Evet tatlım bunu duymuştum bnde sürekli gitmek istiyorum ama bu aylar cok önemli ya meraklardayımMerhaba doktor öğrendikten sonra 2 hafta sonra gel keseye bakalım dedi. Ondan iki hafta sonra da kalp atışı için çağırdı.
Çok sık ultrasona girmek bebek için zararlı olabiliyormuş.
Aleyküm selamm Bi iki hafta daha bekle canım hayırlı olsunnSelamun aleykum anne adaylari.ben de bugun test yaptm 2gun gecikme oldu 2haftadir da hayit tohumu iciyodum aslinda akintim sariya dondugunde yine adet oldum sandm gecikme hayittan sandm ama deglmis 2.cizgi hafif silik ama belli.kizlar sizce ne zaman doktora gideyim bir dusugum vâr 28yasindayim
Selamun aleykum anne adaylari.ben de bugun test yaptm 2gun gecikme oldu 2haftadir da hayit tohumu iciyodum aslinda akintim sariya dondugunde yine adet oldum sandm gecikme hayittan sandm ama deglmis 2.cizgi hafif silik ama belli.kizlar sizce ne zaman doktora gideyim bir dusugum vâr 28yasindayim
Eki Görüntüle 1724323 kızlar bugün adet günüm test yaptım hamilemiyim sizce
hayırlı olsun arkadaşım hamilesin kabızlık sorunun oldumu belirti olarak bir de akıntın oldumu
hamilesinEki Görüntüle 1724323 kızlar bugün adet günüm test yaptım hamilemiyim sizce
Tesekkurler canimKabızlık yok ama akintim çok vardı bide bel ağrım çok var canimhayırlı olsun arkadaşım hamilesin kabızlık sorunun oldumu belirti olarak bir de akıntın oldumu
Tesekkurler canimKabızlık yok ama akintim çok vardı bide bel ağrım çok var canim
Yumurtalama gününden beri var canım bi ara baya çkötü şimdi o kadar yokne zaman başladı akıntın
Bende sadece adet belirtileri oldu ama göğsüm inanılmaz acımaya başladı ve ben dehşet üşüdüm yaaa yeni kendime geliorum üşüme konusunda kabızlık bnde bat tan sonra başladı canmHamile olan arkadaşlar sizlere bir sorum olacak benim adetime 1 hafta var genelde hamile olanlar hamilelik belirtisi olarak kabızlık yaşarmış ama kabızlık sorunu yok yoksa yine mi bu boş geçti akıntımda yok
sizler kabızlık sıkıntısı yaşadınız mı adetten önce belirti olarak
Canim benimde tam bilgim yok ama kişiden kişiye değişiyor belirtiler adet gününden önce test yapma ben yaptım 6 gün kala silik çıktı hamleyim zannettim kan testi yaptırdım negatif çıktı hemen belli olmuyorakıntın ne zaman başladı acaba benim pazar günü adet olmam lazım akıntım yok
Canim benimde tam bilgim yok ama kişiden kişiye değişiyor belirtiler adet gününden önce test yapma ben yaptım 6 gün kala silik çıktı hamleyim zannettim kan testi yaptırdım negatif çıktı hemen belli olmuyor
Ben ne önceki hamileliğimde,ne de bu hamileliğimde hiç kabızlık sorunu yaşamadım. Belirtiler kişiden kişiye değişir takma kafana.Hamile olan arkadaşlar sizlere bir sorum olacak benim adetime 1 hafta var genelde hamile olanlar hamilelik belirtisi olarak kabızlık yaşarmış ama kabızlık sorunu yok yoksa yine mi bu boş geçti akıntımda yok
sizler kabızlık sıkıntısı yaşadınız mı adetten önce belirti olarak
canim bence yuksek benim ilk yapmamda hcg 147.5 çıktı 3gun sonra 1599 çıktı gunden güne degerler yukselir seninde öle olacaktır tatlımSelam kızlar bata 2 gün var kan sonucu 459.9 yüksek gibi geldi bana sanki((bilgisi olan varmi
canim bence yuksek benim ilk yapmamda hcg 147.5 çıktı 3gun sonra 1599 çıktı gunden güne degerler yukselir seninde öle olacaktır tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?