- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
Ben şeker yüklemesi yaptırmıcam canım tekstil ürünlerim tamamlandı benim kayınvalidem brni utandırdı bi gittik hepsini biyerden aldık bitti
Ama diğer hazırlıklarda kafayı yicem galiba bilmiyorum işsizlikten mi bebek arabası seçmeyi stres yapıyorum kendime isim seçmeyi ana kucağı park yatak yok odasını öyle mi yapsam böyle mi yapsam engel olamıyorum kendime kocacım da sağolsun çok rahat daha da çok geriyo beni benim hazırlıklar şimdilik böyle
ben bügün yaptırdım dr limon götür yanında sık içine öle iç bulanmassın demişti götürmedim limon ankarada düzen labaratuvarın da limon sıkıp verdiler bulanmadım kusmadımda akşama sonuç belli olacak ben bebek arabası puseti aldım chico slim cty travel hafif kullanışlıda hastane çışık takımı aldım bebek şekri sepeti aldım ama dah a çok var alınıcak pijama takımı geçelik lohusa tacı terliği süt sağma makinası beşik yatak vs vs onlarıda 7 ci 8 ci ay gibi almaya başlarım bakalım
Ay kızlar maşallah siz yine ilerlemissiniz az çok.Ben de aldiklarimi yazayım.
* 3 tane 0-3 aylık alt-üst şapkalı takım
* 2 tane 0-3 aylık zıbın
* 1 tane 3-6 aylık alt üst takım
* 1 tane 3-6 aylık tulum
* 4 tane 3-6 aylık zıbın
* 3 battaniye
* Banyo süngeri
* çamaşır çilesi
* göğüs pedi
* göğüs ucu kremi (lansinoh)
* avent natural biberon
çok eksiğimiz var değil mi,neler eklenmeli? burun temizleyici,ateş ölçer,tırnak makasi, banyo eşyaları,sampuan,ağız mendilleri,omuz bezi,üni baby ıslak mendil,baby me bebek pamuğu var aklımda.
Kendime pijama takımları baktım ama hala bir şey begenemedim netten almak zor ama mecburum.
Bebek arabasını önümüzdeki baharda almayı düşünüyoruz inşallah.İlk etapta burda çok lazım olmaz,kanguru alabilirim onun yerine şimdilik.
Lohusa tacını,kapı süsünü,hediyeliklerimizi ablam yapacak inşallah zaten yapıyor bu tarz işler.
Puseti,yatağı,dolabı en çok aklımı karistiranlar. Oda yapmak istiyorum ama şu alt açmalı kısmı olan büyüyen beşiklerden mi almalıyım,yoksa o kısmı olmayan,Ikeanın beşiği tarzı sallanabilenler var onlardan mi alsam karar vermedim.
Ay kizlar ne guzel hazirlanmissiniz. Bizde daha iki takim kiyafet var bir de banyo takimlari. Bir dahaki ay artik almaya baslayacagim. Liste yapan var mi? Hazır degil de gercekci bir liste ariyorum.
Bende izmirdeki dogum okullarini arastirdim. Anne baba egitimleri icin haftasonu 2 gun mitra 500 9 eylul 300 lotus 600 tl dedi. Hic egitime katilmayi dusunen var mi?
Egitime gittigimde de doula ile gorusecegim. Bakalim neler olacak?
Canım buralarda öyle bi imkân olmadığından hiç düşünmedim ama imkânın varsa git bence çok iyi olur.Yukarıda paylaştım aklimdakileri ama çok eksik sanki.