• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Merhaba arkadaşlar,5 hafta 3 günlük gebeyim ben de,ara sıra kasıklarıma kramp tarzı ağrılar giriyor.Sizin de oluyor mu?sayfayı karıştırdım kimse bu durumdan bahsetmemiş :KK43:
canım benim gebeliğim idrarda çıktı ama kan testi yaptıramadm yarın gidicem benimde kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ama hemencik geçiyor,ve vajinamda minik minik batmalar oluyor özellikle yatarken

Merhaba arkadaşlar,5 hafta 3 günlük gebeyim ben de,ara sıra kasıklarıma kramp tarzı ağrılar giriyor.Sizin de oluyor mu?sayfayı karıştırdım kimse bu durumdan bahsetmemiş :KK43:
Bana oluyor canım,hatta en çok sağ kasığımda hissediyorum doktoruma sordum bana çok şiddetli ve sürekli olmadığı sürece sorun yok demişti.

[, post: 44066719, member: 722516"]yarın olurmu bana acaba çok heyecanlıyım yaaa[/QUOTE]

İdrarda cikan kanda da görünür. Adetimden 4 gün önce cok silik cikmisti benim testim diğer gün kanda baktilar 35 idi

[, post: 44066719, member: 722516"]yarın olurmu bana acaba çok heyecanlıyım yaaa

İdrarda cikan kanda da görünür. Adetimden 4 gün önce cok silik cikmisti benim testim diğer gün kanda baktilar 35 idi[/QUOTE]
benim bu kadar belirgin çıkması normal mi peki çarşamba adet günüm bu arada

Senin çizgiler cok net maşallah. Gülümsemiş bebiş sana. Tebrik ederim
teşekkür ederimm canım darısı isteyen tüm hanımların başına ..bir de yarın o sonucu elime alıp belgeleseydim :) ....
6 aylık evliyim geçen ay karar verdik evimizde bi ses olsun evladımız olsun diye Rabbim inşallah sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip eder

Bende kendimi çok miskin hissediyorum. Kalkıp iş yapasım gelmiyor. Çok şükür bulantım yok. Göğüslerimdeki ağrı daha hafif ama devam ediyor. Kasıklarımda da arada bir ağrı oluyor. Geçen hafta 2 - 3 gün adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı. Ve batmalar oluyor arada. Bende ki durumlar bunlar :)

Arkadaşlat merhaba, adetim 3 gün gecikince 3 idrar testi pozitifti, kanda 62.56, yarın dr gidicem adet gecikmemin 9. Günü olacak. Kan değerim yükselir mi sizce, çok heyecanlıyım, hamileliğin farkına varamadım ;) kimselere sölemedim :) yarın netleşir insallah

Arkadaşlat merhaba, adetim 3 gün gecikince 3 idrar testi pozitifti, kanda 62.56, yarın dr gidicem adet gecikmemin 9. Günü olacak. Kan değerim yükselir mi sizce, çok heyecanlıyım, hamileliğin farkına varamadım :KK66: kimselere sölemedim :) yarın netleşir insallah
Benim ilk kan testi 28, 6 gün sonra da 888 olmuştu :KK24: inşallah netleşir yarın :)

Kızlar hamilelikten once bol bol zikir cekmeye calisiyordum. Hamilelikte ozel olarak cekilmesi yararli olan zikirleri bilen var midir? Bebislerimizi manevi olarak da besleyelim ins :))
bol bol El-musavvir çek ve La ilahe illallah çek çekebildiğin kadar :)

Hanimlar iki gündür felaket bel agrim var özellikle sağ tarafimda.temizlik yaptim ondan midir acaba? Var mi benim gibi olan :110:
temzlk yapınca bana olmştu canm

kızlar benim adetime üç gün kaldı dün test yapmıştım üstteki o , bugunkü yaptığımda alttaki yarında kan testine gidicem inşallah güzel haberler alırımmm :)Eki Görüntüle 1716617
maşallah çok belirginler tebrikler , hayırlı olsun inşallah :)

Arkadaşlat merhaba, adetim 3 gün gecikince 3 idrar testi pozitifti, kanda 62.56, yarın dr gidicem adet gecikmemin 9. Günü olacak. Kan değerim yükselir mi sizce, çok heyecanlıyım, hamileliğin farkına varamadım :KK66: kimselere sölemedim :) yarın netleşir insallah
tebrik ederim canm hayırlı olsun :)
Selam kızlar ben de hamileyimmmmm. 6 haftalik olduk biz
aleyküm selam maşallah tebrik ederim hayırlı olsun :)

Back