Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D
- Konu Sahibi xiexie
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Haziran 2012
- 233
- 176
- 103
Kızlar hepinize merhaba ben de Mutlu haberi anca paylaşabiliyorum cuma günü spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptımdarısı hepinizin başına inşallah hayırlısıylabenimki istekli oldu biraz çatım biraz dardı ama doktorum gene de deneyebileceğimizi söyledi ama ben istemedim o riski göze alamadım açıkçası.şimdi pişman mıyım yooo pişman da değilim Allah pişmanlık vermesin..ben de bebeğim de gayet iyiyiz ertesi gün taburcu oldum sadece gaz sancılarım oldu o da benim biraz sıkıntılıydı öncesinde de ondan oldu sanırım ama toparladım ayaktayım yanı sezeryan olacak arkadaşlar korkutmasınlar sizi herşey sizde bitiyor kendinizi yatağa atmayın yeter.soracaklarınız varsa girdikçe cevaplarım seve seve hepinize hayırlı doğumlar olsun inşallah öpüyorum Kocaman
Tebrik ediyorum Allah anali babali buyutsunKızlar hepinize merhaba ben de Mutlu haberi anca paylaşabiliyorum cuma günü spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptımdarısı hepinizin başına inşallah hayırlısıylabenimki istekli oldu biraz çatım biraz dardı ama doktorum gene de deneyebileceğimizi söyledi ama ben istemedim o riski göze alamadım açıkçası.şimdi pişman mıyım yooo pişman da değilim Allah pişmanlık vermesin..ben de bebeğim de gayet iyiyiz ertesi gün taburcu oldum sadece gaz sancılarım oldu o da benim biraz sıkıntılıydı öncesinde de ondan oldu sanırım ama toparladım ayaktayım yanı sezeryan olacak arkadaşlar korkutmasınlar sizi herşey sizde bitiyor kendinizi yatağa atmayın yeter.soracaklarınız varsa girdikçe cevaplarım seve seve hepinize hayırlı doğumlar olsun inşallah öpüyorum Kocaman
- 15 Nisan 2015
- 409
- 387
- 23
- 34
Hayırlı olsun canım darısı bizim basimiza insallahKızlar hepinize merhaba ben de Mutlu haberi anca paylaşabiliyorum cuma günü spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptımdarısı hepinizin başına inşallah hayırlısıylabenimki istekli oldu biraz çatım biraz dardı ama doktorum gene de deneyebileceğimizi söyledi ama ben istemedim o riski göze alamadım açıkçası.şimdi pişman mıyım yooo pişman da değilim Allah pişmanlık vermesin..ben de bebeğim de gayet iyiyiz ertesi gün taburcu oldum sadece gaz sancılarım oldu o da benim biraz sıkıntılıydı öncesinde de ondan oldu sanırım ama toparladım ayaktayım yanı sezeryan olacak arkadaşlar korkutmasınlar sizi herşey sizde bitiyor kendinizi yatağa atmayın yeter.soracaklarınız varsa girdikçe cevaplarım seve seve hepinize hayırlı doğumlar olsun inşallah öpüyorum Kocaman
- 24 Aralık 2014
- 581
- 284
- 43
Hayırlı olsun Allah acısını yaşatmasın bebk ksç kilo doğduKızlar hepinize merhaba ben de Mutlu haberi anca paylaşabiliyorum cuma günü spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptımdarısı hepinizin başına inşallah hayırlısıylabenimki istekli oldu biraz çatım biraz dardı ama doktorum gene de deneyebileceğimizi söyledi ama ben istemedim o riski göze alamadım açıkçası.şimdi pişman mıyım yooo pişman da değilim Allah pişmanlık vermesin..ben de bebeğim de gayet iyiyiz ertesi gün taburcu oldum sadece gaz sancılarım oldu o da benim biraz sıkıntılıydı öncesinde de ondan oldu sanırım ama toparladım ayaktayım yanı sezeryan olacak arkadaşlar korkutmasınlar sizi herşey sizde bitiyor kendinizi yatağa atmayın yeter.soracaklarınız varsa girdikçe cevaplarım seve seve hepinize hayırlı doğumlar olsun inşallah öpüyorum Kocaman
