• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Merhaba doktor öğrendikten sonra 2 hafta sonra gel keseye bakalım dedi. Ondan iki hafta sonra da kalp atışı için çağırdı.
Çok sık ultrasona girmek bebek için zararlı olabiliyormuş.
Evet tatlım bunu duymuştum bnde sürekli gitmek istiyorum ama bu aylar cok önemli ya meraklardayım ☺️☺️

Selamun aleykum anne adaylari.ben de bugun test yaptm 2gun gecikme oldu 2haftadir da hayit tohumu iciyodum aslinda akintim sariya dondugunde yine adet oldum sandm gecikme hayittan sandm ama deglmis 2.cizgi hafif silik ama belli.kizlar sizce ne zaman doktora gideyim bir dusugum vâr 28yasindayim
Aleyküm selamm Bi iki hafta daha bekle canım hayırlı olsunn

Selamun aleykum anne adaylari.ben de bugun test yaptm 2gun gecikme oldu 2haftadir da hayit tohumu iciyodum aslinda akintim sariya dondugunde yine adet oldum sandm gecikme hayittan sandm ama deglmis 2.cizgi hafif silik ama belli.kizlar sizce ne zaman doktora gideyim bir dusugum vâr 28yasindayim

Ayyy ne güzel yazmışsın profile yaa cok duygulandım bırakmaz tatlım öle düşünme sağlıkla kucağına al inşallah ☺️☺️

Hamile olan arkadaşlar sizlere bir sorum olacak benim adetime 1 hafta var genelde hamile olanlar hamilelik belirtisi olarak kabızlık yaşarmış ama kabızlık sorunu yok yoksa yine mi bu boş geçti akıntımda yok :(

sizler kabızlık sıkıntısı yaşadınız mı adetten önce belirti olarak

20151221_181427.jpg kızlar bugün adet günüm test yaptım hamilemiyim sizce

Hamile olan arkadaşlar sizlere bir sorum olacak benim adetime 1 hafta var genelde hamile olanlar hamilelik belirtisi olarak kabızlık yaşarmış ama kabızlık sorunu yok yoksa yine mi bu boş geçti akıntımda yok :KK43:

Bende sadece adet belirtileri oldu ama göğsüm inanılmaz acımaya başladı ve ben dehşet üşüdüm yaaa yeni kendime geliorum üşüme konusunda kabızlık bnde bat tan sonra başladı canm

akıntın ne zaman başladı acaba benim pazar günü adet olmam lazım akıntım yok
Canim benimde tam bilgim yok ama kişiden kişiye değişiyor belirtiler adet gününden önce test yapma ben yaptım 6 gün kala silik çıktı hamleyim zannettim kan testi yaptırdım negatif çıktı hemen belli olmuyor

Canim benimde tam bilgim yok ama kişiden kişiye değişiyor belirtiler adet gününden önce test yapma ben yaptım 6 gün kala silik çıktı hamleyim zannettim kan testi yaptırdım negatif çıktı hemen belli olmuyor

bende yapmıyorum tahlil ama sanki zaman da geçmek bilmiyor tam 1 yıl oldu hsg ye varana kadar çektirdim herşey temiz olmaması için bi engel görünmüyor dedi doktor rabbim inşallah sevindirir beni

Inşallah canım allah hayırlı zamanda versin bende 1 hafta öncesine kadar sürekli hamilemiyim diye düşünüp duruyordum sürekli test yapıyordum baktım olmuyor akışına bıraktım sabrettim adet gunume kadar bugün yaptım ve çift ciZiya gördüm sende düşünme aklından çıkar bi süre inşallah adet olmazsın hamilesindir

Hamile olan arkadaşlar sizlere bir sorum olacak benim adetime 1 hafta var genelde hamile olanlar hamilelik belirtisi olarak kabızlık yaşarmış ama kabızlık sorunu yok yoksa yine mi bu boş geçti akıntımda yok :KK43:

Ben ne önceki hamileliğimde,ne de bu hamileliğimde hiç kabızlık sorunu yaşamadım. Belirtiler kişiden kişiye değişir takma kafana.

Back