Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimde planlı olmasına rağmen sanırım seninle aynı şeyleri düşünüyorum şu an ama konuştuğum herkes senin gibi kalp atışını duyduktan onu gördükten sonra içine bi sevgi gircek sonra böyle şeyler dusunmuceksin filan diyorYeni görüyorum yazdığını ben çok korku hissettim. Ara ara da oluyor. Daha sonra düşündüğüm için muhtemelen utanacağım şeyler düşündüm. Çocuğa nasıl bakcam artık hiç eskisi gibi özgür olamıcam gibi ki çocuk istememe planlı olmasına rağmen. Kalp atışlarını duyduktan sonra biraz rahatladım. Bir de iş yerindeki yöneticime hamile olduğumu söyledikten sonra :). İşleri de kafama takıyordum çünkü.
insalh tatlım birbirimize bol bol dua edelim insalh mutlu haberler alırız...Sağ ol canım dinleniyorum ama insan tedirgin oluyor işte.çünkü yerleşme dönemini geçtik keseyi gördük kalp atışı için bekliyordum. İnşallah bebeğim benimle kalır
Hayırlı olsun canım rabbim tamamını erdirsin inşallahBen de geldim ben de geldim sat 17 kasim 3 aylık evliyim bu 2. Denememizdi :) çok şükür beklemedik.. kizlar bugün hcg 6427 çıktı iyidir galiba 5 haftalik mı oluyor?
Amin canım çok sağol cümlemizinkini inşallahHayırlı olsun canım rabbim tamamını erdirsin inşallah
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinSelamlar,
Ben de yeni katıldım aranıza Gecen gafta ogrendim bebeğim olacağını henüz doktora gitmedik cumartesi gidicez insallah.cok merak ediyorum onu
hayırlı olsun canım aynı haftalardayız bende perşembe gideceğim bakalim keyfi yerindemi bebegiminSelamlar,
Ben de yeni katıldım aranıza Gecen gafta ogrendim bebeğim olacağını henüz doktora gitmedik cumartesi gidicez insallah.cok merak ediyorum onu
doktor çağırıyor ona göre gidiyorum canım kendısı tarıh verıo zatenGünaydınn annecikler
Kontrole ne sıklıkta gidiyorsunuz ya da ne sıklıkta gidilmeli sizce ??
Doktor 2 haftada bir cagirdi simdilik canim heralde 3 aydan sonra ayda 1 olcak son aylarda yine sıklastiricaz dediGünaydınn annecikler
Kaç güne verio acaba ilk gittiğim dr perşembe gittim gün vermedi zatn daha dr arayışımdayım bu perşembe de bi yere gitcem cünkü merak ediorm ne durumda diye..doktor çağırıyor ona göre gidiyorum canım kendısı tarıh verıo zaten
Cok sağol canım benim ben bi dr kesinleştirsem cok ii olcakDoktor 2 haftada bir cagirdi simdilik canim heralde 3 aydan sonra ayda 1 olcak son aylarda yine sıklastiricaz dedi
Merhaba doktor öğrendikten sonra 2 hafta sonra gel keseye bakalım dedi. Ondan iki hafta sonra da kalp atışı için çağırdı.Günaydınn annecikler
Merhaba Doktorum kontrole gittiğimde bi sonraki sefer geleceğim zamanı söylüyor. Bence bir anormallik olmadıkça doktorun söylediği zamanda gitmek en iyisi.Günaydınn annecikler