- 8 Ocak 2015
- 114
- 103
- 23
- 38
Canim biraz gec oldu cevap vermem kusura bakma :) spinal oldum ben. Yarim saat kadar surdu ameliyathaneden cikmam. Ama tabi hazirlanmam igne falan hepsi dahil sürede. Igne hic acitmiyor kil gibi igne zaten. Uyusmasi biraz zaman aliyor yani iki dk falan. O esnada ben panik oldum acaba uyusmayacakmi diye :) aklimda deli sorular :) daha sonra tas gibi oldu ve ben hic bisey hissetmedim ve gormedim. Sadecee kaburgalarimdan asagi dogru bes sn kadar bastirdilar cocugun cikmasi icin. Nefesim kesildi resmen. Tek hissettigim buydu. Ama ben panik yaptim biraz tabiki nefes alis verisim degisti. Hava verdiler ağzıma duzene girdi. Islem bitisinde sakinlestirici yaptilar. Eger soguk kanliysan korkulavak bisey yok. En guzeli bebegimi yanagima koyduklari andi. Cok agladim. Anestezi uzmani o anda resimlerimizi cekmis. Telefon numaramu istedi hemen gondermis :) ilk gun agrim cok oldu inanilmaz ikinci gun sadece aci ucungu gun yuruyebildim ve hastaneden ciktik. Gunden gune iyi oluyorsun. Benimki dikisli degil yapistirma lazerle. hakinda hayirlisi olsun saglikla bebegini al kucagina.canim cok gecmis olsun. Allah anali babali buyutmeyi nasib etsin insallah.benim de epidural vveya spinal olacak sanirim,nasildi agrin cok oldu mu,igne acitti mi cok beline vurulurken??amrliyat kisa mi suruyor,insan stres yapiyor mu o esnada??cok sordum galiba :)
- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
Gözünüz aydın canım,tebrik ederim,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Kızlar hepinize merhaba ben de Mutlu haberi anca paylaşabiliyorum cuma günü spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptımdarısı hepinizin başına inşallah hayırlısıylabenimki istekli oldu biraz çatım biraz dardı ama doktorum gene de deneyebileceğimizi söyledi ama ben istemedim o riski göze alamadım açıkçası.şimdi pişman mıyım yooo pişman da değilim Allah pişmanlık vermesin..ben de bebeğim de gayet iyiyiz ertesi gün taburcu oldum sadece gaz sancılarım oldu o da benim biraz sıkıntılıydı öncesinde de ondan oldu sanırım ama toparladım ayaktayım yanı sezeryan olacak arkadaşlar korkutmasınlar sizi herşey sizde bitiyor kendinizi yatağa atmayın yeter.soracaklarınız varsa girdikçe cevaplarım seve seve hepinize hayırlı doğumlar olsun inşallah öpüyorum Kocaman
- 21 Aralık 2015
- 103
- 95
- 48
- 36
- 15 Nisan 2015
- 409
- 387
- 23
- 34
- 24 Aralık 2014
- 581
- 284
- 43
Hayırlı olsun memnun kaldın kı doğumundanGünaydın kızlar ben de yavruma kavuştum çok şükür dün akşam 9 da spinal sezaryenle oldu doğum darısı herkesin basina
- 15 Nisan 2015
- 409
- 387
- 23
- 34
Biz normal istiyorduk canım mecbur kaldık sezaryen e hala agrilarim var ana yine de sukur bebeğim iyiHayırlı olsun memnun kaldın kı doğumundan
Hayirli olsun canim. Neden mecbur kaldin ?Biz normal istiyorduk canım mecbur kaldık sezaryen e hala agrilarim var ana yine de sukur bebeğim iyi
- 15 Nisan 2015
- 409
- 387
- 23
- 34
Canım kordon dolanmisti o yüzdenHayirli olsun canim. Neden mecbur kaldin ?
