Oh maşallah canım senin de gözün aydın herkesten güzel haberler gelmeye başladı bebeğin kilosu boyu nasil ultrasondakiyle aynı miKizlar dun akşam üzeri 4:32de oglumu kuccagima aldim Allahin izniyle. Sezeryan olduk spinal yaptirdim. 3Cm acilmam vardi sancim vardi fakat rahim ortali değilmiş ve hala asagi inmemisti. Doktor bekleyebilirz dedi zamanla olabilir ama olmayadabilir dedi. Buyuk stresten sonra cok zor karar vererek sezeryan istedim.
Kizlar anne oldum suan hastanedeyim bebisim dogdu dunyanin en guzel hissi bu olsa gerek
Kizlar dun akşam üzeri 4:32de oglumu kuccagima aldim Allahin izniyle. Sezeryan olduk spinal yaptirdim. 3Cm acilmam vardi sancim vardi fakat rahim ortali değilmiş ve hala asagi inmemisti. Doktor bekleyebilirz dedi zamanla olabilir ama olmayadabilir dedi. Buyuk stresten sonra cok zor karar vererek sezeryan istedim.
Hayırlı olsun Allah acısını yaşatmasınKizlar dun akşam üzeri 4:32de oglumu kuccagima aldim Allahin izniyle. Sezeryan olduk spinal yaptirdim. 3Cm acilmam vardi sancim vardi fakat rahim ortali değilmiş ve hala asagi inmemisti. Doktor bekleyebilirz dedi zamanla olabilir ama olmayadabilir dedi. Buyuk stresten sonra cok zor karar vererek sezeryan istedim.
Botu ayni canim 51cm ama kilosu 3.550 ultrasonda 3.700 gorunuyordu.Oh maşallah canım senin de gözün aydın herkesten güzel haberler gelmeye başladı bebeğin kilosu boyu nasil ultrasondakiyle aynı mi
Maşallah tosbige tekrar gözün aydın canım darısı bizim basimiza insallahBotu ayni canim 51cm ama kilosu 3.550 ultrasonda 3.700 gorunuyordu.
Kizlar anne oldum suan hastanedeyim bebisim dogdu dunyanin en guzel hissi bu olsa gerek
Kizlar dun akşam üzeri 4:32de oglumu kuccagima aldim Allahin izniyle. Sezeryan olduk spinal yaptirdim. 3Cm acilmam vardi sancim vardi fakat rahim ortali değilmiş ve hala asagi inmemisti. Doktor bekleyebilirz dedi zamanla olabilir ama olmayadabilir dedi. Buyuk stresten sonra cok zor karar vererek sezeryan istedim.
Tebrik ediyorum sizi. Allah anali babali buyutsun.. darisi da basimiza olsunKizlar dun akşam üzeri 4:32de oglumu kuccagima aldim Allahin izniyle. Sezeryan olduk spinal yaptirdim. 3Cm acilmam vardi sancim vardi fakat rahim ortali değilmiş ve hala asagi inmemisti. Doktor bekleyebilirz dedi zamanla olabilir ama olmayadabilir dedi. Buyuk stresten sonra cok zor karar vererek sezeryan istedim.
Canim hayirli olsun. Bebegini kucagina alanlarin sayisi artiyor allahim ne guzel bi his. Hepimiz yasayalim insallah zamani gelince saglikla.Kizlar anne oldum suan hastanedeyim bebisim dogdu dunyanin en guzel hissi bu olsa gerek
canim cok gecmis olsun. Allah anali babali buyutmeyi nasib etsin insallah.benim de epidural vveya spinal olacak sanirim,nasildi agrin cok oldu mu,igne acitti mi cok beline vurulurken??amrliyat kisa mi suruyor,insan stres yapiyor mu o esnada??cok sordum galiba :)Kizlar dun akşam üzeri 4:32de oglumu kuccagima aldim Allahin izniyle. Sezeryan olduk spinal yaptirdim. 3Cm acilmam vardi sancim vardi fakat rahim ortali değilmiş ve hala asagi inmemisti. Doktor bekleyebilirz dedi zamanla olabilir ama olmayadabilir dedi. Buyuk stresten sonra cok zor karar vererek sezeryan istedim.
O zmn geniş iççamaşırı mı almak lazımKizlar ped konusunu konusmustuk sizle.. Orkidin gece pedleri falan bahane hastaneden hasta bezi verdiler onu kullandim gece pedleri yetmiyor soyleyeyim dedim :) aklima geldikce baska ayrintilari da paylascam ins :)
Evet lohusa kulotlari var ondan almistim xl beden ama daha once bahsettigimO zmn geniş iççamaşırı mı almak lazım
Kizlar ped konusunu konusmustuk sizle.. Orkidin gece pedleri falan bahane hastaneden hasta bezi verdiler onu kullandim gece pedleri yetmiyor soyleyeyim dedim :) aklima geldikce baska ayrintilari da paylascam ins :)
Bebek bezi gibi canim benim kullandigimKızlar peki bu hasta bezleri çamaşır gibi mi yoksa bebek bezi gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?