Herkesin kalbine oğlan doğuyormuş benimki için ama göreceğiz.

Merhaba kizlar..ben de araniza yeni katilanlardanim..cumartesi gunu kan testi ile hamile oldugumu ogrendim:).adet gecikmem olmadan yani bat yarin aslinda.cumartesi gunu beta hcg 39.83 tu dun tekrar baktirdim 132.25. Henuz doktora gidemedim.Saniyorum 4 haftalik.be imle ayni zamanlamaya sahip kimler var:)
Oooo daha minicik. Hayırlı olsun canım. Şimdilik en ufak seninki sanırım. Belirtilerin var mı?

Hayırlı kandiller kızlaarrr dualarınızın kabul olması dileğiyle :KK200::KK200:

Hepinize hayırlı kandiller. Bol dualı geçsin inşallah.

insan midesi bulansın ister mi :) bende sadece uykulu bir hal var başka belirtim yok. Pazartesi doktora gideceğim ama bebeği göremezsem bu hafta alttan bakmam lazim dedi. Burda okuduklarım da tedirgin etti ne yapmalı?

ADETTEN ÖNCEKİ BELİRİTİLERİNİZ NELER Dİ ACABA AKINTI FELAN VAR MIYDI

belirtilerin nasıldı canım adetten önce fark ettin

slm kızlar hayırlı kandiller dün keseyi gördük 5+3 günlükken az lekelenmem geliyodu düşükde olabilir yerleşe kanamasıda olabilir dedi doktor her ihtimale karşı iğne verdi 1 hafa sonra 1 tane daa vurulcam iğne varmı bu iğneden vurulan sizin bebişler nasıl benim 8 mm olmuşş maşallah inşallah sağlıkla tutunur bebeğim

slm kızlar hayırlı kandiller dün keseyi gördük 5+3 günlükken az lekelenmem geliyodu düşükde olabilir yerleşe kanamasıda olabilir dedi doktor her ihtimale karşı iğne verdi 1 hafa sonra 1 tane daa vurulcam iğne varmı bu iğneden vurulan sizin bebişler nasıl benim 8 mm olmuşş maşallah inşallah sağlıkla tutunur bebeğim
ben varım canım yakıo mahfedıo o ıgne :)

YA KIZLAR BİŞİ SORCAM SİZE BENİM DOKTORUM ŞUNA DİKKAT ET BUNA DİKKAT ET ŞÖYLE BESLEN O YASAK FALAN HİÇ BİŞİ DEMEDİ YAA SİZİNKİLER TAVSİYEDE BULUNUYOMUU SİNİR OLMYA BAŞLADIM BU DURUMA

Back