- 24 Aralık 2014
- 581
- 284
- 43
Benmkide bi kere dolanmış şekilde şuandaCanım kordon dolanmisti o yüzden
- 22 Mayıs 2013
- 698
- 885
- 333
Günaydın kızlar ben de yavruma kavuştum çok şükür dün akşam 9 da spinal sezaryenle oldu doğum darısı herkesin basina
Allah analı-babalı büyütsün canım
- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
Günaydın sevgili hamişler :))
Pazar günü döndüm İstanbul'a,ara sıra baktım buraya ama cepten pek pratik olmuyor malum keşke kk nün daha kullanışlı bir uygulaması olsaydı...Haziranın son haftasından beri İzmirde ve Kuşadasındaydım , annemle babama pek güzel nazlanmışım eve gelince işlerle yüzleşmek hiç hoş olmadı doğrusu :) Kaç gündür ancak valiz boşalt çamaşır yıka kaldır onlarla başa çıktım dün de temizliğim yapıldı çok şükür evim yoluna girdi gibi...
Bu arada çarşamba günü kontrole gittim,oğluşum 2740 gram 47 cm olmuş.Çok şükür doktor herşey yolunda dedi,18 ağustosta tekrar kontrole gideceğim sanırım doğum için gün belirleriz o zaman ama doktorum normalin 3 eylül gibi göründüğünü,ndoğumun da ay sonu gibi olacağını söyledi bakalım hayırlısıyla hayırlı vakitte inşallah...
ve nihayet kuzunun park yatağını alabildik,kraftın calipso modelini almaya gittik ama daha mağazada ayaklarından birini eğrilmiş görünce eşim istemedi onu. Ayakları tam metal olarak inen carmen modelini aldık,76x120,turkuaz tonlarda. Şimdi içine park yatak uyku seti arıyorum,e-bebektekilerin rengi uymadı netten oradan buradan baktım ama pek içime sinen bişey bulamadım,bazı setlerde park yatağa uygun diyor ama fotoğraflarda mobilya beşiklere bağlanan şekilde görülüyor,ebebekte rengi uymuyo diye almadıklarım yanlardan klipsi geciriliyordu.aklım karıştı.park yatak alanlar ne yaptı acaba...bi tane uyku seti olsun yan korumalı falan diye düşünüyorum,diğerleri nevresim takımı falan alırım...Bir de...park yatak içine yatak ne aldınız? alırken uygun boyutta yoktu ebebekte ellerinde...direkt alt kata konan pamuk yatak mı almalı yoksa ara katta yatarken illa ki o ince şilte gibi yatakta mı yatmalı...var mı fikri olan ya da tecrübesi arkadaşlar?
ayyy bir de gece 3 ten beri uyanığım evde dolaştım durdum Leyla gibiyim,oğlum partilere başladı iyice uyutmadı beni..sıcak da zaten..nereye dönsem nasıl yatsam uyumanın yolunu bulamadım...Sizlerde nasıl uyku durumları?
unutmadan; akıntı problemim var biraz sanki..ara ara mukozamsı sarı gibi yeşile yakın bir akıntı oluyo.. bol su iç dikkat et demişti doktorum daha önce..koku yok kaşıntı yok ama yine de tedirginn oluyorum.
Bu arada doğum yapan bebişleri kucağına alan arkadaşlar var,şöyle bir göz attım foruma. Hayırlı uğurlu ömürlü olsunlar inşallah,Allah sağlıkla güle güle büyütmeyi nasip etsin,yavruların hep güzel günlerini görelim...
Herkese sevgiler....
