2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

AHH HİÇ SORMA CANIM YAA NASIL BİŞ O İĞNE YAĞLI OLDUĞUNDAN ÖLE OLUYOMUŞŞ ACISI YENİCE GEÇTİ DERKEN Bİ AE DAHA VURULCAM SAA NİÇİN VERDİ DKTOR HANGİ ARALIKLA VURULUYOSUN CANIM
benım daha once düşüğüm vardı tedbır amaclı verdı 4 tane verdı canım haftada 1 vuruluorm... sen ne aralıkla kullanosn ?

canım netten arastır benım dr un soledıkleri ; egılme yorulma dıslerını sık sık fırcala sut yogurt beyaz peybır ye bol bol kola kahve cay yasak dısarda yemek yasak ısyerınde saglıksız yıecek cıkıosa ewden saklama kabnd götür kızartma turlerı yasak bol bol yesıllık ıspanak falan... bide bazı balık turlerı sakıncalı onları netten arastır...bol bol meyve ye....ha bide bize ilişki yasak

benım daha once düşüğüm vardı tedbır amaclı verdı 4 tane verdı canım haftada 1 vuruluorm... sen ne aralıkla kullanosn ?

BENİMDE KAHVERENGİ LEKE GELDİ CANI ÖLE OLUNCA GEÇEN HAFTA 1 KERE VURULDUM
DÜŞÜK OLABİLİR DİYE
BİDE BU HAFTA 1 KERE VURULCAM SONRA BAŞKA YOK
1 HAFTA SONRDA KONTROLE ÇAĞIRDI

NE GÜZEL CANIM BENİM DOKTOR HİÇ BİŞİ SÖLEMİYO YAA OFFFF YİNE SÖYLEMESSE BEN DİCEM DİKKAT ETCEĞİM BİŞİ YOKMU NASIL BESLENCEM FALAN DİYEE

BENİMDE KAHVERENGİ LEKE GELDİ CANI ÖLE OLUNCA GEÇEN HAFTA 1 KERE VURULDUM
DÜŞÜK OLABİLİR DİYE
BİDE BU HAFTA 1 KERE VURULCAM SONRA BAŞKA YOK
1 HAFTA SONRDA KONTROLE ÇAĞIRDI
hergun vurunanlar var canm nasl dayanıolarsa ALLAH sabır versin... benım vurulan taraf o bacagımla bırlıkte ıyıce uyuşuyo gün boyu....

İnşAllah sağlikla gelirler Amin.peki seninki gozukdu mu?ne zaman gozukdu?bana dr bakmadan once dedi gozukmez diye.adetimi soyledim kendisi direk gozukmez dedi.ve bakti gormedi de

İnşAllah sağlikla gelirler Amin.peki seninki gozukdu mu?ne zaman gozukdu?bana dr bakmadan once dedi gozukmez diye.adetimi soyledim kendisi direk gozukmez dedi.ve bakti gormedi de

ANLADIM CANIM BEN DÜN GİTTİM 5+3 GÜNLÜKTÜ O ZAMAN GÖRDÜ KESEYİİ BUNDAN SONRA 15 GÜN SONRA GEL DEDİ SAĞLIKLI MI DEĞİLMİ NASIL GİDİYO SIRAYLA İZLİCES DEDİİ SENİN BELKİ GEÇ DÖLLENME OLMUŞTUR GEÇ YUMURTLADIYSAN ONDAN GÖZÜKMÜYO OLABİLİR

Muhtemelen.dun kan tahlili yaptim 1887 çikti.sende kaç?iyi mi bende?bana da dr 2hafta sonra gel dedi

Muhtemelen.dun kan tahlili yaptim 1887 çikti.sende kaç?iyi mi bende?bana da dr 2hafta sonra gel dedi

BENİM İLGİNÇ OLAN ARTIK DOKTOR HCG İSTEMEDİ BENDEN KESEYİ GÖRDÜĞÜ İÇİN GEREK KALMAMIŞ HVCG DEĞERİNİ ALMAYA BENDE AŞIRDI EN SON AĞLIK OCAĞINDA YAPTIRDIM İLK ÖĞRENDİĞİM HAFTA BİTA YOK

hergun vurunanlar var canm nasl dayanıolarsa ALLAH sabır versin... benım vurulan taraf o bacagımla bırlıkte ıyıce uyuşuyo gün boyu....

ALLAH YARDIMCILARI OLSU CANIM GERÇEKTEN ZORR HERGÜNN
SÖZDE BENİM DOKTOR ÇOK İİ DİE HERKES ÖVÜYODU ONA GİTTİM İK ZAMANLAR HEŞEYİ DETAYLI ANLATIRDI ŞİMDİ HİİÇ Bİ NASILSIN DİO O KADAR ONUN DIŞINDA SEN SORMASSAN HİÇ BİŞİ SÖYLEMİYYOO BİDE ÖZEL YANİİ

KIZLAR KESEYİ GÖRDÜKTEN SONRAİ ADIM KALP ATIŞLARI GALİBA DİMİİ SİZ KAÇINCI HAFTADA DUYDUNUZ KALP ATIŞLARINI

Bende de zaten kese gozukmedi diye istedi kan tahlilini.ve sonuç o kadar çikti.o sira bir şey sormadim ama bu sefer gittiğimde hep sorucam hepsini

goooody 44235084 .!.:
Evet ben 6+2 de duydum karından muayenede çok şükür :)

SAĞLIKLA AL KUCAĞINA CANIM BENİİM DOKTORUN ODASINDA MIYDI EŞİNDE GİRDİMİ NASIL OLUYOR ACEMİ OLUNCA BİLMİYORUM

AA İİ HADİ O ZAMNA İNŞALLAH BENDE DUYARIIM CANIM DOKTORUN ODASINDA Kİ MUAYENEDE Mİ DUYDU CANIM NASIL OLUYOR EİNDE GİRİYOMUU

Evet doktor odasında muayenede duydu. Eşim de vardı yanımda. Bana bir gülme geldi sesi duyunca . Genelde ağlayanları duymuştum. Nedense ultrason muayenesinde gülesim geliyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…