Canlarım..
İlk müjdelerden biri benden olsun. Ben doğum yaptım, yavrumu bu sabah (gerçi ertesi gün oldu) saat 10:00da normal doğumla kucağıma aldım.. Ben de o da iyiyiz çok sükür. Gece oldu, anca yazabiliyorum ama sizlerle hemen paylaşmak istedim. Hemen kısaca yazayım:
Doğum, suyumun evde patlamasıyla başladı. Saat sabah 5 gibiydi, yataktan rutin bi şekilde wc'ye uyanmış kalkarken birden ilk adımımda her yer göl oldu. Eşim sese uyandı. Çok soğukkanlıydık ikimiz de, gerçi eşim hafiften panik yapmadı değil :) Su boşaldıktan hemen sonra hemen bir kısa ılık bir duşa attım kendimi. Sonra giyinip Gerekli eşyalarımızı aldık çıktık. Evde çook hafif sancılar girmişti bile, hani kasılma tarzı. Hastaneye varmamız yaklasık 5:45 oldu, hemen NST'ye bağladılar, ve işte nasıl olduğunu bile anlamadığım şekilde yarım saat içinde gerçek doğum sancılarım başladı. 45 saniye sancı, 1 dakika ara şeklindeydi... Tam saat 10:00'da da oğlum dünyaya geldi. Şimdilik doğumun asıl kendisiyle ilgili pek detaylı yazamadım. Kafamı hala tam toplayamadım. Merak ettiğiniz birşey varsa siz sorun en iyisi, vakit olduğunca girip bakacağim.
Allah hepinizi bir avazda kurtarsın, hepiniz doğumda dualarımdaydınız. Annelik çooook kutsal birşeymiş...