• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

IMG-20151221-WA0023.jpeg

Kizlaaar bugun dra gittim kan verdim sonuç pozitiv ve değerler.1887. Ultrasonda gozukmedi.2hafta sonra gel ultrasona dedi.duşuncelerinizi aliyim???lutfen :) ben birazcik korkuyorum neden ultrasonda gozukmedi diye(((

Bende sadece adet belirtileri oldu ama göğsüm inanılmaz acımaya başladı ve ben dehşet üşüdüm yaaa yeni kendime geliorum üşüme konusunda kabızlık bnde bat tan sonra başladı canm
Ayy o üşüme bende de oldu, resmen kalorifere yapışık yaşadım yaa.
Hala da pek geçmiş sayılmaz.
bende yapmıyorum tahlil ama sanki zaman da geçmek bilmiyor tam 1 yıl oldu hsg ye varana kadar çektirdim herşey temiz olmaması için bi engel görünmüyor dedi doktor rabbim inşallah sevindirir beni
Bu kadar stress yapma canım, dua et hayırlısını iste. Hatta bir ay ara verin, özel bir çaba sarfetmeyin. İnş. hayırlısıyla gelir bebeğin. Zaten bir sene problemli olmayan çiftlerde tedavi öncesi bekleme süresi.

Eki Görüntüle 1724462
Kizlaaar bugun dra gittim kan verdim sonuç pozitiv ve değerler.1887. Ultrasonda gozukmedi.2hafta sonra gel ultrasona dedi.duşuncelerinizi aliyim???lutfen :) ben birazcik korkuyorum neden ultrasonda gozukmedi diye(((
Gözünüz aydın Allah tamamına erdrsin. Bildiğim kadarıyla kesenin görünebilmesi için değerlerinin 2000 üstünde olması gerekiyor endişelenme :)

Son adet gunum kasimin 13u. Hesapladiğimda 5+3 haftalik oluyor
Benim de kasımın ondördü. Beni iki hafta sonra çağırdı doktor kese için.
Çok küçük görünmemesi normal bence. Alttan muayene yaptırmanı tavsiye etmem düşüğe sebep oldu yengemde. En azından ilk zamanlar için.

Korkma beta hcg değerin iyi, sen ne kadar iyi düşünürsen bebiş de sana o kadar iyi tutunur.

Benim de kasımın ondördü. Beni iki hafta sonra çağırdı doktor kese için.
Çok küçük görünmemesi normal bence. Alttan muayene yaptırmanı tavsiye etmem düşüğe sebep oldu yengemde. En azından ilk zamanlar için.

Korkma beta hcg değerin iyi, sen ne kadar iyi düşünürsen bebiş de sana o kadar iyi tutunur.
Uok karnimdan bakti.oyle baktirmam ama soylemen de çoook iyi oldu.ne guzel ayni olmuş ikimizde :) soylediklerin icimi biraz rahatladi tskkk :KK200::KK36: :) bir de senin değerin kaç çikti??

Uok karnimdan bakti.oyle baktirmam ama soylemen de çoook iyi oldu.ne guzel ayni olmuş ikimizde :) soylediklerin icimi biraz rahatladi tskkk :KK200::KK36: :) bir de senin değerin kaç çikti??

Ben geçen perşembe gittiğimde 878di. Güncel değerimi bilmiyorum canım, keseyi göremedi o gün. Hem sıkışık değildim hem de erkendi. Bekliyorum bakalım. Umarım hayırlısı olur. Ne gibi belirtilerin var?

Ben geçen perşembe gittiğimde 878di. Güncel değerimi bilmiyorum canım, keseyi göremedi o gün. Hem sıkışık değildim hem de erkendi. Bekliyorum bakalım. Umarım hayırlısı olur. Ne gibi belirtilerin var?
Ben biliyordum onu sikişiktim akşam dan gidicem diye zaten başladim su icmeye az az.aslinda ultrasona girmeden son adet gunumu dra diyince bana direk şuan gozukmez dedi bakmadan once.ama israrima rağmen bakti ve gormedi diye kan tajlili yaptik.belirtim adet sancisi var karnimda.arada çok az başim ağriyor.akşamlar uykususuz.sbhlari kalkamiyrm uykum oluyor.başka ta yok belirtim.peki senin neler??

