- 22 Kasım 2015
- 332
- 189
- 18
- 31
Canım yaa çok kiskandim seni suan.Ben de çok isterdim eşimin bakmasını,Acikcasi anneme bile onun kadar guvenemiyorum..esin işten izin mi alacak nasıl ayarladiniz?? Özel değilse tabi ..Bizde ilk 1 sene boyle idare etmeyi düşünüyoruz canim. Sonra bakici bulacagiz sanirim. Annem ve kvdem saglik durumundan dolayi bakamazlar.
Benim de gogus uclarim gömülü ama annemin de oyleymis ve beni emzirmis korkma çıkar diyor. Son ay gogus ucu kremi kullanmaya baslayacagim. Yara olmaz umarim.ben alıcam medela elektrikli olanından hemiş yeri için hemde göğüslerim içe gömülü çıkmassa
Izin degil kuzum calisma saatlerini ayarlayacagiz. Ben zaten 2 gun ders alacağım esimin de 2 gunu bos o bakacak ben yokken. Ikimiz de ogretmeniz. Keske her anne babanin boyle sansi olsa.Canım yaa çok kiskandim seni suan.Ben de çok isterdim eşimin bakmasını,Acikcasi anneme bile onun kadar guvenemiyorum..esin işten izin mi alacak nasıl ayarladiniz?? Özel değilse tabi ..
Canım benim sanki biraz erken sismek için.doktora gitsen de tuzu kes yürüyüş yap diyecek..Günaydın kızlar benim ellerim ayaklarım dudaklarım her akşam şişiyor gece uyuyamiyorum normal mi doktora gideyim mi böyle bişey yaşayan varmı
bence hemen gitmelisin canım..Günaydın kızlar benim ellerim ayaklarım dudaklarım her akşam şişiyor gece uyuyamiyorum normal mi doktora gideyim mi böyle bişey yaşayan varmı
canım ya benim arkadaşım da öyle yapmıştı çook iyi olmuştu 1 sene boyuna kendileri baktı çocugunu. şanslısın bu konu da. ben de 2. yıl 15 saat derse girip 2-3- gün bakıcıya göndereceğim.Izin degil kuzum calisma saatlerini ayarlayacagiz. Ben zaten 2 gun ders alacağım esimin de 2 gunu bos o bakacak ben yokken. Ikimiz de ogretmeniz. Keske her anne babanin boyle sansi olsa.
Katiliyorum ayrica havalar da serin. Tuzu azaltmalisin bol bol su ic ve yuruyus.Canım benim sanki biraz erken sismek için.doktora gitsen de tuzu kes yürüyüş yap diyecek..
Evet devlet dogumu bu sekilde desteklese 1 sene icin ne iyi olur. Hem babalar da sorumluluk alirlar bakim vs konusunda.canım ya benim arkadaşım da öyle yapmıştı çook iyi olmuştu 1 sene boyuna kendileri baktı çocugunu. şanslısın bu konu da. ben de 2. yıl 15 saat derse girip 2-3- gün bakıcıya göndereceğim.
Teşekkür ederim canım şimdilik öksürük yok ama grip epey Perişan ettı. Hapsirmaktan Karnım acıyor artikgeçmiş olsun canım bende 1 aydır çektim iyileşne kadar canım çıktı burdan bir arkdaş öksürüğüm çoktu balın içine soğanı 4 e böl koy 1 gece beklet soğanları at balı ye demişti o biraz yumuşattı boğazımı ama tadı pekte iyi olmuyor
Bende hastanede ebelerin verdiği eğitime katılacağım. Sanırım tüm devlet hastanelerinde böyle bir eğitim veriliyor. Bende yeni öğrendim. İstersen hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin.Biz de her şeyini hazırladık kızımın, uafak tefek şeyler kaldı şampuan falan gibi, hem doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılcam taksit falan kalmasın hem de biraz hevesten biraz erken tamamladık, minnoşum hayırlısıyla gelse de sevsek diye bekliyoruz
Balıkesirde doğuma hazırlık eğitimi duymadığımdan hiç eğitim falan araştırmadım, kitaplarla idare edicem artık
Bende öğretmenim. Ne yazık ki yasal doğum iznimin büyük bölümü yaz tatiline gidiyor. Daha sonrası içinde 2. döneme kadar izin almayı planlıyorum.Izin degil kuzum calisma saatlerini ayarlayacagiz. Ben zaten 2 gun ders alacağım esimin de 2 gunu bos o bakacak ben yokken. Ikimiz de ogretmeniz. Keske her anne babanin boyle sansi olsa.
benim de öyle canım ekim de işe başlamam gerekiyor ben de önce rapor alacağım sonra ücretsiz izin işallah.Bende öğretmenim. Ne yazık ki yasal doğum iznimin büyük bölümü yaz tatiline gidiyor. Daha sonrası içinde 2. döneme kadar izin almayı planlıyorum.
Raporu kaç güne kadar alabiliyoruz acaba? Bu arada sene başında verilen kırtasiye yardımı da yasal izne denk geldiği için ödemeleri gerekiyormuş. Aklınızda bulunsun.benim de öyle canım ekim de işe başlamam gerekiyor ben de önce rapor alacağım sonra ücretsiz izin işallah.
canım iki kere heyet alacağım 40 günde kendi rapor hakkımı kullanacağım böylece 1. dönemi bitiririm.Raporu kaç güne kadar alabiliyoruz acaba? Bu arada sene başında verilen kırtasiye yardımı da yasal izne denk geldiği için ödemeleri gerekiyormuş. Aklınızda bulunsun.
Bu eğitim ödeneği benim de aklıma takilmisti alabiliyorsak çok iyi:)Raporu kaç güne kadar alabiliyoruz acaba? Bu arada sene başında verilen kırtasiye yardımı da yasal izne denk geldiği için ödemeleri gerekiyormuş. Aklınızda bulunsun.
Kızlar, bu arada ben bir doula ile görüşmeye başladım, İstanbul'da olan varsa özelden isim önerebilirim. Normal doğum istiyorum ama hislerim çok karışık, bilinmezliğin verdiği korku da var tabii, bu yüzden her türlü desteğe ihtiyacım olduğunu düşündüğüm ve doulanın da bana yardımcı olacağına inandığım için böyle bir karar verdim. Eşim ve ailem de destekledi. (Doula kavramı henüz bizim ülkemizde çok yeni, o yüzden ne olduğunu bilmeyen olabilir, o yüzden şu linki bırakıyorum merak edenler için http://www.do-um.com/content/yazilar/2-1-Dogum-Dogum-kocu-doula-kimdir-_17.aspx)
Bizde ilk 1 sene boyle idare etmeyi düşünüyoruz canim. Sonra bakici bulacagiz sanirim. Annem ve kvdem saglik durumundan dolayi bakamazlar.
Geçmiş olsun canim, bolca su iç enfeksiyon için doktor ilaç verdi mi,ben de akıntım için fitil kullanacağım yine.günaydın kızlar şeker taraması idrar sonuçları çıktı idrarda enfeksiyon var şeker yüksek çıktı cuma günü 100 gram OGTT yapılıcak bir daha
Sağol canimgeçmiş olsun canım dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?