• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kizlar merhaba Allah saglikli bi gebelik gecirmeyi ve saglikla hayirli evlatlar buyutmeyi nasip etsin hepinize konusmalarinizi okuyunca kendimmis gibi cok sevindim cok heyecanlandim Hamilenin icten ettigi dua kabul olurmus bizlerede dua edin belki sizin dualariniza ihtiyacimiz vardir rabbim belki sizin dualarinizi vesile kilacaktir bizlere

benimde ilk bi kahverengi olmuştu akşama dogru kanamam oldu iğneyle durdu fakat bugün yine iki üç damla seklinde oluyor inşalh boyle devam etmez. .senin nasil peki tatlım şuan
Ben dün doktora gittim.gün de 3 tane iğne vuruluyorum.wc sen sonra kahve rengi akıntım geliyor.bi de dün mü doktor gebelik kesemin küçük olduğunu ancak 3 haftalık olduğunu söyledi.canım çok sıkkın:( bu hafta kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek.ama içimde kötü his var :( Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun

kızlar geceleri karın ağrısı ile uyana var mı???ben bi kaç zeytin ve biraz ekmek yiyip su içince geçmiş oluyor....son günlerde nerdeyse gecede üç defa kalkmaya başladım hep bişeyler yedikten sonra geçiyor.gündüz fazla olmuyor....bi de idrarımda iltihap varmış bu da sebep olabilir mi buna .....

kızlar geceleri karın ağrısı ile uyana var mı???ben bi kaç zeytin ve biraz ekmek yiyip su içince geçmiş oluyor....son günlerde nerdeyse gecede üç defa kalkmaya başladım hep bişeyler yedikten sonra geçiyor.gündüz fazla olmuyor....bi de idrarımda iltihap varmış bu da sebep olabilir mi buna .....
İltihap da sebep olur midedeki hassaslıkta.hamilelikte mideyi pek boş bırakmamak lazım..

midem hassas değildir aslında...kötü bi durum değildir dimi??? gerçi hormon hapı kullanıyorum sancı şeklinde bi ağrı değil.. ...
Bir şey yiyip de geçiyorsa miden hassaslaşmış diye düşündüm.karın ağrısı yapıyordu ben de.gazlarda sebep oluyor

Cnm ilk başlarda bana da oluodu, çok şiddetli mide kazınması, eğer bahsettiğin oysa. Sık acıkıodum, şimdi sadece bulantı var:mad:

Bir şey yiyip de geçiyorsa miden hassaslaşmış diye düşündüm.karın ağrısı yapıyordu ben de.gazlarda sebep oluyor
doğru söylüyorsun gaz da olabilir :KK35:

Cnm ilk başlarda bana da oluodu, çok şiddetli mide kazınması, eğer bahsettiğin oysa. Sık acıkıodum, şimdi sadece bulantı var:mad:
allah yardımcın olsun bulantı zor...mideni boş bırakmamaya çalış patates haşlaması ya da dışardan biri çorba falan yaparsa yemen rahat olur miden boş kalmayınca bulantı fazla olmazmış..benim hala bulantım yok çok şükür.inşallah olmaz da..:KK72:

Ben dün doktora gittim.gün de 3 tane iğne vuruluyorum.wc sen sonra kahve rengi akıntım geliyor.bi de dün mü doktor gebelik kesemin küçük olduğunu ancak 3 haftalık olduğunu söyledi.canım çok sıkkın:KK43: bu hafta kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek.ama içimde kötü his var :KK43: Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
iyi düşünün.üzmeyin kendinizi geç döllenme olmuş olabilir bi de dediğiniz akıntıyı doktorlar normal karşılıyor çünkü çoğu bayanda görülen bişeymiş.siz gerekli hormon takviyesini alın içinizi rahat tutun...allah ın takdiridir olmasını istiyorsa hayırlısıysa olacak zaten..siz elinizden geleni yapın sonrasında içinizi rahat tutun ve hamileliğin tadını çıkarın :KK36:

Kizlar merhaba Allah saglikli bi gebelik gecirmeyi ve saglikla hayirli evlatlar buyutmeyi nasip etsin hepinize konusmalarinizi okuyunca kendimmis gibi cok sevindim cok heyecanlandim Hamilenin icten ettigi dua kabul olurmus bizlerede dua edin belki sizin dualariniza ihtiyacimiz vardir rabbim belki sizin dualarinizi vesile kilacaktir bizlere
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inaallah . En yakin zamanda sizede nasip olur INsallah

Ben dün doktora gittim.gün de 3 tane iğne vuruluyorum.wc sen sonra kahve rengi akıntım geliyor.bi de dün mü doktor gebelik kesemin küçük olduğunu ancak 3 haftalık olduğunu söyledi.canım çok sıkkın:KK43: bu hafta kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek.ama içimde kötü his var :KK43: Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
amin canim insalh iyi haberler alırız..bende daha keseyi goremedim yeni olusuyormus bu gitmemde insalh bütün sıkıntılarımız yok olur tatlım iyi düşünelim iyi olsun

amin canim insalh iyi haberler alırız..bende daha keseyi goremedim yeni olusuyormus bu gitmemde insalh bütün sıkıntılarımız yok olur tatlım iyi düşünelim iyi olsun
bende de ilkinde görünmemişti ve çok canım sıkılmıştı geç döllenme denmişti ve sadece iki gün sonra göründü :KK54:
kan değerleri o kadar hızlı artıyorki bi dahakine kesin ilk fotoğrafını alacaksın bebişinin :21:

bende de ilkinde görünmemişti ve çok canım sıkılmıştı geç döllenme denmişti ve sadece iki gün sonra göründü :KK54:
kan değerleri o kadar hızlı artıyorki bi dahakine kesin ilk fotoğrafını alacaksın bebişinin :21:
ikinci kez yaptirdigimda hcg 1599 cikti...inşalh dediginiz gibi olur ve Bebeğimi görürüm :KK49:

Kızlar hamile oldugunuzu ogrendiginizde mutluluk ve heycaninın yanında korku ve stres hissettiniz mi hissettiyseniz bu hizleriniz ortalama ne kadar sürdü ne zaman bitti
Yeni görüyorum yazdığını ben çok korku hissettim. Ara ara da oluyor. Daha sonra düşündüğüm için muhtemelen utanacağım şeyler düşündüm. Çocuğa nasıl bakcam artık hiç eskisi gibi özgür olamıcam gibi ki çocuk istememe planlı olmasına rağmen. Kalp atışlarını duyduktan sonra biraz rahatladım. Bir de iş yerindeki yöneticime hamile olduğumu söyledikten sonra :). İşleri de kafama takıyordum çünkü.

şimdi yemek yedim we hiç bir şey yememis gibi Karnım kazınıyor ara ara karnim da ağrıdı oluyor ama ben bunu gaz sancısı diye düşünüyorum..bebeklerimiz bize baya kilo aldiracaklar :KK17:ama tabi bunada razıyım :anneadayı:

Kızlar bugün açık kahverengi leke geldi.çok canım sıkıldı
yatıp dinlenmen gerekiyor canım nerdeyse tutunma doneminde herkezin başına geliyormuş benim kanamam oldu şuan yatıyorum ayağımın altina yastık ve çapraz bir şekilde ayaklarimi koydum sanki faydası var yüksekte olmasının sende aynı şeyi yapabilirsin...rahat olmaya çalış

Back