• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kizlar merhaba Allah saglikli bi gebelik gecirmeyi ve saglikla hayirli evlatlar buyutmeyi nasip etsin hepinize konusmalarinizi okuyunca kendimmis gibi cok sevindim cok heyecanlandim Hamilenin icten ettigi dua kabul olurmus bizlerede dua edin belki sizin dualariniza ihtiyacimiz vardir rabbim belki sizin dualarinizi vesile kilacaktir bizlere
Canim ins en yakiin zamanda rabbim sana da nasip eder o duyguyu cok iyi biliyorum bie bucuk yil bekledim simdi cok sukur hamileyim guzel haberlerini ins en yakin zamanda aliriz

Ben de geldim ben de geldim sat 17 kasim 3 aylık evliyim bu 2. Denememizdi :) çok şükür beklemedik.. kizlar bugün hcg 6427 çıktı iyidir galiba 5 haftalik mı oluyor?
Altinci hafta bitmek uzere degere gore ama son adet tarihine gore benimde 17 kasimdi bes bitti altinci haftadan gun aliyoruz

Selamun aleykum anne adaylari.ben de bugun test yaptm 2gun gecikme oldu 2haftadir da hayit tohumu iciyodum aslinda akintim sariya dondugunde yine adet oldum sandm gecikme hayittan sandm ama deglmis 2.cizgi hafif silik ama belli.kizlar sizce ne zaman doktora gideyim bir dusugum vâr 28yasindayim[/QUOThata payi olmaz zaten ama kamda da baktir o sonucla hemen git benimde bi dusugum vardi simdi tekrar hamileyim hic beklemedim gittim

Hamile olan arkadaşlar sizlere bir sorum olacak benim adetime 1 hafta var genelde hamile olanlar hamilelik belirtisi olarak kabızlık yaşarmış ama kabızlık sorunu yok yoksa yine mi bu boş geçti akıntımda yok :KK43:

sizler kabızlık sıkıntısı yaşadınız mı adetten önce belirti olarak
Yoo ben yasamadim tatlim

teşekkürler cevap verdiğin için akıntımda yok benim ama eğer beliriti sayılırsa bu aralar sürükli uyumak istiyorum gözüm kapanıyo hep bat pazar günü olmam inşallah
Canim ben de cok asiri bi sanco oldu bi amda yere yigildim kasik agrisindan bagiriyorum resmen sonra dr umu aradim gebelik baktir demisti dort gunum vardi daha cubuktada kanda da cikti tabi bide gogusler acayip bi sekilde sisip agriyo

Eki Görüntüle 1724462
Kizlaaar bugun dra gittim kan verdim sonuç pozitiv ve değerler.1887. Ultrasonda gozukmedi.2hafta sonra gel ultrasona dedi.duşuncelerinizi aliyim???lutfen :) ben birazcik korkuyorum neden ultrasonda gozukmedi diye(((
Canim degerin cok guzel 1500 ve ustunde kese artik ultrsonda gorunuyo gec dollenme ise olabilir ama normalde bu degere gore gormen gerekiyo

EVET CANIM BANA DEMİN Bİ ARKADAŞIM DEDİ KESİNLİKLE OKU DEDİ ADEM GÜNEŞİN KİTAPLARINI ŞÖYLE Bİ BAKTIM HERKESTE MEMNUN KALMIŞ O HAFTA HAFTA GEBELİK ODA HOŞ GELİYO KULAĞA ONUDA ALIYIM EN İYİSİ..

Bide burc fmde mi ne yayini var youtube dada onlarin kaytlari var is yaparken filan o kayitlarida dinleyebilirz 20 tane filan gormustum ben bu zamanlari degerlendirmeliyz cocuk olduktan snra kendimizi gelistirmeye pek firsatimiz kalmayacak:)

canım beniim yerleşme kanaması mı düşük için mi bilemiyorum amaa tam 5. haftada açık kahverengi lekem gelmişti çok kokrtumm hemen doktoru aradım düşükde olabilir dedi sonra geçen muayene etti keseyi gördü yerleşme kanaması da olabilir dedi senin nasıl oldu ne zaman
Benim 3 haftalik henuz..ben de beyaz akinti var ama yerlesme kanamasi olmadi..olmayinca merak ediyorum herkeste oluyor mu diye..

Benim 4 haftalik henuz..ben de beyaz akinti var ama yerlesme kanamasi olmadi..olmayinca merak ediyorum herkeste oluyor mu diye..

anladım canım illa herkeste olcak die bişi yok amaa genelde baya kişide oluyomuşş benimde beyaz akıntım çoktu ilk zamanlar sonra kahverengi leke geldi şimdide sarı akıntım geliyo ara ara akıntının olması normalmiş

anladım canım illa herkeste olcak die bişi yok amaa genelde baya kişide oluyomuşş benimde beyaz akıntım çoktu ilk zamanlar sonra kahverengi leke geldi şimdide sarı akıntım geliyo ara ara akıntının olması normalmiş
Haftayi yanlis yazdim 3 hafta olacakti.henuz dr.gidemedim 2 gun once beta hcg 133 tu.bu durumda 3 haftalik oluyor galiba..

Selamlar taze anneler ve yeni katılanlar inşallah güzel ve sağlıklı bi hamilelik geçirip bebişlerimizi kucağımıza alırız Allah'ın izniyle. Ben de dün kontrolüm vardı 6+2 de kalp atışlarını duyduk miniğimin :KK200::KK200::KK200: darısı bütün bekleyenlere olsun o kadar tuhaf bi duygu ki pıt pıt küçücük Atan kalbi duyabilmek çok duygulandım çok heyecanlandım allahım sağ dalım kucağımıza alacağımız günleri de göstersin amin :KK46::KK46::KK46:

kızlar gebelikte bi kitap varmış 9 ay boyunca ne yapılması gerektiği ve önemli dualar yenilip yenilmemesi gereken yiyecek içecekler diye ADEM GÜNEŞ ANNELİK SANATI GEBELİK diye kitabı çok övdüler okuyan var mı ?? yada başka kitap okuyan ?
Merhaba,pedagog olarak ben de öneririm kitaplarını ama tek yönlü bakmamak lazım.kendisi Anadolu kültürüne yönelik öneriler sunuyor.oyuncu anne lakaplı bir bayan var.şeker ötesi bir insan.kitaplarını şiddetle tavsiye ederim.sosyal ağlardan da takip edebilirsiniz

Selamlar taze anneler ve yeni katılanlar inşallah güzel ve sağlıklı bi hamilelik geçirip bebişlerimizi kucağımıza alırız Allah'ın izniyle. Ben de dün kontrolüm vardı 6+2 de kalp atışlarını duyduk miniğimin :KK200::KK200::KK200: darısı bütün bekleyenlere olsun o kadar tuhaf bi duygu ki pıt pıt küçücük Atan kalbi duyabilmek çok duygulandım çok heyecanlandım allahım sağ dalım kucağımıza alacağımız günleri de göstersin amin :KK46::KK46::KK46:
Ne güzel ne Mutlu size,darısı inşallah başıma..keseninizin boyutu kaçtı acaba?

Back