• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Teşekkürler. . Hasimato ve kanda pıhtılaşma var. Son ikisinde igneye rağmen kalp atımı olmadı yada durdu. Yani tam canlanacakken düşüyorlar.. Anlamadım neden böyle oluyor :KK43:
Benimde pıhtılaşma var ama sağlıklı gidiyo çok şükür belki başka bi nedeni vardr

Evet ikinci asil sorun burda ki saglik sorunlari gebelik boyunca hic bir kadin dogumcuyla muhattap olamadigim icin kafamda bir yigin soru olusuyo en son bana 7. Hafta bakildi ve henuz diger randevum belli bile degil tum bunlar beni asiri geriyo ustelik gebeligimin basindan beri kahverengi kanama problemim var hala neden kaynaklandigjni bilmiyorum bana sundan dolayi deyip rahatlatacak uzman bi doktorda yok eeee bebegimin sagligindan haberim olmayincada iyce sinirleniyorum :KK43:
Kahverengi akıntı arasıra bende de oluyo doktr takma dedi

Kahverengi akıntı arasıra bende de oluyo doktr takma dedi
işte sorunda orda canım doktor takma dediği için rahatsin bana bunu soylemiyolar yat dinlen kırmızı olursa gel diyorlar ustelik söyleyen hemşire sen olsan tedirgin olmazmiydin?

C
al bendede okadar. isim cok oldugu halde uykum geliyor, ogle arasinda masada uyuyorum hatta. bide basim cok agriyor. normal mi bu, hergun basagrisi ceken var mi?
canım ben baş ağrısı çok çektim 11. Haftadayım ve hala çekiyorum..

işte sorunda orda canım doktor takma dediği için rahatsin bana bunu soylemiyolar yat dinlen kırmızı olursa gel diyorlar ustelik söyleyen hemşire sen olsan tedirgin olmazmiydin?
Olurdum tabi bende 3ayrı doktora gittim 2siyle kavga ettim üslup bilmiyorlar net konuşmuyorlar diye

Kızlar ankarada olan var mı? Bana ankarada doktor adı lazım gataya gidiyorum ama gataya özelden muayene olmak 500 tl o yüzden öEl hastanede olabiliri devlette özelde devlettekinin muayene hanesi olursa çok iyi olur..

basim cok agriyor kizlar iki gundur basima tulbent sarıp geziyorum yine fayda etmiyor uyusam da fayda etmiyor bir onerisi olan var mi :((

Kızlar ankarada olan var mı? Bana ankarada doktor adı lazım gataya gidiyorum ama gataya özelden muayene olmak 500 tl o yüzden öEl hastanede olabiliri devlette özelde devlettekinin muayene hanesi olursa çok iyi olur..
Ben istanbuldayim canim ama forumda hastane ve doktor onerileri diye bir baslik var ordan bi bak istersen ankara icinde oneriler vardir mutlaka canim 500 cokmus cidden..

basim cok agriyor kizlar iki gundur basima tulbent sarıp geziyorum yine fayda etmiyor uyusam da fayda etmiyor bir onerisi olan var mi :KK43:(

Bende ara ara cekiorum o baş ağrısını. Nane yağı sürüp şakalarıma masaj yapiorum rahatlatio beni tavsiye ederim.

Ben de migren hastasıyım başladi mi bitmek bilmiyor ama Allah'ıma şükür hamileliğimi öğrendiğimden beri 2-3 kez migren agrisi yasadım önceden haftada iki uç en az yasardım ama ilac içerdim uyurdum atlatırdım simdi ilac da kullanamıyorum ağlaya ağlaya geçiyor :-( dua en iyi terapi psikolojik olarak rahatlıyor ve Ağrıyi hafifletiyorsunuz kızlar bende oldu hep bebegim icin dua ettim geçsin diye.onun dışında masaj soguk uygulama rahatlatıcı olabilir.zaten hamilelik ya arttırırmış yada azaltırmış bas Ağrı'sını doktor söylemişti.

Bende de bu aralar şiddetli bel Ağrısi var hayatımı olumsuz etkiliyor ne yapacagım bilmiyorum :KK43: yürürken özellikle cok agri oluyor.

Kızlar Nasılsıniz benim bi iki gündür çok akintim var bi de kötü kokuyor sizde bu durumu yaşayan var mı acaba enfeksiyon falan mı geçiriyorum.

500 nedir ya ben 150ye çok diyorum

Kızlar Nasılsıniz benim bi iki gündür çok akintim var bi de kötü kokuyor sizde bu durumu yaşayan var mı acaba enfeksiyon falan mı geçiriyorum.
Bende ayni problemi yasiyorum azalsa da hala devam ediyor. Doktora da sormadim ne sorsam hamilelikte normal diyor uyuz oluyorum ben de

Anladım ben de cumartesi gideceğim soracağım bakalin ne diyo umarım geçici biseydir çok can sıkıcı çünkü
Doktorum bana sirkeli suyla temizlik yapmamı söyledi dışarda nem bi enfeksiyona sebebiyet vermesin diye bol bol su iç bence bişey yoktur çok duydum bi de günlük ped takıyolarmış kuzenim onu takımca daha çok geliyo diye bilmem psikolojik mi :)

Doktorum bana sirkeli suyla temizlik yapmamı söyledi dışarda nem bi enfeksiyona sebebiyet vermesin diye bol bol su iç bence bişey yoktur çok duydum bi de günlük ped takıyolarmış kuzenim onu takımca daha çok geliyo diye bilmem psikolojik mi :)
Evet şu önemli aslında hep ihmal ediyoruz tmm cnm sagol :)

Günlük peşlerinden doktorlar önermiyor canım. Onun yerine en iyisi iç çamaşırı değiştirmek sık sık.

Back