Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D
- Konu Sahibi xiexie
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Mayıs 2013
- 698
- 885
- 333
Evet doğum yapanlar şimdi benim gibi bi yandan bebekle düzen tutturmaya bi yandan misafir ağırlamaya çalışıyordur
Allah'tan dikişlerim düzeldi de, bir telaşım azaldı. İlk zamanlar emzirirken göğsümde müthiş bir sızı oluyordu, hatta böyle giderse emziremem diye düşünüyordum. Şimdi o da geçti çok şükür. Uykularımız tam düzene girmese de yavas yavaş o da hallolacak inşallah. Annelik zor zanaatmiş vesselam Ama bu minikler için değer
Doğum yapanlar kilolarınız ne alemde?
Ben hamileliğimin son zamanları 81-82leri görmuştum Tabii aşırı su toplamam cabasıydı. Doğumun üstünden 14 gün geçti 69 oldum. 65'le hamile kalmıştım. Yani +4 kilodayım. Çok kilo aldım diye endişelenmeyın yani, öyle hızlı gidiyor ki.
Allah'tan dikişlerim düzeldi de, bir telaşım azaldı. İlk zamanlar emzirirken göğsümde müthiş bir sızı oluyordu, hatta böyle giderse emziremem diye düşünüyordum. Şimdi o da geçti çok şükür. Uykularımız tam düzene girmese de yavas yavaş o da hallolacak inşallah. Annelik zor zanaatmiş vesselam Ama bu minikler için değer
Ben hamileliğimin son zamanları 81-82leri görmuştum Tabii aşırı su toplamam cabasıydı. Doğumun üstünden 14 gün geçti 69 oldum. 65'le hamile kalmıştım. Yani +4 kilodayım. Çok kilo aldım diye endişelenmeyın yani, öyle hızlı gidiyor ki.
- 28 Aralık 2015
- 165
- 113
- 103
- 43
Canım çok geçmiş olsun.mecburen doktorum değişti ve biraz gecikmeli bir gün verdiler bana.Sen tam olarak kaçıncı haftada sezaryen oldun beni 38+6 da alacaklar.Çok korkuyorum sancim tutarsa diyeEvet doğum yapanlar şimdi benim gibi bi yandan bebekle düzen tutturmaya bi yandan misafir ağırlamaya çalışıyordur
- 22 Mayıs 2013
- 698
- 885
- 333
Canım çok geçmiş olsun.mecburen doktorum değişti ve biraz gecikmeli bir gün verdiler bana.Sen tam olarak kaçıncı haftada sezaryen oldun beni 38+6 da alacaklar.Çok korkuyorum sancim tutarsa diye
Canım ben normal doğum yaptım. 2 buçuk hafta erken geldi oğlum. Görümcem de senin gibi o civarda (38+) sezaryan oldu. Önceden hafif hafif sancıları gelse de bi sorun olmadan verilen randevuda aldı kucağına yavrusunu. Telaş yapma, inşallah sen de hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına.
- 28 Aralık 2015
- 85
- 52
- 3
- 40
Günaydın kızlar.
Benimde iş yerimde son haftam.35+6 günlüğüz.
36+6 da artık raporumu almaya gideceğim.
Doğuranlar oldukça yazışmalar azalmış gerçekten.
Hastane çantam için bi kaç parça eksiğim kaldı.onun dışında kızımın herşeyı tamam.
ALLAH HEPİMİZE BİR AVAZDA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN..
Hastane çantam için bi kaç parça eksiğim kaldı.onun dışında kızımın herşeyı tamam.
- 24 Aralık 2014
- 581
- 284
- 43
Bebeklerimizin günü aynı bakalım doğum günleri aynı olcak mı hastane çantana neler koydun bende bu hafta hazırlıycam herşeyi aldım ama hazırlamadım dahaGünaydın kızlar.
Bugünlerde ellerimde şişlikten telefonu zor tutar oldum, hatta şuan da çok zor yazıyorum. İki gecedir mide bulantısı şikayetleriyle acildeyim nstde sancım çıkıyor hep yatış yapmak istediler ancak doğum belirtisi yok diye çıkıp çıkıp eve geliyorum:) gündüzleri sıfır sancı akşamları coşan bir bebeğim var.. Dr haftaya alırız bebeği diyor, genel anestezi düşünüyoruz bazı sıkıntılar var çünkü. İnşallah sağ salim kavuşuruz.. Benim üzüldüğüm nokta şu, bebeğimi benden önce hastanedeki misafirler mi görecek
- 22 Mayıs 2013
- 698
- 885
- 333
Bugünlerde ellerimde şişlikten telefonu zor tutar oldum, hatta şuan da çok zor yazıyorum. İki gecedir mide bulantısı şikayetleriyle acildeyim nstde sancım çıkıyor hep yatış yapmak istediler ancak doğum belirtisi yok diye çıkıp çıkıp eve geliyorum:) gündüzleri sıfır sancı akşamları coşan bir bebeğim var.. Dr haftaya alırız bebeği diyor, genel anestezi düşünüyoruz bazı sıkıntılar var çünkü. İnşallah sağ salim kavuşuruz.. Benim üzüldüğüm nokta şu, bebeğimi benden önce hastanedeki misafirler mi görecek
Kaç saat sonra uyanacaksın?
