- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
- 133
S sanatt0423 Can'ım sen ne durumdasın ? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Can'ım bekleriz :)ah canım inşallah
bat 24 aralık benim, o kadar gün nasıl geçecek bilmiyorum :) bi sürü şey denedim bu ay ama kısmet hayırlısı ile hamile haberini verirm bende inş burda size :)
aminnn cumlemiziinkiniiTamam düzelteyim :) inşallah Rabbim Zaman'ında kucağımıza almayı nasip etsin
canm bu arada ilk bebek mi ? ilk deneme mi ? yaşın kaç :)
Benim de bu hamileliğimde midem bulanmıyor sadece arasıra yemek yedikten sonra hafif bulantı var sonra hemen geçiyor. Peki ayakların üşüyor mu?Ay benim neden midem bulanmıyor anlayabilmiş değilim korkuyorum
teşekkür ederim cevap için. içimi rahatlattın :)5 hafta ile uyumlu canım normal :)
O="freyja1979, post: 44044653, member: 81366"]Ay benim neden midem bulanmıyor anlayabilmiş değilim korkuyorum
güzel hamişlerr nasılsınız baalım genelde herkes 5 haftalıkken mi gördü bebeğini ben doktora gittiğimde 5 hafta 3 günlük olucam inşallah görebilir miyimm sizler ne zaan gördünüz
canım hamilemisin :)Beni de aranıza kabul eder misiniz :) Dün de ben öğrendim bakış olduğumu
Eveet :) Bu ay hiç beklemiyordum dün tamamen tesadüfen günüm bile geçmeden öğrendim. Yer gök dua üzerine Rabbim birlikte dua ettiğim tüm canlara nasip etsin. Benimkini de daim eylesin. Acilde öğrendiğim için hala acabavar cuma kadın doğum Dr una gideceğim inşallah herşey yolunda gider canımcanım hamilemisin :)
çok sevindim bizim okuma grubundan hamileleri gördüğümde sevinçten deliriyorum :)
yemin ediyorum kendim hamile olduğumu öğrenmiş kadar sevindim canımEveet :) Bu ay hiç beklemiyordum dün tamamen tesadüfen günüm bile geçmeden öğrendim. Yer gök dua üzerine Rabbim birlikte dua ettiğim tüm canlara nasip etsin. Benimkini de daim eylesin. Acilde öğrendiğim için hala acabavar cuma kadın doğum Dr una gideceğim inşallah herşey yolunda gider canım
gecmis olsun öncelikle leke derken kahverengimi?İyi akşamlar güzel hamişler :)
Sizin hızınıza yetişemiyorum arada girip okuyorum ama son sayfaları okuyamadım. Ben bugün biraz gezdim az önce camasirimda lekelenme gördüm çok endişelendim hemen yattım dinleneyim diye ama devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum. Neden olmuştur
gecmis olsun öncelikle leke derken kahverengimi?[/QUOTE
Evet kahverengi ama kanama gibi sanki
Canim gecmis olsun endiselenme ben de de oluyor arada. Doktora sordum onemli degil olur bu donemlerde oyle seyler her sey yolunda dedi pek onemsemedi yani ama ben endiseliyim senin gibi gerci okudugum kadariyla yerlesme kanamasi falan diyorlar ama bilemiuorum bendeİyi akşamlar güzel hamişler :)
Sizin hızınıza yetişemiyorum arada girip okuyorum ama son sayfaları okuyamadım. Ben bugün biraz gezdim az önce camasirimda lekelenme gördüm çok endişelendim hemen yattım dinleneyim diye ama devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum. Neden olmuştur