• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

ahh canım o konuda çok kararsızım 1 hafta sonra kontrolum var doktorumla konusucam bakalım.benim 3 kaybim var ve aldrmam diye düşünüyorum o yüzden moralimi bozmak ta istemiyorum acikcasi

Bende çok kararsızım. Gerçi bu testte müdahale edilebilecek tiroit ve benzer rahatsızlıklara da bakiliyormus. İkiliyi yaptırıp kötü olursa -Allah korusun- diğer testleri yaptirmayacagim. Aldırmayı da düşünmem. Ciddi stres kaynağı ya hamilelikte. Ama şeker yüklemesi yaptirmayacagim o konuda kararlıyım.

Kızlar benım canım cok sıkkın sürekli aglamaklıyım yurt dısındayım ve tekim iyce sinirlerim gerildi kendimi cok yalnız hissediyorum bu kadar gergin olmam hormonlarımdandır dimi varmı bu durumda olan yaaa :KK43:

Canım sakin ol hormonlarımız altüst çok normal..ben de olmadık şeylere ağlayıp gülüyorum :)) bazen bi lokma bile yiyemiyorum bulantıdan sonra abuk sabuk şeyler çekiyor canım kahvaltıda ayva tuzlayıp yiyorum mesela.. tvde herşeye ağlıyorum..ne bileyim sokak kedilerini besliyoruz eşimle..bi tane hamile kedi var ayyy içim deliniyor mama yiyor yaptığımız kedi evine girmiyor başka bi yere gidip uyuyor galiba aklım hep onda gece uyanıp camdan bakıyorum deli deli ..
Duygusal iniş çıkışlar çook normal..hamileyiz :)))
doğurana kadar tadını çıkaralım bence:) nolur sıkma canını...hormonlarından oluyor..bebişler tüm enerjimizi alıyor çünkü büyüyorlar canım..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..iyi şeyler düşün hep iyi şeyler olsun :)))

niye onermiyolar ben sürekli Kullaniyorum çok rahatım ama
Ben de mantardan cok cektim geçen yıllar.Gittiğim kadın doğumcu günlük pedi önermiyorum,nemli tutabiliyor cok sağlıklı degil kullanma dedi.Gercekten kuru tutup sık çamaşır değiştirmek işe yarıyor.
bebeğimin kalbi durdu dün kürtAj oldum...allah hepinize hayırlı evlatlar versin.beni acilen listeden silermisiniz lütfenn
Canım cok geçmiş olsun,Allah hayırlısyla sağlıkla nasip etsin en yakın zamanda.
Kizlaaar ben 11+3 üm.bugün göguslerim acimiyoo.Çok korkuyorum nolur bisey söyleyin normal midir
Benim de çok ağrımıyor canım,geçen haftalarda bi çok agrıdı dokunamıyodum ama kısa sürdü geçti.Herkesin belirtileri,yaşadıkları farklı olabiliyor demek ki tedirgin olma.

Bende çok kararsızım. Gerçi bu testte müdahale edilebilecek tiroit ve benzer rahatsızlıklara da bakiliyormus. İkiliyi yaptırıp kötü olursa -Allah korusun- diğer testleri yaptirmayacagim. Aldırmayı da düşünmem. Ciddi stres kaynağı ya hamilelikte. Ama şeker yüklemesi yaptirmayacagim o konuda kararlıyım.
Ya ben de çok kararsızım bu testlerde.Doktorum yaptır dedi ama öyle hususi söylemedi hani önümüzde yapılması gereken bu var burda yapamiyoruz dedi.Başka bir ilçeye gidecegiz.Ama olumsuz cikarsa canım cok sıkılacak.Allah'ın verdiği canı alamayız tabi.Bu gerginlikle zaman geçer mi diyorum olumsuz sonucta.Ama iyi cıkıp rahatlamak da var.Şeker yüklemesinde ise çok kararsızım.Çoğudoktor yaptırın diyor,yaptımayın diyenler de var.Simdiden düsünüp gerilmemeli belki de

Ya ben de çok kararsızım bu testlerde.Doktorum yaptır dedi ama öyle hususi söylemedi hani önümüzde yapılması gereken bu var burda yapamiyoruz dedi.Başka bir ilçeye gidecegiz.Ama olumsuz cikarsa canım cok sıkılacak.Allah'ın verdiği canı alamayız tabi.Bu gerginlikle zaman geçer mi diyorum olumsuz sonucta.Ama iyi cıkıp rahatlamak da var.Şeker yüklemesinde ise çok kararsızım.Çoğudoktor yaptırın diyor,yaptımayın diyenler de var.Simdiden düsünüp gerilmemeli belki de
Kızlar kötü düşünmeyin hep olumlu düşünün, dua edin ALLAH'ın izniyle hiçbir sorun çıkmadan kucağımıza alırız bebeklerimizi. Ayrıca bu testlerin sadece risk belirlediğini unutmayın. Bana doktorum testinde hiçbir sorun yok ama unutma bu risk 10.000'de 1 yani Allah'a kalmış sen duanı eksik etme dedi.

şeker yüklemesini ben de kesinlikle yaptırmamayı düşünüyorum. Bir anda vücuda o kadar şeker yüklemesi yapılmasının doğru olmadığını düşünüyorum. Canan karatayda bunun yapılmamasını söylemişti geçenlerde bir programda.

Ben de mantardan cok cektim geçen yıllar.Gittiğim kadın doğumcu günlük pedi önermiyorum,nemli tutabiliyor cok sağlıklı degil kullanma dedi.Gercekten kuru tutup sık çamaşır değiştirmek işe yarıyor.

