- 11 Şubat 2015
- 1.048
- 608
- 123
aynen canım mutluluktan 2 haftadır sendrome gırmıorm bende :)günaydın canım çalışanlar içinde pazartesi sendromu bugün :) ama bebişim aklıma geliyo ve unutturuyor bana herşeyi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım mutluluktan 2 haftadır sendrome gırmıorm bende :)günaydın canım çalışanlar içinde pazartesi sendromu bugün :) ama bebişim aklıma geliyo ve unutturuyor bana herşeyi :)
Merhaba arkadaşlar,5 hafta 3 günlük gebeyim ben de,ara sıra kasıklarıma kramp tarzı ağrılar giriyor.Sizin de oluyor mu?sayfayı karıştırdım kimse bu durumdan bahsetmemiş
[, post: 44066719, member: 722516"]yarın olurmu bana acaba çok heyecanlıyım yaaa
teşekkür ederimm canım darısı isteyen tüm hanımların başına ..bir de yarın o sonucu elime alıp belgeleseydim :) ....
6 aylık evliyim geçen ay karar verdik evimizde bi ses olsun evladımız olsun diye Rabbim inşallah sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip eder
:) ilk haftalarmızya ınsan bısı yapmak ıstemıorTemizlik memizlik hak getire valla ben 3 lu koltuk tan kalkamiyorum
yaaaa bendekine ne denir bilmiyorum param yetmedi kan testine gittim 40 lira deyince eyvahhh dedimmm yirmi beş liram vardı on beş lira yüzünden eve geldimm ooooffffcanım benimde öleydi aynı adetten 4 gün önce idrarda öğrendim sonra kanda 65 çıktı hemşire biraz değer düşük deyince nasıl moralim bozulduydu senin yükseldi mi peki ne kadarlık oldu şimdi
acemi olduğum için çok sorular var kafamda ondan kafanı şişirdiysem kusura kalma
Ygmrsu
Günaydınn :) Kimi etiketleyeceksen başına @ koy defne_su yazınca altında kişiler çıkıyor bi denekızlar şu etıketleme ısını nasıl yapıosn :)
Canimm vallahi doktora gorunemedim benimde ilk bebegim acemiyim bende gidince seni haberdar ederim :)canım benimde öleydi aynı adetten 4 gün önce idrarda öğrendim sonra kanda 65 çıktı hemşire biraz değer düşük deyince nasıl moralim bozulduydu senin yükseldi mi peki ne kadarlık oldu şimdi
acemi olduğum için çok sorular var kafamda ondan kafanı şişirdiysem kusura kalma
Ygmrsu
Canimm vallahi doktora gorunemedim benimde ilk bebegim acemiyim bende gidince seni haberdar ederim :)
yaaaa bendekine ne denir bilmiyorum param yetmedi kan testine gittim 40 lira deyince eyvahhh dedimmm yirmi beş liram vardı on beş lira yüzünden eve geldimm ooooffff
defne_su bir de beni düşünnn zaten şuan eşimi bekliyorum gelsin onunla gidicem işin tuhafı hesabımda para var ama çekemedim dün eşim üst üste yanlış şifre girince hesap kapanmış aksilik yani hayırlısı diyorum başka bişi gelmedi elimdenYgmrsu çok sacma ya 40 liraya kan tahlılı mı olur mus esın götürseydı keske uzuldm
zaten özelden çıktım doğruuu sağlık ocağında aldm soluğu oda kırk dereden su getirdi yeni taşındığımız için ilk defa gidiyordum oraya kaydın ankara da hala çarşamba kayıt yapalım dedi gönderdi benim anlamadığım tc ni verince hemen kayıt alınıyor bu sefer çarşamba kayıt dedi gıcık oldum yani ....bu arada ankaradan gebzeye gelin geldim ben :)kıyamma kötü olmuş nerde oturuyosun canım bilmiyorum ama sağlık ocağına git orda ücretsiz yapıolar
aynen canım hayırlısı buymus demekkı hersey ust uste geldıgıne gore... testın sılık mı cıkmstı ?defne_su bir de beni düşünnn zaten şuan eşimi bekliyorum gelsin onunla gidicem işin tuhafı hesabımda para var ama çekemedim dün eşim üst üste yanlış şifre girince hesap kapanmış aksilik yani hayırlısı diyorum başka bişi gelmedi elimden
ilk yaptığımda silikti ama yine belliydi ertesi gun bidaha yaptım bu kez koyu pembe ve koyar koymaz belirginleştiaynen canım hayırlısı buymus demekkı hersey ust uste geldıgıne gore... testın sılık mı cıkmstı ?