Bence eşinle ebeleri tembihle sen uyanmadan bebeğini götürmesinler odana falan
Böylece kimse görmüş olmaz. İç güdüsel olsa gerek, ben de istemezdim bebeğimi benden önce gören olsun ya da dokunulsun.
- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
Allah kolaylık versin canım ya...bu halde işe gitmek ne zordur... ben de öğretmen olarak yaz tatillerinde sıkılır hep öğrencilerimi özlerdim biran önce açılsın okul diye bakardım ama şu halimde iyi ki tatilmiş diyorum..Allah yardımcın olsun canım..Hayirli pazarlar herkese. 36 haftamizi bitirdik. Bir hafta daha ise gidecegim. Ara ara adet agrisi gibi agrilarim oluyor. Korkuyotum is yerinde bisey olacak diye...
- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
üzülme canım ben de genel anestezi düşünüyorum,elbette ilk anda bebişi görmek çok güzel olurdu ama bazı sıkıntılar varsa...sonrasında sıkıntı olup bebişinle paylaşımlarını etkileyecekse...akılcı olanı yapmak gerekiyor.Bir arkadaşım sırf bebeği ilk ben göreceğim diye epidural sez istedi ancak maalesef anestezi uzmanı pek tecrübeli değilmiş ki doğum sonrası bi süre ciddi sıkıntılar yaşadı,uzun süre ayağa kalkamadı çok üzüldü sonra...o nedenle herşeyin hayırlısını dileyelim..Allah her birimiz için hayırlı olan neyse onu nasip etsin..gönlünü ferah tut..önemli olan sağlıklı olup bebişlerimizin yanında olmak...sevgiyle...Bugünlerde ellerimde şişlikten telefonu zor tutar oldum, hatta şuan da çok zor yazıyorum. İki gecedir mide bulantısı şikayetleriyle acildeyim nstde sancım çıkıyor hep yatış yapmak istediler ancak doğum belirtisi yok diye çıkıp çıkıp eve geliyorum:) gündüzleri sıfır sancı akşamları coşan bir bebeğim var.. Dr haftaya alırız bebeği diyor, genel anestezi düşünüyoruz bazı sıkıntılar var çünkü. İnşallah sağ salim kavuşuruz.. Benim üzüldüğüm nokta şu, bebeğimi benden önce hastanedeki misafirler mi görecek
- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
Güle güle kullansın mışıl mışl uyusun inşallah yatağında :))Merhaba canim. Ben de kraftin calipso plus modelini aldim. Yatak olarak yatasin kraft icin urettigi ince pamuk yatagini aldim bn park yatak olunca uyku seti falan dusunmedim acikcasi pamuk yorgan ve yastik aldim bunlarin olcusunde denevresimini. Zaten baslarda yastik ve yorgani kullancagimi sanmiorum o yorganin ustune yatiririm die dusunuorum sonrasina bakariz zaten gidisata gore.
uyku problemi bnde de var hem sicak hem karnim hic uyuyamiorum geceleri herhalde sipalar alistirma yaptirio bize. Ayrica bugun acayip bi bas agrisi yasadim doktorumu aradim tansiyon yuksek diilse sorun yok dedi neyseki biraz olsun hafifledi
Ben de netten sipariş ettim bugün geldi hepsi ..pamuk yatak aldım,istediğim renklerde bir uyku seti buldum onu da aldım,cibinlik aldım, bir de yedek lastikli çarşaf yastık kılıfı,bi takım da anneannesi almış zaten e şimdilik yeter :) ...taşınma durumumuz var diye oda yapmadık,park yatağı odamızda olacak bari biraz süsleyim istedim. Takıntılı anne :))
- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
Dün aile hekimim ısrarla arayıp çağırınca bugün sabah gidip kan verdim illa d vitamini diye tutturdu,benim doktorum da pek ilaç yanlısı değil d vitamininie gerek görmemişti yaz günü... bi de idrar tahlili yaptı elinde bi çubukla...e enfeksiyon var dedi...antibiyotik verdi..ilaçları aldım eczaneden ama kendi doktoruma danışmadan da kullanmak istemiyorum, arada sarı akıntım oluyor ama ağrılı yanmalı bir idrar durumu yok yani...bol su içiyorum zaten ama yok enfeksiyon varsa erken doğum olabilir bilmem ne diye beni paniklettirdi .Aile hekimimin işlevi bu galiba,beni mütemadiyen panikletmek her seferinde gittiğime pişman oluyorum:) offff kafamda deli sorularrrr..yarın doktorumla bi konuşayım bakalım ne diyecek ..
