Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ilk gebeliğimm beklemiyordum sürpriz olduu acaba zararlı bişey yermiyim diye cok tereddüt ediorum avm de calışıorm ve yemek sıkıntısı cok normalde evden yapıp getirim ama bu aralar canım hiçbişey yapmak istemediği için malum Çay türk kahve bıraktm asitli içecek zaten icmiordm yumurta ve süt ürünlerini meyveyi eksik etmiyorum ve kuruyemişIlk gebeliginiz sanirim rabbim hayirlisiyla kucaginiza lmayi nasip etsin...
Cig et yani salam sosis sucuk vs yemiyorsunuz .. maydanoz düşüge sebep olabilir detoks etkisinden dolayi fazla tuketmemekte fayda var.
Gunde 2 bardak süt icmek ve meyve sebze vol yemekte fayda var.. simdilik aklima gelenler bunlar.
Tesekkur ederim hepinize iyi guzel dualaruniz icin. Keseyi 5.5 te gormustu.. Bugun tam 6 haftalik belli belirsiZ kalp atislarinida duyduk yani doktor derinlerde biraz dedi ama duydu kendisi.Hayirlisi ile kucağına almayi nasip etsin inşallah allah çok güzel bişi tebrik ederim keseyi gördün mü peki
Canim bunlara cok dikkat ediorm ozellikle gunde 3 bardak sut 1 kase yogurt haftanin 3 gunu kirmizi et aksamlarida kuruyemis yiorm ama daha ilk haftalardayuz bebege faydasi olur mu su an ?Kızlar günde bir avuç ceviz ve kuru meyve yemek çok faydalı,bide haftada 3-4 kez kırmızı et ben bunların hepsini yemiştim ve kızım 4200 doğdu maşallah doğumdan sonra ne sarılığı oldu ne de başka bir rahatsızlığı. Tavsiye ederim.
Benimkide 5. Hamileligim 2 oglum var 2 de düşük yaptim.. çay sekersiz açık icilebilir kahve icmemekte fayda var... maden suyu gunde bir tane icilirse faydaliymis.. çok tuzlu da yememek lazım .. hele avm lerde surekli o fast food lardan aman ha uzak durun.. bil bol ayran için .. taze sıkılmış meyva suyunu tercih edin... isinizde zor ya benim ablamda avm de çalışıyor hep ayakta Allah yardimciniz olsun.Evet ilk gebeliğimm beklemiyordum sürpriz olduu acaba zararlı bişey yermiyim diye cok tereddüt ediorum avm de calışıorm ve yemek sıkıntısı cok normalde evden yapıp getirim ama bu aralar canım hiçbişey yapmak istemediği için malum Çay türk kahve bıraktm asitli içecek zaten icmiordm yumurta ve süt ürünlerini meyveyi eksik etmiyorum ve kuruyemiş
Olur canım şimdiden başlamak en iyisi sonuçta gelişim aşamasında gelişimini olumlu etkiler,ben ilk 3 ay çok mide bulantısı çektiğim için sadece ceviz ve kuru meyve yiyordum,3 ay sonra kırmızı et baklagiller fln hepsinden yedim kendine düzenli bir menü hazırla porsiyonları çok olmasın yoksa benim gibi 25 kg ile doğuma gidersin:) Ben bu hamileliğimde porsiyonlara çok dikkat edicem.Canim bunlara cok dikkat ediorm ozellikle gunde 3 bardak sut 1 kase yogurt haftanin 3 gunu kirmizi et aksamlarida kuruyemis yiorm ama daha ilk haftalardayuz bebege faydasi olur mu su an ?
Allah razı olsun canım ben gözlükcüyüm sürekli ayakta değilim Allahtan. Tavsiyerin için cok saolBenimkide 5. Hamileligim 2 oglum var 2 de düşük yaptim.. çay sekersiz açık icilebilir kahve icmemekte fayda var... maden suyu gunde bir tane icilirse faydaliymis.. çok tuzlu da yememek lazım .. hele avm lerde surekli o fast food lardan aman ha uzak durun.. bil bol ayran için .. taze sıkılmış meyva suyunu tercih edin... isinizde zor ya benim ablamda avm de çalışıyor hep ayakta Allah yardimciniz olsun.
Toplamda 23 tane tahlil vardi cogunu yapti zaten saglik ocagi ama kizamikcik gibi hastaliklarla ilgili olani birde tam idrar tahlilini yapmadi.. Kizilay yapar mi acaba aradim bugun ama telefonlara da bakmiyorlar
Evet cnm bana da oyle oluodu benim dr um cok normal rahim büyüyor demisti bide bel agrisi yapio telaslanmaMerhaba arkadaşlar,5 hafta 3 günlük gebeyim ben de,ara sıra kasıklarıma kramp tarzı ağrılar giriyor.Sizin de oluyor mu?sayfayı karıştırdım kimse bu durumdan bahsetmemiş
Valla ben ara öğün fındık fıstık ceviz kuru uzum yiyorum onlar bana biraz enerji veriyor hem de bebisimi besliyorumAramıza yeni katılanlar hosgeldiniz
Nasılsınız kızlar? Şikayetleriniz var mı? Ben son 2 gündür çok halsiz ve bitkindim, iştahsızlık bi yandan bir de mide bulantısına benzer birşey... Ağrı gibi. Ağır kokulara asla gelemiyorum. Başımı döndürüyor. Bugün çok şükür rahat uyandim, gerçi sabahtan beri evdeyim hazırlanıp dışarıya çıkmaya ne enerjim ne isteğim var. Miskin olup çıktım yahu Enerjik olmak için birşeyler yapıyor musunuz, ya da önerebileceğiniz bi yiyecek var mı?
Bende kilo almadan bebisimi beslemeye calisicam cnm doktorumda cok kilo dusmani zaten umarim basarirz... :))Olur canım şimdiden başlamak en iyisi sonuçta gelişim aşamasında gelişimini olumlu etkiler,ben ilk 3 ay çok mide bulantısı çektiğim için sadece ceviz ve kuru meyve yiyordum,3 ay sonra kırmızı et baklagiller fln hepsinden yedim kendine düzenli bir menü hazırla porsiyonları çok olmasın yoksa benim gibi 25 kg ile doğuma gidersin:) Ben bu hamileliğimde porsiyonlara çok dikkat edicem.
Gözünüz aydın cnm darısı kalp atışlarına inşallaharkadaşlar çok şükür bugün keseyi gördüm :)
Can'ım kalp atışı için ne Zaman çağırdı seniultrasona göre 5+1 haftalık,sat a göre 5+3 .iki günlük farktan bir şey olmaz dimi
Tesekkur ederim hepinize iyi guzel dualaruniz icin. Keseyi 5.5 te gormustu.. Bugun tam 6 haftalik belli belirsiZ kalp atislarinida duyduk yani doktor derinlerde biraz dedi ama duydu kendisi.