Ben şeker yüklemesi yaptırmıcam canım tekstil ürünlerim tamamlandı benim kayınvalidem brni utandırdı bi gittik hepsini biyerden aldık bitti
Ama diğer hazırlıklarda kafayı yicem galiba bilmiyorum işsizlikten mi bebek arabası seçmeyi stres yapıyorum kendime isim seçmeyi ana kucağı park yatak yok odasını öyle mi yapsam böyle mi yapsam engel olamıyorum kendime kocacım da sağolsun çok rahat daha da çok geriyo benibenim hazırlıklar şimdilik böyle
ben bügün yaptırdım dr limon götür yanında sık içine öle iç bulanmassın demişti götürmedim limon ankarada düzen labaratuvarın da limon sıkıp verdiler bulanmadım kusmadımda akşama sonuç belli olacak ben bebek arabası puseti aldım chico slim cty travel hafif kullanışlıda hastane çışık takımı aldım bebek şekri sepeti aldım ama dah a çok var alınıcak pijama takımı geçelik lohusa tacı terliği süt sağma makinası beşik yatak vs vs onlarıda 7 ci 8 ci ay gibi almaya başlarım bakalım
Ay kizlar ne guzel hazirlanmissiniz. Bizde daha iki takim kiyafet var bir de banyo takimlari. Bir dahaki ay artik almaya baslayacagim. Liste yapan var mi? Hazır degil de gercekci bir liste ariyorum.
Bende izmirdeki dogum okullarini arastirdim. Anne baba egitimleri icin haftasonu 2 gun mitra 500 9 eylul 300 lotus 600 tl dedi. Hic egitime katilmayi dusunen var mi?
Egitime gittigimde de doula ile gorusecegim. Bakalim neler olacak?
günaydın güzel anneler dün kontrolümüz vardı söylemiştim kızımın böbreği idrar tıkanması geçmiş nasıl sevindim anlatamam 670 gram olmuş yalı ben tehlikedeyim kortizondan bu ay 10 kilo almışım bugünde sbahtan 50 gr şeker yüklemesi yapıldı idrar tahlili kan alındı onlarda bugün belli olacak rahim 3 cm su tutmuş düzenli yürüyüş yapılıcak bebğim iyi şükür dr tansiyona yakalanırsan zorlanırız dedi şuan 100 kiloyum:) kortizonu her gece alıyordum şimdi 1 gün arayla iç dedi ekxtra
omega 3 verdi birde osteocare verdei kramplar için ben onu ms için kullanıyordum zaten ama yarım içiçekmişim uzun oldu biraz kusura bakmayın
Cok sagol canim listeyi kaydettim. Isik olacak bana. Cok ayrinti var cunku. Bebek pamugu ne ola ki? Hic duymamıştım.Ay kızlar maşallah siz yine ilerlemissiniz az çok.Ben de aldiklarimi yazayım.
* 3 tane 0-3 aylık alt-üst şapkalı takım
* 2 tane 0-3 aylık zıbın
* 1 tane 3-6 aylık alt üst takım
* 1 tane 3-6 aylık tulum
* 4 tane 3-6 aylık zıbın
* 3 battaniye
* Banyo süngeri
* çamaşır çilesi
* göğüs pedi
* göğüs ucu kremi (lansinoh)
* avent natural biberon
çok eksiğimiz var değil mi,neler eklenmeli? burun temizleyici,ateş ölçer,tırnak makasi, banyo eşyaları,sampuan,ağız mendilleri,omuz bezi,üni baby ıslak mendil,baby me bebek pamuğu var aklımda.
Kendime pijama takımları baktım ama hala bir şey begenemedim netten almak zor ama mecburum.
Bebek arabasını önümüzdeki baharda almayı düşünüyoruz inşallah.İlk etapta burda çok lazım olmaz,kanguru alabilirim onun yerine şimdilik.
Lohusa tacını,kapı süsünü,hediyeliklerimizi ablam yapacak inşallah zaten yapıyor bu tarz işler.
Puseti,yatağı,dolabı en çok aklımı karistiranlar. Oda yapmak istiyorum ama şu alt açmalı kısmı olan büyüyen beşiklerden mi almalıyım,yoksa o kısmı olmayan,Ikeanın beşiği tarzı sallanabilenler var onlardan mi alsam karar vermedim.
Canım buralarda öyle bi imkân olmadığından hiç düşünmedim ama imkânın varsa git bence çok iyi olur.Yukarıda paylaştım aklimdakileri ama çok eksik sanki.