- 12 Temmuz 2015
- 28
- 35
- 38
- 34
Kaç saat sonra uyanacaksın?
Bence eşinle ebeleri tembihle sen uyanmadan bebeğini götürmesinler odana falan
Böylece kimse görmüş olmaz. İç güdüsel olsa gerek, ben de istemezdim bebeğimi benden önce gören olsun ya da dokunulsun.
Ayy öyle dersem beni dinlerler mi dersin :)) dr çok uzun sürmez diyor ama ben bunu bir deneyeyim teşekkür ederim
- 28 Aralık 2015
- 85
- 52
- 3
- 40
Bebeklerimizin günü aynı bakalım doğum günleri aynı olcak mı hastane çantana neler koydun bende bu hafta hazırlıycam herşeyi aldım ama hazırlamadım daha
Canım bende herşeryi mi aldım ama hala hazırlamadım.Bu konuda biraz tembellik ediyorum.Ama haftaya hazırlamam gerekiyor artık.
D vitamini eksikligi moda sanirim kimi gorsem dusuk degerlerim diyor. Bana da verdi aile hekimi devit hatta kizima da kullanmami solesi ama icerisindeki Bha dan dolayi kullanmiuorum simdilik. Alternatif arastiriyorumDün aile hekimim ısrarla arayıp çağırınca bugün sabah gidip kan verdim illa d vitamini diye tutturdu,benim doktorum da pek ilaç yanlısı değil d vitamininie gerek görmemişti yaz günü... bi de idrar tahlili yaptı elinde bi çubukla...e enfeksiyon var dedi...antibiyotik verdi..ilaçları aldım eczaneden ama kendi doktoruma danışmadan da kullanmak istemiyorum, arada sarı akıntım oluyor ama ağrılı yanmalı bir idrar durumu yok yani...bol su içiyorum zaten ama yok enfeksiyon varsa erken doğum olabilir bilmem ne diye beni paniklettirdi .Aile hekimimin işlevi bu galiba,beni mütemadiyen panikletmek her seferinde gittiğime pişman oluyorum:) offff kafamda deli sorularrrr..yarın doktorumla bi konuşayım bakalım ne diyecek ..
- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
Merhabalar,
Bu sabah markete gittim bişeyler aalyım da yemek yapayım diye...marketten çıktım tam arabaya binicem bi tuhaf oldum ayyy bi mide bulantısı bi halsizlik..tansiyonum mu düştü bilemedim..eve geldim zorla...poşetleri koydum mutfağa..yattım hemen bi süre..tansiyonum da şekerim de normaldi ölçtüm..sıcak bastı dedikleri bu muydu bilemedim..bi yarım saat sonra kendime geldim..bi de göbek deliğim acıdı çok..korktum ama baktım oğlum yine kıpırdayıp durdu sonra...şimdi iyiyim ama bi tedirgin oldum yani...dün kışlık domates yaptım yoruldum da ondan mı oldu bilemedim yahu.. Allaha emanetiz hepimiz...
Bu sabah markete gittim bişeyler aalyım da yemek yapayım diye...marketten çıktım tam arabaya binicem bi tuhaf oldum ayyy bi mide bulantısı bi halsizlik..tansiyonum mu düştü bilemedim..eve geldim zorla...poşetleri koydum mutfağa..yattım hemen bi süre..tansiyonum da şekerim de normaldi ölçtüm..sıcak bastı dedikleri bu muydu bilemedim..bi yarım saat sonra kendime geldim..bi de göbek deliğim acıdı çok..korktum ama baktım oğlum yine kıpırdayıp durdu sonra...şimdi iyiyim ama bi tedirgin oldum yani...dün kışlık domates yaptım yoruldum da ondan mı oldu bilemedim yahu.. Allaha emanetiz hepimiz...
- 24 Aralık 2014
- 581
- 284
- 43
Ben hazırladım bugün hakkımızda hayırlısı olsunCanım bende herşeryi mi aldım ama hala hazırlamadım.Bu konuda biraz tembellik ediyorum.Ama haftaya hazırlamam gerekiyor artık.
- 21 Aralık 2015
- 103
- 95
- 48
- 36
- 24 Aralık 2014
- 581
- 284
- 43
Hayırlı olsn darısı başımızaAllah'a şükürler olsun cumartesi gunu bende aldım Can'ım oğlum Mete mi kucağıma Benim bebegim kesemi patlattı 12 gun once geldi.umarim sizlerde sag sağlık Zaman'ında ve sorunsuz alırsınız bebeklerinizi kucaklarınıza