• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

ah canım inşallah
bat 24 aralık benim, o kadar gün nasıl geçecek bilmiyorum :) bi sürü şey denedim bu ay ama kısmet hayırlısı ile hamile haberini verirm bende inş burda size :)
İnşallah Can'ım bekleriz :)

güzel hamişlerr nasılsınız baalım genelde herkes 5 haftalıkken mi gördü bebeğini ben doktora gittiğimde 5 hafta 3 günlük olucam inşallah görebilir miyimm sizler ne zaan gördünüz

O="freyja1979, post: 44044653, member: 81366"]Ay benim neden midem bulanmıyor anlayabilmiş değilim korkuyorum :KK43:

Bende de yok canim hatta istahim artti ustune[/QUOTE]
Bünyeye göre farklılık gösteriyor demekki... sağlıkla kucağımıza alırız inş

[979, post: 44046684, member: 81366"]Bende de yok canim hatta istahim artti ustune[/QUOTE]
Bünyeye göre farklılık gösteriyor demekki... sağlıkla kucağımıza alırız inş[/QUOTE]

Aminn inşallah :KK46:

güzel hamişlerr nasılsınız baalım genelde herkes 5 haftalıkken mi gördü bebeğini ben doktora gittiğimde 5 hafta 3 günlük olucam inşallah görebilir miyimm sizler ne zaan gördünüz

İyiz sen nasılsın bakalım :)
Benim tedavi ile olduğu için öncen kan değerlerinden öğrendik :) sanırım 4 hafta btmişti. Salı günü de kalp atışı dinleyeceğiz inş.

canım hamilemisin :)
çok sevindim bizim okuma grubundan hamileleri gördüğümde sevinçten deliriyorum :)
Eveet :) Bu ay hiç beklemiyordum dün tamamen tesadüfen günüm bile geçmeden öğrendim. Yer gök dua üzerine Rabbim birlikte dua ettiğim tüm canlara nasip etsin. Benimkini de daim eylesin. Acilde öğrendiğim için hala acabavar cuma kadın doğum Dr una gideceğim inşallah herşey yolunda gider canım

Eveet :) Bu ay hiç beklemiyordum dün tamamen tesadüfen günüm bile geçmeden öğrendim. Yer gök dua üzerine Rabbim birlikte dua ettiğim tüm canlara nasip etsin. Benimkini de daim eylesin. Acilde öğrendiğim için hala acabavar cuma kadın doğum Dr una gideceğim inşallah herşey yolunda gider canım
yemin ediyorum kendim hamile olduğumu öğrenmiş kadar sevindim canım
allah sağlıla kucağına almayaı nasip etsin inşallah
dua edicem senin için yine bol bol her duamda :) allahım çok sevindim ya
tebrik ederim

İyi akşamlar güzel hamişler :)
Sizin hızınıza yetişemiyorum arada girip okuyorum ama son sayfaları okuyamadım. Ben bugün biraz gezdim az önce camasirimda lekelenme gördüm :KK43: çok endişelendim hemen yattım dinleneyim diye ama devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum. Neden olmuştur :KK43:

Sizin hızınıza yetişemiyorum arada girip okuyorum ama son sayfaları okuyamadım. Ben bugün biraz gezdim az önce camasirimda lekelenme gördüm :KK43: çok endişelendim hemen yattım dinleneyim diye ama devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum. Neden olmuştur :KK43:
gecmis olsun öncelikle leke derken kahverengimi?

Canim gecmis olsun endiselenme ben de de oluyor arada. Doktora sordum onemli degil olur bu donemlerde oyle seyler her sey yolunda dedi pek onemsemedi yani ama ben endiseliyim senin gibi gerci okudugum kadariyla yerlesme kanamasi falan diyorlar ama bilemiuorum bende

Back