Canım cok geçmiş olsun,Allah hayırlısyla sağlıkla nasip etsin en yakın zamanda.

Benim de çok ağrımıyor canım,geçen haftalarda bi çok agrıdı dokunamıyodum ama kısa sürdü geçti.Herkesin belirtileri,yaşadıkları farklı olabiliyor demek ki tedirgin olma.
sağol canım benim doğuma kadar aklımı katbetmezsem iyidir.herşeyden endiseleniyorum.bu sabah uyandım göğüslerinin acısı azalmış hemen korktum :))

sağol canım benim doğuma kadar aklımı katbetmezsem iyidir.herşeyden endiseleniyorum.bu sabah uyandım göğüslerinin acısı azalmış hemen korktum :))
Ay sorma sürekli kendimizi dinliyoruz. Doktor kontrolüne de çok var. Sağlıkla zamanında kucağımıza alsak. Annelik hep endişe. Allah hayırlı ömür versin yavrularımıza.

Ay sorma sürekli kendimizi dinliyoruz. Doktor kontrolüne de çok var. Sağlıkla zamanında kucağımıza alsak. Annelik hep endişe. Allah hayırlı ömür versin yavrularımıza.
Amin canım inşallah.benim yaşımda biraz fazla(34) buldumcuk olucaz iyice eşimle birlikte :)))

Merhaba anne adaylari :anneadayı: bugun ikili test sonuclarimi aldim Allaha cok sukur bir sorun cikmadi hersey yolundaymis. Doktorum uçlu testi yapmamiza gerek yok dedi. 3 hafta sonra omurilik testi varmis onu yaptiricaz. Erkek olabilirmis ama doktorum daha cok erken yaniliyor olabilirim kordonu da olabilir dedi. :KK46:

Merhaba anne adaylari :anneadayı: bugun ikili test sonuclarimi aldim Allaha cok sukur bir sorun cikmadi hersey yolundaymis. Doktorum uçlu testi yapmamiza gerek yok dedi. 3 hafta sonra omurilik testi varmis onu yaptiricaz. Erkek olabilirmis ama doktorum daha cok erken yaniliyor olabilirim kordonu da olabilir dedi. :KK46:
41 kere maşallah size Cnm darısı başımıza inşallah

Bana da ayni seyi soyledi pipi mi kordon mu meraktan catlamak uzereyimmm.. Omurilik testinden bahsetmedi bana hic belki bi sonraki kontrolde soyler ama yaptirmak lazim onu herhalde

Kızlar bugün 10da doktora gittim eve 16.00da geldim karaciğer enzimlerim normalin üstünde çıktı dahiliyeye sevk etti orda sıra bekledim baya yoruldum üzüldüm siz bu değerinize baktırmış mıydnz biyokimya alt değerim yüksek çıktı

Endise hali sanirim hamilelikte normal...
Benim 12. haftam sanirim hamileligimin en kötü haftasiydi, mide bulantisi, kusmalar, herseyden igrenmeler...
Bi de üstüne soguk alginligi geldi.
Fakat son 2 gündür bunlardan eser kalmadi. Kendimi cok dinc hissediyorum ve bundan resmen ara ara huzursuz oluyorum acaba hersey yolunda mi diye :(

Kızlar kötü düşünmeyin hep olumlu düşünün, dua edin ALLAH'ın izniyle hiçbir sorun çıkmadan kucağımıza alırız bebeklerimizi. Ayrıca bu testlerin sadece risk belirlediğini unutmayın. Bana doktorum testinde hiçbir sorun yok ama unutma bu risk 10.000'de 1 yani Allah'a kalmış sen duanı eksik etme dedi.

şeker yüklemesini ben de kesinlikle yaptırmamayı düşünüyorum. Bir anda vücuda o kadar şeker yüklemesi yapılmasının doğru olmadığını düşünüyorum. Canan karatayda bunun yapılmamasını söylemişti geçenlerde bir programda.
Evet her şeyin Allah'ın takdiri nihayetinde,inşallah sağlıklı olur bebeklerimiz diyelim,dua edelim.Yasin okuyalım bol bol.
Şeker yüklemesinde alınan şekerin iki dilim baklavadaki kadar olduğunu söylüyor doktorlar.Hamilelikte de yeniyor yanı şekerli şeyler.Yaptıran arkadaşlarım çok tatlı olmadığını söylüyor.Sonra şker çıkarsa daha zor olmaz mı?Bi arkadaşım sınırda çıkmış ve kontrollü beslenmişti bir süre.Eğer kontrollü beslenebilirsek belki gerek kalmaz.Biz tedbirli olalım :) Meyvede bile şeker var,az az yemeli :anneadayı:

Ben de çok endişeleniyorum,en ufak ağrıda ödüm kopuyo.Doktorm da nasıl geçecek bu hamilelik diyor.:KK48::KK48:

Gözünüz aydıın,çok sevindim.Darısı başımıza inşallah.:KK68::KK68:

Endise hali sanirim hamilelikte normal...
Benim 12. haftam sanirim hamileligimin en kötü haftasiydi, mide bulantisi, kusmalar, herseyden igrenmeler...
Bi de üstüne soguk alginligi geldi.
Fakat son 2 gündür bunlardan eser kalmadi. Kendimi cok dinc hissediyorum ve bundan resmen ara ara huzursuz oluyorum acaba hersey yolunda mi diye :KK43:
12. Haftada bunlar hep geçiyormuş canım. Normali buymuş. Vücut zamanla progesterona alisiyormus. Bende çok yorgun ve bitkin hissediyorum. Iki haftaya geçerse çok mutlu olacağım. Yürüyüş yapmak falan istiyorum.

Back