Pazar günü döndüm İstanbul'a,ara sıra baktım buraya ama cepten pek pratik olmuyor malum keşke kk nün daha kullanışlı bir uygulaması olsaydı...Haziranın son haftasından beri İzmirde ve Kuşadasındaydım , annemle babama pek güzel nazlanmışım eve gelince işlerle yüzleşmek hiç hoş olmadı doğrusu :) Kaç gündür ancak valiz boşalt çamaşır yıka kaldır onlarla başa çıktım dün de temizliğim yapıldı çok şükür evim yoluna girdi gibi...
Bu arada çarşamba günü kontrole gittim,oğluşum 2740 gram 47 cm olmuş.Çok şükür doktor herşey yolunda dedi,18 ağustosta tekrar kontrole gideceğim sanırım doğum için gün belirleriz o zaman ama doktorum normalin 3 eylül gibi göründüğünü,ndoğumun da ay sonu gibi olacağını söyledi bakalım hayırlısıyla hayırlı vakitte inşallah...
ve nihayet kuzunun park yatağını alabildik,kraftın calipso modelini almaya gittik ama daha mağazada ayaklarından birini eğrilmiş görünce eşim istemedi onu. Ayakları tam metal olarak inen carmen modelini aldık,76x120,turkuaz tonlarda. Şimdi içine park yatak uyku seti arıyorum,e-bebektekilerin rengi uymadı netten oradan buradan baktım ama pek içime sinen bişey bulamadım,bazı setlerde park yatağa uygun diyor ama fotoğraflarda mobilya beşiklere bağlanan şekilde görülüyor,ebebekte rengi uymuyo diye almadıklarım yanlardan klipsi geciriliyordu.aklım karıştı.park yatak alanlar ne yaptı acaba...bi tane uyku seti olsun yan korumalı falan diye düşünüyorum,diğerleri nevresim takımı falan alırım...Bir de...park yatak içine yatak ne aldınız? alırken uygun boyutta yoktu ebebekte ellerinde...direkt alt kata konan pamuk yatak mı almalı yoksa ara katta yatarken illa ki o ince şilte gibi yatakta mı yatmalı...var mı fikri olan ya da tecrübesi arkadaşlar?
ayyy bir de gece 3 ten beri uyanığım evde dolaştım durdum Leyla gibiyim,oğlum partilere başladı iyice uyutmadı beni..sıcak da zaten..nereye dönsem nasıl yatsam uyumanın yolunu bulamadım...Sizlerde nasıl uyku durumları?
unutmadan; akıntı problemim var biraz sanki..ara ara mukozamsı sarı gibi yeşile yakın bir akıntı oluyo.. bol su iç dikkat et demişti doktorum daha önce..koku yok kaşıntı yok ama yine de tedirginn oluyorum.
Bu arada doğum yapan bebişleri kucağına alan arkadaşlar var,şöyle bir göz attım foruma. Hayırlı uğurlu ömürlü olsunlar inşallah,Allah sağlıkla güle güle büyütmeyi nasip etsin,yavruların hep güzel günlerini görelim...
Herkese sevgiler....
Günaydın sevgili hamişler :))
Herkese sevgiler....
Merhaba canim. Ben de kraftin calipso plus modelini aldim. Yatak olarak yatasin kraft icin urettigi ince pamuk yatagini aldim bn park yatak olunca uyku seti falan dusunmedim acikcasi pamuk yorgan ve yastik aldim bunlarin olcusunde denevresimini. Zaten baslarda yastik ve yorgani kullancagimi sanmiorum o yorganin ustune yatiririm die dusunuorum sonrasina bakariz zaten gidisata gore.
uyku problemi bnde de var hem sicak hem karnim hic uyuyamiorum geceleri herhalde sipalar alistirma yaptirio bize. Ayrica bugun acayip bi bas agrisi yasadim doktorumu aradim tansiyon yuksek diilse sorun yok dedi neyseki biraz olsun hafifledi
- 24 Aralık 2014
- 581
- 284
- 43
Evet doğuranlar oldukça azalıyrz galibaKizlar nasilsiniz? Doguranlar, dogurmak uzere olanlar :) bu topic baya sessizlesmis