Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D
- Konu Sahibi xiexie
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim. Hayirdir niye bu kadar erken?Kızlar bana dua edin hayırlısı ile cuma günü doguma giricem biz biraz erken gelicez :)ama olsun çok şükür bugünleri de gördüm
- 8 Ocak 2015
- 114
- 103
- 23
- 38
Bebegim iyi cok sukur. Doktor persembe gunu yani yarin tekrar cagirdi dogum olabilir diye not dustu. Bugun inanilmaz agrilarim var adet agrisi. Belim karnimin alti cok agriyor. Özellikle belim.Nasildi kontrol canim ne durumda bebis
Hayirlisiyla alirsin kucagina insallah canim saglikla gelsinKızlar bana dua edin hayırlısı ile cuma günü doguma giricem biz biraz erken gelicez :)ama olsun çok şükür bugünleri de gördüm
Bel agrisi varsa yaklasti ozaman dogum canimBebegim iyi cok sukur. Doktor persembe gunu yani yarin tekrar cagirdi dogum olabilir diye not dustu. Bugun inanilmaz agrilarim var adet agrisi. Belim karnimin alti cok agriyor. Özellikle belim.
İnsallah agrisiz bir avazda alirsin kucagina darisi basimiza olr ins :) bende bu aksam gidecegim kontrole bakalim ne durumdayız
- 22 Mayıs 2013
- 698
- 885
- 333
Canimmm hayirli olsun. Ilk bebek geldi bir de normal dogumla geldi ben daha bi umitlendim kendim icin. Canim bebeginin midesi su an bi kiraz kadar. Verdigi kilo da vucudundaki sudur bebeginin endiselenme. Ilk gunler anne, bebeginin bobrekleri yorulmasn diye miktari ve yogunlugu cok az sut uretirmis. Allahin isi. Zaman gectikce bebegin emdikce cogalacak merak etme. :)
Cok guzel zamanda darlanmadan bunalmadan dogurmussun canim. 42. Haftalara kadar beklemek zorunda kalmamissin. Darisi basimiza insallah.
36 saatte doguran var suren de kisaymis senin. Maasallah allah senin sansindan bize de nasib etsin. Umut oldn bize :)
Bebeginle mutlu saglikli omrun olsun insallah..
Allah razı olsun canım, çok sağol güzel duaların dileklerin için... İnanın biz bile nasıl olduğunu anlayamadık, hala herşey rüya gibi geliyor doğumla ilgili sahneleri düşününce. Dilerim hepinizin doğumu benimkinden bile kısa sürer. Dualarımdasınız...
Evden çıkmadan ağzıma bitane hurma attım. Bi de Nst yapılırken daha sancılarım tam şiddetini göstermemişken bitane yeme fırsatım oldu. Belki faydası dokunmuştur çabuk açılmada.
Bu arada dünden beri sütüm çoğaldı Allah'a bin sükür. Cuk cuk emiyor bizimki. Hafif sarılık olmuş, ebemiz ne kadar çok emerse o kdr iyi dedi. Yani şimdilik bi düzenimiz yok o konuda, gece yat kalk zombiye döndüm
Sizlerden güzel haberler gelmeye başlayınca bol bol paylaşımlar yaparız bu konular hakkında. Hepiniz bir avazda kurtulun inşallah!!!
- 19 Mart 2015
- 841
- 333
- 33
- 34
Cnm yüksek tansiyon var bende ondanAllah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim. Hayirdir niye bu kadar erken?
- 22 Ağustos 2009
- 1.824
- 3.458
- 333
Hadi hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallaahh bi avazda doğurursunn :))Bebegim iyi cok sukur. Doktor persembe gunu yani yarin tekrar cagirdi dogum olabilir diye not dustu. Bugun inanilmaz agrilarim var adet agrisi. Belim karnimin alti cok agriyor. Özellikle belim.
- 15 Nisan 2015
- 409
- 387
- 23
- 34
- 22 Ağustos 2009
- 1.824
- 3.458
- 333
Canım bende aynı dueumdayım gecen haftada sancım cıkmıştı ama oğluşumn yüzü bize dönüktü bu haftada yüzü bize dönük daha kanalada girmemiş yarın 39 hafta olacağım nst sancı çıkıyor ama gelesi yok paşanın sankiii :/ sabırsızlanıyorumKızlar bizim de bugun kontrolümüz vardı oglusumun gelmeye hiç niyeti yok nst de 0 sancı çıktı artık sabirsizlanmaya başladım gelsin artık minnakim
Ankarada isen kendim yaparım da dersen ulus suluhan çarşıda bi tonnn malzeme var :)) bn bi kaç balon bi kaç hoş geldin yazısı aldm o kadar lohusa terlik ve tacımı da kendim yaptım :)Kizlar hastane odasi icin ne gibi hazirliklar yaptiniz ve hangi siteden yaptirdiniz. Lutfen yardim edin ben naya arastirdim ama bulamadim ankaradayim internetten de olur farketmez
Tesekkurler cnmCanım bende aynı dueumdayım gecen haftada sancım cıkmıştı ama oğluşumn yüzü bize dönüktü bu haftada yüzü bize dönük daha kanalada girmemiş yarın 39 hafta olacağım nst sancı çıkıyor ama gelesi yok paşanın sankiii :/ sabırsızlanıyorum
Ankarada isen kendim yaparım da dersen ulus suluhan çarşıda bi tonnn malzeme var :)) bn bi kaç balon bi kaç hoş geldin yazısı aldm o kadar lohusa terlik ve tacımı da kendim yaptım :)
- 15 Nisan 2015
- 409
- 387
- 23
- 34
Yerleri güzel herhalde pasalarin anneleri sabirsizlanmis hiç umurlari degilCanım bende aynı dueumdayım gecen haftada sancım cıkmıştı ama oğluşumn yüzü bize dönüktü bu haftada yüzü bize dönük daha kanalada girmemiş yarın 39 hafta olacağım nst sancı çıkıyor ama gelesi yok paşanın sankiii :/ sabırsızlanıyorum
Ankarada isen kendim yaparım da dersen ulus suluhan çarşıda bi tonnn malzeme var :)) bn bi kaç balon bi kaç hoş geldin yazısı aldm o kadar lohusa terlik ve tacımı da kendim yaptım :)
- 24 Aralık 2014
- 581
- 284
- 43
İnstagramda masallardiyarı sayfasından sipariş verdim bendeTesekkurler cnm
Canim baktim ama bulamadim nasil bulabilirimİnstagramda masallardiyarı sayfasından sipariş verdim bende
Tesekkurler cnm facebokktan buldumİnstagramda masallardiyarı sayfasından sipariş verdim bende
- 24 Aralık 2014
- 581
- 284
- 43
Tesekkurler cnm facebokktan buldum
Eklentiler
- 24 Aralık 2014
- 581
- 284
- 43
Sayfanın resmini attm yukardan bakabilirsnTesekkurler cnm facebokktan buldum
- 15 Nisan 2015
- 409
- 387
- 23
- 34
Gözün aydın canım ya nihayet doğdu demek nasıl normal mi sezaryen mi kolay oldu mu bebis nasil kilosu boyu hersey yolunda mi Ayy hadi bakalım darısı bizim basimizaKizlar anne oldum suan hastanedeyim bebisim dogdu dunyanin en guzel hissi bu olsa gerek