Ben biliyordum onu sikişiktim akşam dan gidicem diye zaten başladim su icmeye az az.aslinda ultrasona girmeden son adet gunumu dra diyince bana direk şuan gozukmez dedi bakmadan once.ama israrima rağmen bakti ve gormedi diye kan tajlili yaptik.belirtim adet sancisi var karnimda.arada çok az başim ağriyor.akşamlar uykususuz.sbhlari kalkamiyrm uykum oluyor.başka ta yok belirtim.peki senin neler??
Başın susuzluktan ağrıyor olabilir.
Ben az su içtiğim bir gün baş ağrısı çektim, içince geçti.
Bende göğüs hassasiyeti var bolca, dokununca bile ağrıyor. Ara ara bel ve kasık ağrım oluyor. Onun haricinde iyiyim çok şükür. Ha bir de uyku eğilimi var, esneye esneye yazıyorum.:KK48:
Bulantı vs yok henüz iştah açılması var. Sabah akşam süt içmeye, dengeli beslenmeye özen gösteriyorum elimden geldiğince. İlk bebiş mi? Kaç yaşındasın?

Başın susuzluktan ağrıyor olabilir.
Ben az su içtiğim bir gün baş ağrısı çektim, içince geçti.
Bende göğüs hassasiyeti var bolca, dokununca bile ağrıyor. Ara ara bel ve kasık ağrım oluyor. Onun haricinde iyiyim çok şükür. Ha bir de uyku eğilimi var, esneye esneye yazıyorum.:KK48:
Bulantı vs yok henüz iştah açılması var. Sabah akşam süt içmeye, dengeli beslenmeye özen gösteriyorum elimden geldiğince. İlk bebiş mi? Kaç yaşındasın?
A evet ben de de goğus hassasiyyeti oldu dokununca ağroyorsu şimdi sanki az.koyulaşti bir de.ben 22yasindayim aralik 31de 23 olucak:) ilk meleğim :) senin?? Bugun ben de sut aldim ve ayva aldim :) en ağirlikli olarak onalra onem vericm.bir de bana dr folik astik diye vitamn yazdi.adi tam olarak şuan odada yazarm sonra folderen miydi neydi oyle bir şeydi

A evet ben de de goğus hassasiyyeti oldu dokununca ağroyorsu şimdi sanki az.koyulaşti bir de.ben 22yasindayim aralik 31de 23 olucak:) ilk meleğim :) senin?? Bugun ben de sut aldim ve ayva aldim :) en ağirlikli olarak onalra onem vericm.bir de bana dr folik astik diye vitamn yazdi.adi tam olarak şuan odada yazarm sonra folderen miydi neydi oyle bir şeydi
Ben 28 yaşındayım ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse.
Folidoce kullanıyorum ben, hamile kalmadan önce başlamıştım.
Ben koyuluğu pek göremedim ama belki zamanla daha belli olur. Ayy hayırla gelsin de.
Bir an önce göbeğim büyüsün bebeğimin tekmelerini hissedeyim istiyorum.
Allah dileyen isteyen herkese versin, aratmasın.

Ben 28 yaşındayım ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse.
Folidoce kullanıyorum ben, hamile kalmadan önce başlamıştım.
Ben koyuluğu pek göremedim ama belki zamanla daha belli olur. Ayy hayırla gelsin de.
Bir an önce göbeğim büyüsün bebeğimin tekmelerini hissedeyim istiyorum.
Allah dileyen isteyen herkese versin, aratmasın.
Amin inşAllah.ben de istoyorum onu:) şuan inanamiyorum buyusun karnim istiyorum hatta midem de bulansin çok belirtm olsun diyorum emin oluyum:KK71:

Kızlar cumartesi doktora gittim beta hcg 6000 çıktı fakat doktor keseyi göremedi cuma günü tekrar gelmemi istedi bakalım insallh hersey yolundadır :KK16:

[QUOaksamlar, post: 44221311, member: 707234"]Son adet gunum kasimin 13u. Hesapladiğimda 5+3 haftalik oluyor[/QUOTE]
Cnm benimde 10 Kasım son adetim perşembe kanda değerim 2523 çıktı doktora daha gitmedim gözükmez diye ama cuma gidicem sende endişe etme çok miniktir bebiş

Back