• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Sağ ol canım dinleniyorum ama insan tedirgin oluyor işte.çünkü yerleşme dönemini geçtik keseyi gördük kalp atışı için bekliyordum. İnşallah bebeğim benimle kalır

Yeni görüyorum yazdığını ben çok korku hissettim. Ara ara da oluyor. Daha sonra düşündüğüm için muhtemelen utanacağım şeyler düşündüm. Çocuğa nasıl bakcam artık hiç eskisi gibi özgür olamıcam gibi ki çocuk istememe planlı olmasına rağmen. Kalp atışlarını duyduktan sonra biraz rahatladım. Bir de iş yerindeki yöneticime hamile olduğumu söyledikten sonra :). İşleri de kafama takıyordum çünkü.
bizimde planlı olmasına rağmen sanırım seninle aynı şeyleri düşünüyorum şu an ama konuştuğum herkes senin gibi kalp atışını duyduktan onu gördükten sonra içine bi sevgi gircek sonra böyle şeyler dusunmuceksin filan diyor

Sağ ol canım dinleniyorum ama insan tedirgin oluyor işte.çünkü yerleşme dönemini geçtik keseyi gördük kalp atışı için bekliyordum. İnşallah bebeğim benimle kalır
insalh tatlım birbirimize bol bol dua edelim insalh mutlu haberler alırız...

Ben de geldim ben de geldim sat 17 kasim 3 aylık evliyim bu 2. Denememizdi :) çok şükür beklemedik.. kizlar bugün hcg 6427 çıktı iyidir galiba 5 haftalik mı oluyor?

Selamlar,
Ben de yeni katıldım aranıza ☺️ Gecen gafta ogrendim bebeğim olacağını henüz doktora gitmedik cumartesi gidicez insallah.cok merak ediyorum onu

Hayırlı olsun canım
Selamlar,
Ben de yeni katıldım aranıza ☺️ Gecen gafta ogrendim bebeğim olacağını henüz doktora gitmedik cumartesi gidicez insallah.cok merak ediyorum onu
hayırlı olsun canım aynı haftalardayız bende perşembe gideceğim bakalim keyfi yerindemi bebegimin:KK49:

Günaydınn annecikler
Kontrole ne sıklıkta gidiyorsunuz ya da ne sıklıkta gidilmeli sizce ??

doktor çağırıyor ona göre gidiyorum canım kendısı tarıh verıo zaten
Kaç güne verio acaba ilk gittiğim dr perşembe gittim gün vermedi zatn daha dr arayışımdayım bu perşembe de bi yere gitcem cünkü merak ediorm ne durumda diye..
Gecen haftalarda kasıklarmda hep ağrı vsrdı hissediodm hamileliğimi bu hafta bişey yok merak ediorum ne durumda acaba ☺️☺️

Günaydınn annecikler
Merhaba doktor öğrendikten sonra 2 hafta sonra gel keseye bakalım dedi. Ondan iki hafta sonra da kalp atışı için çağırdı.
Çok sık ultrasona girmek bebek için zararlı olabiliyormuş.

Günaydınn annecikler
Merhaba Doktorum kontrole gittiğimde bi sonraki sefer geleceğim zamanı söylüyor. Bence bir anormallik olmadıkça doktorun söylediği zamanda gitmek en iyisi.
Ben 4. haftada ve 6. haftada gittim. 9. haftada tekrar gideceğim.

Arkadaşlar aranızda yoga yapmayı düşünen var mı? Ben yakın çevredeki yoga kurslarına baktım ama pahalı geldi biraz. Bi dvd seti var ondan alsam evde mi yapsam diye düşünüyorum. Spordan daha çok biraz ruhum dinlensin istiyorum. Daha sakin ve stressiz geçirebilmek için, hem de normal doğuma yardımcı olduğunu duyduğum için, hamilelik dönemini yoga yapmayı düşündüm.
Bir sonraki gidişimde doktoruma da sorcam. Ama acaba dvd ler yararlı olur mu aranızda daha önce kullanan var mı?

Selamun aleykum anne adaylari.ben de bugun test yaptm 2gun gecikme oldu 2haftadir da hayit tohumu iciyodum aslinda akintim sariya dondugunde yine adet oldum sandm gecikme hayittan sandm ama deglmis 2.cizgi hafif silik ama belli.kizlar sizce ne zaman doktora gideyim bir dusugum vâr 28yasindayim

Back