- 11 Şubat 2015
- 1.048
- 608
- 123
bendede oyle olmustu canım garantı hamılesın ama kan verseydn rahatlardınilk yaptığımda silikti ama yine belliydi ertesi gun bidaha yaptım bu kez koyu pembe ve koyar koymaz belirginleşti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede oyle olmustu canım garantı hamılesın ama kan verseydn rahatlardınilk yaptığımda silikti ama yine belliydi ertesi gun bidaha yaptım bu kez koyu pembe ve koyar koymaz belirginleşti
yani param var kartta çekemiyorum kapanmış kart şubeye gitmem lazımmış yani artık güüyorummm annem bile kan tahlılı yaptır da öle hamileyim de deyince heyecanımı aldııııı götürdüüüü :)bendede oyle olmustu canım garantı hamılesın ama kan verseydn rahatlardın
anneler boyle hep benımkıde bebegı ultrasonda gormeden hamıleyım deme dedi çok şukur gorduk söyledikte inandıyani param var kartta çekemiyorum kapanmış kart şubeye gitmem lazımmış yani artık güüyorummm annem bile kan tahlılı yaptır da öle hamileyim de deyince heyecanımı aldııııı götürdüüüü :)
:))))))))) rica ederım canımmmmmayyy yani bi benimki değilmiş yani bu iyi geldi bana çok teşekkür ederim canımmmm :)
zaten özelden çıktım doğruuu sağlık ocağında aldm soluğu oda kırk dereden su getirdi yeni taşındığımız için ilk defa gidiyordum oraya kaydın ankara da hala çarşamba kayıt yapalım dedi gönderdi benim anlamadığım tc ni verince hemen kayıt alınıyor bu sefer çarşamba kayıt dedi gıcık oldum yani ....bu arada ankaradan gebzeye gelin geldim ben :)
inşallah balımmm nerde ilginç beni buluyor zaten nedense ben hep böle şeyler yaşıyorum ama sonuçları hep daha güzel oluyor inşallah bebeğimde benimledir :)ilginçmiş canım benim bildiğimde öle oluyo bende eskişehirdeyim burdakilerde hemen kimlikle yapıolar hayırlı olsun bu arada :)
Canım ben 4+4 te gördüm keseyi sende görürsün inşallah panik yapmacanım öncelikle sağ salim al kucağına bebeğini bazen benimde oluyo dha çok iğne batması gibi bazende ok yorunca kendimi karnım kasıklarım baya ağrıyo adet olcakmış gibi normal galiba bol bol yat dinlen ilk zamanlar doktora gittin mi bende daha 4 haftalığım doktor haftaya çağırdı o zaman inşallah 5 hafta 3 günlük olcam sen gibi keseyi görür müyüm die heyecanla bekliyrm sen gördün mü acaba
Ayrıca değeri sormuşsun ya hiç korkma benim 18 den yükseldi Can'ımilginçmiş canım benim bildiğimde öle oluyo bende eskişehirdeyim burdakilerde hemen kimlikle yapıolar hayırlı olsun bu arada :)
Canım ben 4+4 te gördüm keseyi sende görürsün inşallah panik yapma
Amin Can'ım benim amin inşallah sağlıcakla alırız cümlemiz kucağımızaohhhh içimi rahatlattın canım ben daha önce bi dış gebelik geçirdiğim için çook korkuyrm rabbim hayırlısıyla göstersin bana bu sefer
Amin Can'ım benim amin inşallah sağlıcakla alırız cümlemiz kucağımıza
Kızlar yaa ben daha annemlere söylemedim benimde 5+5 günlük kalp atışlarını duyunca söyliyim diyorum???? hepiniz söylediniz herhaldeanneler boyle hep benımkıde bebegı ultrasonda gormeden hamıleyım deme dedi çok şukur gorduk söyledikte inandı
canımyaa sonuçda bu tahlilleri devlet hastaneleri de yapıyor ben daha özele gitmedim ama bakalım daha karar vermedim kontrollere falan nereye gideceğime?????çok para alıyor bu hastaneler ya bende gecen hafta gittim muayeneye 20tl,, kan ve idrar tahliline 80tl verdim yazık yani insan diyor olsun varsın bebiş sağlıklı olsun diyor ama parada kolay kazanılmıyor.
Canım hangi semttesin ben sincan koruya gitcem eryamanda oturuyorum gideceğin hastanenn yenidoğan yoğun bakım ünitesine dikkat et ankaradada koru ve turgut özal da iyi araştırmştm bi arkadaş için önceden ordan biliomKızlar ben Ankaradayım doktor-hastane araştırıyorum hangisine gitsem hangi ildesiniz sizde nerede olduğunuzu paylışırmısınız????
nerdesin canım hangi hastaneye gidiyorsun karar verdinmi????Kızlar bende hızınıza yetişemiyorum valla çalışıyorum çok bakamıyorum.. Bende acayip uyuşukum iş yerinde ayakta uyuyom evde hiçbişe yapmıorum böyle geciyo günler Ultrasonda görmediğim için hala bişey anlamıyorum hamile oldğmu kbl edemiorm bi yandan da kasıkladım karnımda sürekli sızı ağrı falan oluo kücük kücük sürekli ilgim orda.. Buarada kahverengi lekelenme bendede olmuştu ama önemli bişey değilmiş ciddiye almadım.. Bu arada bende ankaradanım
en doğrusu canım çunku sewınclerınden ınanmıyolar ve bizede ewham yaptırıolarKızlar yaa ben daha annemlere söylemedim benimde 5+5 günlük kalp atışlarını duyunca söyliyim diyorum???? hepiniz söylediniz herhalde