• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kizlar dun akşam üzeri 4:32de oglumu kuccagima aldim Allahin izniyle. Sezeryan olduk spinal yaptirdim. 3Cm acilmam vardi sancim vardi fakat rahim ortali değilmiş ve hala asagi inmemisti. Doktor bekleyebilirz dedi zamanla olabilir ama olmayadabilir dedi. Buyuk stresten sonra cok zor karar vererek sezeryan istedim.

Kizlar dun akşam üzeri 4:32de oglumu kuccagima aldim Allahin izniyle. Sezeryan olduk spinal yaptirdim. 3Cm acilmam vardi sancim vardi fakat rahim ortali değilmiş ve hala asagi inmemisti. Doktor bekleyebilirz dedi zamanla olabilir ama olmayadabilir dedi. Buyuk stresten sonra cok zor karar vererek sezeryan istedim.
Oh maşallah canım senin de gözün aydın herkesten güzel haberler gelmeye başladı bebeğin kilosu boyu nasil ultrasondakiyle aynı mi

Kizlar anne oldum suan hastanedeyim bebisim dogdu dunyanin en guzel hissi bu olsa gerek

Kızlaaar, ne güzel haberler bunlar! Tebrik ederim, Allah bağışlasın yavrularınızı :KK200::KK200:

Hayırlı olsun Allah acısını yaşatmasın

Tesekkurler hepinize darisi sizlerin basina. Böyle bir duygu yok. Taeif edemem kesinlikle. K kaskas12 senide tebrik ederim canim benim :)

Kizlar anne oldum suan hastanedeyim bebisim dogdu dunyanin en guzel hissi bu olsa gerek

Kızlaarrr gözünüz aydın cok sevindim.Tebrik ederim,Allah sağlıklı,hayirli,mutlu bir ömür nasip etsin miniklerinize.
K kaskas12 canım normal doğum mu oldu,doğum hikayeni anlatmayı unutma nolur merak ediyoruz :)

Tebrik ediyorum sizi. Allah anali babali buyutsun.. darisi da basimiza olsun :-)

Canim hayirli olsun. Bebegini kucagina alanlarin sayisi artiyor allahim ne guzel bi his. Hepimiz yasayalim insallah zamani gelince saglikla.
Dogum hikayeni bekliyoruz sabirsizlikla :)
Kendine ve bebegine dikkat et.

gunaydin kizlar anca vakit buluo yazabildim herkese teeekkurler. Benim dgum hikayem aslinda biraz aceleye geldi ama sonunda bebegime kavustugum icin benim icin yine de pozitif :)
Biliyosunuz gunum doluyodu ve bebisim gelmemeye kararliydi. Kontrole gittik nst ye baglandim karnimda garip bisiler oldugunu fakrettim cok fazla degisik hareketler yapiyordu bebegim. Nst kagidim cikti ve 0 sanci. Dedim ben yine bi hafta daha beklicem sanirim.. Ust tarafta kalp atislarina bakinca garipligi anladim. Kalp atislari 160in ustunde ve centik seklindeydi. Doktorum hastanedeki btn doktorlara perinatologlara danisti hepsi riskli oldugunu bebegin icerde rahat olmadigini kaka yapma riski olsugunu soyleyince almamiz lazim acilen dedi. O kadar acil ki annemler bile gelmeden kendimi ameliyathanede buldum. Ve gun icerisinde yemek yedigim icin spinal yapamadilar bebis icin risk alarak genel anesteziyle sezeryan oldum. Basindan beri normal giden dpgum
Hikayem bir anda hic istemedigim genel sezeryana donustu anlicaginiz. Ama buna da sukur bebegim cok saglikli her sey yolunda binlerce kez sukurler olsun. Ben her zaman hayirli olan hangisi olacaksa o olsun die dua etmistim hayirlisi boyleymis demekki sonunda vuslat bitti ya her seue deger :)
Lütfen bu yazimdan etkilenmeyin her iki dpgum seklide kendi icinde sikintili sonuc olarak Rabbim hepimize hayirlisni versin insallah

canim cok gecmis olsun. Allah anali babali buyutmeyi nasib etsin insallah.benim de epidural vveya spinal olacak sanirim,nasildi agrin cok oldu mu,igne acitti mi cok beline vurulurken??amrliyat kisa mi suruyor,insan stres yapiyor mu o esnada??cok sordum galiba :)

K kaskas12 canım kesinlikle her şeyden önemli olan ikinizin sağlığı.Sezaryan,normal,genel,spinal nasipte ne varsa o oluyor...Ve hayırlısı diye dua etmek her zaman en doğrusu.İkiniz de iyiyseniz cennet kokulunun tadını çıkar :)

Kizlar ped konusunu konusmustuk sizle.. Orkidin gece pedleri falan bahane hastaneden hasta bezi verdiler onu kullandim gece pedleri yetmiyor soyleyeyim dedim :) aklima geldikce baska ayrintilari da paylascam ins :)
O zmn geniş iççamaşırı mı almak lazım

O zmn geniş iççamaşırı mı almak lazım
Evet lohusa kulotlari var ondan almistim xl beden ama daha once bahsettigim
Tek kullanımlık lohusa kulotlari var ebebekten almistim 36-42 beden olarak geciyor baya genis onu kullandim ve cokr rahat ettim tavsiye ederim

Kizlar ped konusunu konusmustuk sizle.. Orkidin gece pedleri falan bahane hastaneden hasta bezi verdiler onu kullandim gece pedleri yetmiyor soyleyeyim dedim :) aklima geldikce baska ayrintilari da paylascam ins :)

Aynen kesinlikle katılıyorum.
Sadece ped yetersiz, hele ki ilk zamanlar için.
Ben de hastaneden fazladan hasta bezi ve lohusa külodu aldım. Sonraları akıntı azalırsa pede geçilebilir ama ilk etapta hasta bezleri çok rahat.

Kızlar peki bu hasta bezleri çamaşır gibi mi yoksa bebek bezi gibi mi

Back