• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Bende aynı senin gibiyim bütün anlattığın durumlar bendede mevcut battaniye altında yatıp duruyorum
ne kadar surecek acaba bu durum ?
birde yilbasi icin uludag tatili planliyorduk esimle sanirim cesaret edemicem cunku bu halde gidersem odadan cikamam ve kusmasi cabasi.suan kusma olayim yok 6.haftadan sonra olur mu bilgimde yok.siz kac haftaliksiniz ?

birumutlu post: 44052116 .!.:
ne kadar surecek acaba bu durum ?
birde yilbasi icin uludag tatili planliyorduk esimle sanirim cesaret edemicem cunku bu halde gidersem odadan cikamam ve kusmasi cabasi.suan kusma olayim yok 6.haftadan sonra olur mu bilgimde yok.siz kac haftaliksiniz ?
Benim 4 haftalık kusmalar 8haftadan sonra başlar sanırım

Kizlar goguslerinz hala aciyo mu
Benim bu hamilelikte hiç göğüslerim acımadı şişkinlik çok az vardı ama belki hala kızımı emzirdiğim için ağrılarım olmadı bilmiyorum. Bu hamileliğim ztn bi acaip geçiyor ayak üşümesi dışında hiç belirtim yok.

Bende hep yatiyorum, kendi evimde mutfaga giremez oldum ama bgn annemin evinde gayet iyiydim farkli bir ortam iyi geliyor sanirim.. Bende de bugun gogus ucu agrilari basladi.. Bu cok suruyor mu acaba?

yok canım henüz değilim, geçen ay yanlış alarmmış :)
bat 24 aralık, kısmet bekliyoruz :)
Allahım hayırlısı ile tez zamanda versin canım. Hadi inşallah ☺ Kafaya takmadığın olmasada olur dediğin an geliyor inan bana Biz bu ay 3 4 anca birlikte olduk daha öncekilerle kiyaslayinca o zaman olmadıysa bu zaman hiç olmaz diyordum. Kısmet iste. Takma hic

ben de bu ay yumurtlama günlerinden emin değilim vs bakalım bol çalıştık aslında ama göreceğiz :) hayırlısı canım

Kızlar bende bugün test yaptım sonuç pozitif hamileyim pazartesi günü kan testi yaptırcam tedaviyle oldu çünkü
hayırlı olsun canm tebrikler :)
Kizlar goguslerinz hala aciyo mu
benm hala acıyo elimle tutunca ağrıyo yüzüstü yatınca da öyle canm
oyle bitkinim oyle yorgun vucudum oyle uykusuzum..
uykumu guzel aliyorum.ancak yataktan kalkip salona tv karsisina uzaniyorum ve tum gunum battaniye altinda geciyor.
normal sartlarda evde hep ayni sekilde uzanmaktan sıkılırim.ama vucudum oyle yorgunki sıkılamıyorum.pazartesi 6 haftalik olucak kismetse bebegim..tabii dis gebelik vs degilse.bir yandan her ihtimali dusunmek insani daha strese sokuyor.pazartesi kalp atisi icin ultrasona giricem fakat cevremdeki herkes ancak 7.haftada duyulur diyor.insallah en yakin zamanda duyarim
canm bende senle aynıyım :) bende dış gebelik ihtimalinden korkuyorm inşallah olmaz öyle birşey. henüz doktora hiç gitmedim korkularm bu yüzden . sadece evde test yaptm bi kaç kez. bu haftaiçi bende belki gidrm doktora hayırlısı

b

beni simdiden sık sık idrara cikartiyo bu bebis:anneadayı:
bende aynı çok sık idrara çıkıyorm bu yüzden su içmeyi sevmiyorm ama susadığm içn mecbr içiyorm. özellkle gece kalkmak zor geliyor kalkıyorum tuvalete gidiyorum baştan gene su içip yatıyorum yarım saat sonra tekrar kalkıyorum :D

Ben de 8+1 haftalik hamileyimmmmm
Oh maşallah hayırlı olsun canımm :)

Benim bu hamilelikte hiç göğüslerim acımadı şişkinlik çok az vardı ama belki hala kızımı emzirdiğim için ağrılarım olmadı bilmiyorum. Bu hamileliğim ztn bi acaip geçiyor ayak üşümesi dışında hiç belirtim yok.
Boylesi daha guzel aslinda ... acisa neden agri var kesilse agri neden kesilio :D

oyle bitkinim oyle yorgun vucudum oyle uykusuzum..
uykumu guzel aliyorum.ancak yataktan kalkip salona tv karsisina uzaniyorum ve tum gunum battaniye altinda geciyor.
normal sartlarda evde hep ayni sekilde uzanmaktan sıkılırim.ama vucudum oyle yorgunki sıkılamıyorum.pazartesi 6 haftalik olucak kismetse bebegim..tabii dis gebelik vs degilse.bir yandan her ihtimali dusunmek insani daha strese sokuyor.pazartesi kalp atisi icin ultrasona giricem fakat cevremdeki herkes ancak 7.haftada duyulur diyor.insallah en yakin zamanda duyarim
Aa benimki de yarın 6 haftalık olcak aynı günüz demek ki 2 kasım son adet tarihim. Ben de cuma günü gitcem kalp atışları için :)

Back