• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Canım hangi semttesin ben sincan koruya gitcem eryamanda oturuyorum gideceğin hastanenn yenidoğan yoğun bakım ünitesine dikkat et ankaradada koru ve turgut özal da iyi araştırmştm bi arkadaş için önceden ordan biliom
evim gölbaşında canım bilmiyorum bakalım araştırıyorum sincan koruda hastaneye daha gitmedin herhalde??? benim için uzak olur tabii????

Kızlar bende hızınıza yetişemiyorum valla çalışıyorum çok bakamıyorum.. Bende acayip uyuşukum iş yerinde ayakta uyuyom evde hiçbişe yapmıorum böyle geciyo günler ☺️ Ultrasonda görmediğim için hala bişey anlamıyorum hamile oldğmu kbl edemiorm bi yandan da kasıkladım karnımda sürekli sızı ağrı falan oluo kücük kücük sürekli ilgim orda.. Buarada kahverengi lekelenme bendede olmuştu ama önemli bişey değilmiş ciddiye almadım.. Bu arada bende ankaradanım
canım yaa aynen benimde öyle ultrasonda keseyi gördüm ama bebişi görmedim halaa hamilemiyim pek fazla hissedemiyorum....:anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200:

kizlar adetin ilk gununden hesaplanmiyor mu gebelik? eger oyleyse 6 haftalil bebegim.
ama ultrasona goreyse 4 hafta 6 gunluk cikiyor hangisi dogru
canm ultrasona göre hesaplanıyor. geç döllenmş olablr o yüzden ultrasonda görünen doğrudur :)
Kızlar yaa ben daha annemlere söylemedim benimde 5+5 günlük kalp atışlarını duyunca söyliyim diyorum???? hepiniz söylediniz herhalde:KK46::KK46::KK70:
bizde bugün kendi hesabıma göre 5+5 oldukk :D doktor kalp atışı için seni ayın kaçında çağırdı canm ? :)

evim gölbaşında canım bilmiyorum bakalım araştırıyorum sincan koruda hastaneye daha gitmedin herhalde??? benim için uzak olur tabii????
Perşembe gitcem ama doğm yapan giden ark var bide cukurambar şubesi var canım onn dışında hrs kadn doğumve batıkent bilgi hastanesi selcuk hoca cok ii ama nerdeyse hep sezeryan doğm yaptırıyor fakat herkes cok memnun.. Güven hastneside cok iyidir ama bana ücretler uymuyor

Kızlar bu arada ne yiyoruz ne yemiyoruz nasıl besleniyoruz bakalımm eksiklerinizi öğrenelim birbirimizden☺️☺️

Kızlar yaa ben daha annemlere söylemedim benimde 5+5 günlük kalp atışlarını duyunca söyliyim diyorum???? hepiniz söylediniz herhalde:KK46::KK46::KK70:

Ben de daha söylemedim kimseye.
1 hafta sonra kalp atışları için randevum var, ondan sonra mı söylesem diye düşünüyorum :KK35:

Arkadaslar merhaba,
Ben de gecen hafta ogrendim hamile oldugumu ama kese yoktu, bugun keseyi de gorduk cok sukur :) Ama 5,10 mm, henuz epey ufak. 2 hafta sonra tekrar randevumuz var, kalp atislarini duyariz dedi doktorum. Ikinci cocugum olacak insallah ama ilkinden farksiz bir heyecan ve mutluluk :):):)
Hepinize mutlu guzel hamilelikler ve mutlu kavusmalar dilerim...

i, post: 44082498, member: 393889"]Can'ım ben cuma günü gittim 4+4 tesin kese de göründü 10 gün sonra gel kalbini duyarız dedi yanı haftaya pazartesi gidicem bakalım inşallah duyarız[/QUOTE]

Benim gebeligim senden iki gün önde canim perşembe gitcem bende inşallah duyarim :KK15:

canım öncelikle sağ salim al kucağına bebeğini bazen benimde oluyo dha çok iğne batması gibi bazende ok yorunca kendimi karnım kasıklarım baya ağrıyo adet olcakmış gibi normal galiba bol bol yat dinlen ilk zamanlar doktora gittin mi bende daha 4 haftalığım doktor haftaya çağırdı o zaman inşallah 5 hafta 3 günlük olcam sen gibi keseyi görür müyüm die heyecanla bekliyrm sen gördün mü acaba
Amin.Ecmain inşallah..ben de çalıştığım için ayakta kalırsam daha çok ağrıyor kasıklarım.Dinlenme gibi şansım pek olmuyor malesef..Tam 5 haftalıkken keseyi gördüm ben de ..

kizlar adetin ilk gununden hesaplanmiyor mu gebelik? eger oyleyse 6 haftalil bebegim.
ama ultrasona goreyse 4 hafta 6 gunluk cikiyor hangisi dogru
Adetin ilk gununden hesaplaniyor ama geç dölelenme olmuşta olabilir belki.. onu dr daha iyi bilir ama .. bazi gebeliklerde 2 veya 2 hafta geri ileri gitme olayi olabiliyor.. gelişimine gore hangu haftaya daha uygunsa dr ona göre belki öyle demistir.

ilk yaptığımda silikti ama yine belliydi ertesi gun bidaha yaptım bu kez koyu pembe ve koyar koymaz belirginleşti
Bence teste hic ferek yokkii zaten çıkmış. . Ben bur gebeligimde test yaptirmistim normalde evdeki tahlillerde cizgi silik bile ciksa hamilelik vardir.. tahlile verceniz parayi dr kontrolune verin kese görünür zaten . Dr gerek duymazsa kanda test istemiyor zaten...

Kızlar bu arada ne yiyoruz ne yemiyoruz nasıl besleniyoruz bakalımm eksiklerinizi öğrenelim birbirimizden☺️☺️
Ilk gebeliginiz sanirim rabbim hayirlisiyla kucaginiza lmayi nasip etsin...
Cig et yani salam sosis sucuk vs yemiyorsunuz .. maydanoz düşüge sebep olabilir detoks etkisinden dolayi fazla tuketmemekte fayda var.
Gunde 2 bardak süt icmek ve meyve sebze vol yemekte fayda var.. simdilik aklima gelenler bunlar.

Kizlar doktorun verdigi tahlillerin bir kismini saglik ocaginda yaptirdim ama bazilarini yapmadiklarini soylediler, doktorumun oldugu hastahaneyi aradim 7 test icin 900 tl istediler, nerde yaptirsam bunlari bilemedim.. Devlet hastaneleri de ozeldeki doktorlarin verdigi tahlilleri kafamiza gore yapamayiz diyorlar

Kizlar doktorun verdigi tahlillerin bir kismini saglik ocaginda yaptirdim ama bazilarini yapmadiklarini soylediler, doktorumun oldugu hastahaneyi aradim 7 test icin 900 tl istediler, nerde yaptirsam bunlari bilemedim.. Devlet hastaneleri de ozeldeki doktorlarin verdigi tahlilleri kafamiza gore yapamayiz diyorlar
Cok para istemisler.. valla bana dr bi kagit yazdi verdi al bunlari yaptir dedi hepsini yapti saglik ocağı. . Ne istemis olabilirki dr okadar acaba.

Back