benım daha once düşüğüm vardı tedbır amaclı verdı 4 tane verdı canım haftada 1 vuruluorm... sen ne aralıkla kullanosn ?AHH HİÇ SORMA CANIM YAA NASIL BİŞ O İĞNE YAĞLI OLDUĞUNDAN ÖLE OLUYOMUŞŞ ACISI YENİCE GEÇTİ DERKEN Bİ AE DAHA VURULCAM SAA NİÇİN VERDİ DKTOR HANGİ ARALIKLA VURULUYOSUN CANIM
canım netten arastır benım dr un soledıkleri ; egılme yorulma dıslerını sık sık fırcala sut yogurt beyaz peybır ye bol bol kola kahve cay yasak dısarda yemek yasak ısyerınde saglıksız yıecek cıkıosa ewden saklama kabnd götür kızartma turlerı yasak bol bol yesıllık ıspanak falan... bide bazı balık turlerı sakıncalı onları netten arastır...bol bol meyve ye....ha bide bize ilişki yasakYA KIZLAR BİŞİ SORCAM SİZE BENİM DOKTORUM ŞUNA DİKKAT ET BUNA DİKKAT ET ŞÖYLE BESLEN O YASAK FALAN HİÇ BİŞİ DEMEDİ YAA SİZİNKİLER TAVSİYEDE BULUNUYOMUU SİNİR OLMYA BAŞLADIM BU DURUMA
benım daha once düşüğüm vardı tedbır amaclı verdı 4 tane verdı canım haftada 1 vuruluorm... sen ne aralıkla kullanosn ?
canım netten arastır benım dr un soledıkleri ; egılme yorulma dıslerını sık sık fırcala sut yogurt beyaz peybır ye bol bol kola kahve cay yasak dısarda yemek yasak ısyerınde saglıksız yıecek cıkıosa ewden saklama kabnd götür kızartma turlerı yasak bol bol yesıllık ıspanak falan... bide bazı balık turlerı sakıncalı onları netten arastır...bol bol meyve ye....ha bide bize ilişki yasak
hergun vurunanlar var canm nasl dayanıolarsa ALLAH sabır versin... benım vurulan taraf o bacagımla bırlıkte ıyıce uyuşuyo gün boyu....BENİMDE KAHVERENGİ LEKE GELDİ CANI ÖLE OLUNCA GEÇEN HAFTA 1 KERE VURULDUM
DÜŞÜK OLABİLİR DİYE
BİDE BU HAFTA 1 KERE VURULCAM SONRA BAŞKA YOK
1 HAFTA SONRDA KONTROLE ÇAĞIRDI
doktorunu deıstır ıstersenNE GÜZEL CANIM BENİM DOKTOR HİÇ BİŞİ SÖLEMİYO YAA OFFFF YİNE SÖYLEMESSE BEN DİCEM DİKKAT ETCEĞİM BİŞİ YOKMU NASIL BESLENCEM FALAN DİYEE
İnşAllah sağlikla gelirler Amin.peki seninki gozukdu mu?ne zaman gozukdu?bana dr bakmadan once dedi gozukmez diye.adetimi soyledim kendisi direk gozukmez dedi.ve bakti gormedi decanım aynı giidyoruz seninle benimde son adet tarihm 13 kasım bugn 5+4 günlük olduk inşallah sağlıkla alırız kucağımıza doktor dün mü baktı nasıl göremedi karından mı inşallah sağlıkla gelir bebeğimz
İnşAllah sağlikla gelirler Amin.peki seninki gozukdu mu?ne zaman gozukdu?bana dr bakmadan once dedi gozukmez diye.adetimi soyledim kendisi direk gozukmez dedi.ve bakti gormedi de
Muhtemelen.dun kan tahlili yaptim 1887 çikti.sende kaç?iyi mi bende?bana da dr 2hafta sonra gel dediANLADIM CANIM BEN DÜN GİTTİM 5+3 GÜNLÜKTÜ O ZAMAN GÖRDÜ KESEYİİ BUNDAN SONRA 15 GÜN SONRA GEL DEDİ SAĞLIKLI MI DEĞİLMİ NASIL GİDİYO SIRAYLA İZLİCES DEDİİ SENİN BELKİ GEÇ DÖLLENME OLMUŞTUR GEÇ YUMURTLADIYSAN ONDAN GÖZÜKMÜYO OLABİLİR
Muhtemelen.dun kan tahlili yaptim 1887 çikti.sende kaç?iyi mi bende?bana da dr 2hafta sonra gel dedi
hergun vurunanlar var canm nasl dayanıolarsa ALLAH sabır versin... benım vurulan taraf o bacagımla bırlıkte ıyıce uyuşuyo gün boyu....
KIZLAR KESEYİ GÖRDÜKTEN SONRAİ ADIM KALP ATIŞLARI GALİBA DİMİİ SİZ KAÇINCI HAFTADA DUYDUNUZ KALP ATIŞLARINI
Bende de zaten kese gozukmedi diye istedi kan tahlilini.ve sonuç o kadar çikti.o sira bir şey sormadim ama bu sefer gittiğimde hep sorucam hepsiniBENİM İLGİNÇ OLAN ARTIK DOKTOR HCG İSTEMEDİ BENDEN KESEYİ GÖRDÜĞÜ İÇİN GEREK KALMAMIŞ HVCG DEĞERİNİ ALMAYA BENDE AŞIRDI EN SON AĞLIK OCAĞINDA YAPTIRDIM İLK ÖĞRENDİĞİM HAFTA BİTA YOK
Bende de zaten kese gozukmedi diye istedi kan tahlilini.ve sonuç o kadar çikti.o sira bir şey sormadim ama bu sefer gittiğimde hep sorucam hepsini
Evet ben 6+2 de duydum karından muayenede çok şükür :)
goooody 44235084 .!.:Evet ben 6+2 de duydum karından muayenede çok şükür :)
AA İİ HADİ O ZAMNA İNŞALLAH BENDE DUYARIIM CANIM DOKTORUN ODASINDA Kİ MUAYENEDE Mİ DUYDU CANIM NASIL OLUYOR EİNDE GİRİYOMUU
Belim ara agriyor kasiklarimda batmalar var.beyaz akintim var bir de kalp atisim cok hizli sanki kosmusum gibi..simdilik bunlar.sen ne durumdasin?Oooo daha minicik. Hayırlı olsun canım. Şimdilik en ufak seninki sanırım. Belirtilerin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?