Cok gecmis olsun tatlim Allah tekrar yasatmasin. Gaz da olabilir. Bugun yuruyus yaparken soguktan benim de karnim agridi. Salla kapatacagim artik gobegimi.Bugün rahatsizlandim kızlar kasıklarıma bi ağrı girdi bir saat geçmedi çok korktum.Serum taktılar öyle hafifledi.Sağanak yağmura yakalanınca biraz telaşla hızlı hareket ettim ondan sanırım çok dikkat etmeliyiz bunu anladım.Dualarınıza bizi de karın olur mu iyi olalım
Cok gecmis olsun canim. Iyi olmasina cok sevindim. Yuruyus gercekten cok ise yariyor.günaydın güzel anneler dün kontrolümüz vardı söylemiştim kızımın böbreği idrar tıkanması geçmiş nasıl sevindim anlatamam 670 gram olmuş yalı ben tehlikedeyim kortizondan bu ay 10 kilo almışım bugünde sbahtan 50 gr şeker yüklemesi yapıldı idrar tahlili kan alındı onlarda bugün belli olacak rahim 3 cm su tutmuş düzenli yürüyüş yapılıcak bebğim iyi şükür dr tansiyona yakalanırsan zorlanırız dedi şuan 100 kiloyum:) kortizonu her gece alıyordum şimdi 1 gün arayla iç dedi ekxtra
omega 3 verdi birde osteocare verdei kramplar için ben onu ms için kullanıyordum zaten ama yarım içiçekmişim uzun oldu biraz kusura bakmayın
Cok sagol canim listeyi kaydettim. Isik olacak bana. Cok ayrinti var cunku. Bebek pamugu ne ola ki? Hic duymamıştım.
Cok gecmis olsun tatlim Allah tekrar yasatmasin. Gaz da olabilir. Bugun yuruyus yaparken soguktan benim de karnim agridi. Salla kapatacagim artik gobegimi.
Sut sagma makinesi alacak misin?Sağol canım soğuk da vurmuş olabilir dediğin gibi çünkü öyle bi yağmura yakalandım ki su gibi oldum bi anda şemsiye bile ters döndü, kırıldı.Islandım o da etkilemistir inşallah olmaz bi daha.Evet şal en iyisi Havalar hala tam sıcak değil.
Canım benimkiler de eksik ama yardımcı olursa ne mutlu.Mesela birkaç tane daha zıbın, tulum,alt üst takım filan almalıyım.Kıyafetler hemen kirleniyo makinayi da doldrmuyo az olmasin.En az 7-8 takimi olsun ilk etapta deniliyor.Hastane çıkışını annem alacakmış,bir de hediye gelmiş bir akrabadan zaten hemen kücülüyo almayayim ondan baska dedim.Belki isim yazdırılan beyaz tulum yaptırırım ismi belirlersek
Canım bebek pamuğu dediğim özel bi şey degil aslında.ama babyme'nin bebek temizleme pamuğu var ya onu kastettim.Altını temizlerken ıslak mendil kullanırım ama bununla da yüzünü,vücudunu silerim bazen.Bir iki paket yeter zaten.
Sut sagma makinesi alacak misin?
Ben avent alacağım canım, sağıp bırakacağım eşim evde olacak bazı günler o verecek. Umarım bebiş emer benim de sütüm olur.Çalıştığımız için gerekli olabilir gibi geliyor ama emin degilim canım,sen alacak mısın,marka baktın mı?
Amiiiin canım inşallah.Ne güzel eşine bırakacak olman, bizim bakıcı olacak büyük ihtimalle.Ben de işte sağıp ona bırakırım diyorum ama arastirmadım henüz.Ben avent alacağım canım, sağıp bırakacağım eşim evde olacak bazı günler o verecek. Umarım bebiş emer benim de sütüm olur.
Bizde ilk 1 sene boyle idare etmeyi düşünüyoruz canim. Sonra bakici bulacagiz sanirim. Annem ve kvdem saglik durumundan dolayi bakamazlar.Amiiiin canım inşallah.Ne güzel eşine bırakacak olman, bizim bakıcı olacak büyük ihtimalle.Ben de işte sağıp ona bırakırım diyorum ama arastirmadım henüz.
sağol canım evet nası mutluyum anlatmaam aama şeker yüksek çıktı idrarda enfeksiyon ilaç içmekten sıkıldım az kaldı bi kurtulaydık hepimizGeçmesine çok sevindim,İnşallah sen de atlatırsın rahatsızlıklarını canım Allah şifa versin.
geçmiş olsun canım bende 1 aydır çektim iyileşne kadar canım çıktı burdan bir arkdaş öksürüğüm çoktu balın içine soğanı 4 e böl koy 1 gece beklet soğanları at balı ye demişti o biraz yumuşattı boğazımı ama tadı pekte iyi olmuyorGünaydın kizlar fena halde gribe yakalandim önerisi olan var mı? İki gündür limonlu ıhlamur içiyorum sadece
geçmiş olsun canım dikkat edinBugün rahatsizlandim kızlar kasıklarıma bi ağrı girdi bir saat geçmedi çok korktum.Serum taktılar öyle hafifledi.Sağanak yağmura yakalanınca biraz telaşla hızlı hareket ettim ondan sanırım çok dikkat etmeliyiz bunu anladım.Dualarınıza bizi de karın olur mu iyi olalım
ben alıcam medela elektrikli olanından hemiş yeri için hemde göğüslerim içe gömülü çıkmassaSut sagma makinesi alacak misin?
Ben avent alacağım canım, sağıp bırakacağım eşim evde olacak bazı günler o verecek. Umarım bebiş emer benim de sütüm olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?