2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Doktor sabah ve aç gel dedi, su için bişi demedi, cuma günü gidicez bakalım ne olacak.

5 doz muuuu? 5 defa acı mııı? Sağlık ocağı 2 doz olacaksın dedi haftaya çarşamba 2. olucam
Iki doz hamilelik sonuna kadar koruyormus 5 doz omur boyu. Ben basta tamamlarim demistim ama gece kriz gibi gecince vazgectim.

O zaman sabah aç karnına mı gitmek lazım ben anlamadım çok karışık
Evet canım sabah aç karnına gideceksin. Şeker yüklemesini yaptıktan sonrada bir şey yemek içmek yok.

Son düzenleme:
Doktor sabah ve aç gel dedi, su için bişi demedi, cuma günü gidicez bakalım ne olacak.

5 doz muuuu? 5 defa acı mııı? Sağlık ocağı 2 doz olacaksın dedi haftaya çarşamba 2. olucam
Gebelikte 2 doz ömür boyu olması iç.in 5 doz oluyormuş isteğe bağlı ama ben yaptırmıcam 2 doz gebelik içindi yeter bence boşa kolumuz ağrımasın

Bende perşembe yaptırcam şeker testini tatlım :)

Tetanozu bende 2 doz yaptırdım buarada ağrım da olmadı hiç üzerine yatmadım kolumun

Merhaba hanımlar nasılsınız?
Geçmişi okudum da 27. haftada doğum yapan arkadaşı okuyunca çok korktum.Allah sağlıklı ömür versin inşallah.Bebislerimiz vaktinde,sağlıkla gelsin inşallah.Geçenlerde de nette okudum 23.haftada doğum yapan birini günlerce aklımdan çıkmadı,çok etkileniyorum.
Hazırlıklarınız nasıl gidiyor,ben doğru düzgün bir şey yapmadım,çantayı ne zaman hazırlamalı ki???
Bel ağrıları bende de çok oluyor,okula git-gel,ev işi yemek filan iyice ağır gelmeye başladı.Hareketsiz olmak da istemiyorum ama ister istemez artık daha yavaşım.
Perşembe günü ben de şeker yüklemesi yaptıracağım galiba.Özeldeki doktorum yapılmasından yana,diğer doktorum da isterse yaptıracağım.

Ben şeker yüklemesi yaptırmıcam canım tekstil ürünlerim tamamlandı benim kayınvalidem brni utandırdı bi gittik hepsini biyerden aldık bitti
Ama diğer hazırlıklarda kafayı yicem galiba bilmiyorum işsizlikten mi bebek arabası seçmeyi stres yapıyorum kendime isim seçmeyi ana kucağı park yatak yok odasını öyle mi yapsam böyle mi yapsam engel olamıyorum kendime kocacım da sağolsun çok rahat daha da çok geriyo beni benim hazırlıklar şimdilik böyle

günaydın güzel anneler dün kontrolümüz vardı söylemiştim kızımın böbreği idrar tıkanması geçmiş nasıl sevindim anlatamam 670 gram olmuş yalı ben tehlikedeyim kortizondan bu ay 10 kilo almışım bugünde sbahtan 50 gr şeker yüklemesi yapıldı idrar tahlili kan alındı onlarda bugün belli olacak rahim 3 cm su tutmuş düzenli yürüyüş yapılıcak bebğim iyi şükür dr tansiyona yakalanırsan zorlanırız dedi şuan 100 kiloyum:) kortizonu her gece alıyordum şimdi 1 gün arayla iç dedi ekxtra
omega 3 verdi birde osteocare verdei kramplar için ben onu ms için kullanıyordum zaten ama yarım içiçekmişim uzun oldu biraz kusura bakmayın

ben bügün yaptırdım dr limon götür yanında sık içine öle iç bulanmassın demişti götürmedim limon ankarada düzen labaratuvarın da limon sıkıp verdiler bulanmadım kusmadımda akşama sonuç belli olacak ben bebek arabası puseti aldım chico slim cty travel hafif kullanışlıda hastane çışık takımı aldım bebek şekri sepeti aldım ama dah a çok var alınıcak pijama takımı geçelik lohusa tacı terliği süt sağma makinası beşik yatak vs vs onlarıda 7 ci 8 ci ay gibi almaya başlarım bakalım

Ayy cok sevindim beebişinee sağlıkla kavuşun inşallahhh

Ay kizlar ne guzel hazirlanmissiniz. Bizde daha iki takim kiyafet var bir de banyo takimlari. Bir dahaki ay artik almaya baslayacagim. Liste yapan var mi? Hazır degil de gercekci bir liste ariyorum.

Bende izmirdeki dogum okullarini arastirdim. Anne baba egitimleri icin haftasonu 2 gun mitra 500 9 eylul 300 lotus 600 tl dedi. Hic egitime katilmayi dusunen var mi?

Egitime gittigimde de doula ile gorusecegim. Bakalim neler olacak?

Biz de her şeyini hazırladık kızımın, uafak tefek şeyler kaldı şampuan falan gibi, hem doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılcam taksit falan kalmasın hem de biraz hevesten biraz erken tamamladık, minnoşum hayırlısıyla gelse de sevsek diye bekliyoruz
Balıkesirde doğuma hazırlık eğitimi duymadığımdan hiç eğitim falan araştırmadım, kitaplarla idare edicem artık

Ben anlatirim canim size gidince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…