• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Bgi
Aminnn canım korkma benımde sureklı kahverengı akıntılarım oldu daha 4 gun once oldu hatta onun yiyecek ekmegi varsa ne olursa olsun gelir hep olumlu dusunmemeiz gerek canim sende saglikla kucagina alacaksin insallah bolbol dua et takdir Allahin

Bugun dr a gittim cok sukur kalp atislarini yine duydum ama tehlikem devam ediyor. Bugun benim dogum gunum ve korka korka gittim dr a. Kalp atisini duydugumdaki sevinci anlatamam... en buyuk hediye oldu bugun

Bgi

Bugun dr a gittim cok sukur kalp atislarini yine duydum ama tehlikem devam ediyor. Bugun benim dogum gunum ve korka korka gittim dr a. Kalp atisini duydugumdaki sevinci anlatamam... en buyuk hediye oldu bugun
İyki dogdun canım bebegınle nice yıllaraaaaaa veeeee bugun kızımında dogum gunu :)))

masandan çubuk krakeri eksik etmemeye çalış canım he bide ayran da iyi gelir tuzlu tuzlu.. rapor alarak idare etmeye çalış canım malesef bu süreç böyle devam ediyor benim şu an azaldı gibi gibi yani hala sabah bulantılarım oluyor ama insan ilk zamanlardan sonra buna şükrediyor :)

Evet canım ama maalesef bugün işten ayrılmak zorunda kaldım patronum böyle idare edemem dedi artık evde dinlencem

Daha iki hafta var kontrole cok heveslendirdin. Ikili test olacak bizim de. Insallah iyi haberler aliriz.
Ben her doktora gidişimde fenalasiyorum resmen bayılıcam diyorum sonra giripte bebegimizi görünce acayip enerji dolu uça uça çıkıyorum :KK68: inşallah sağ salim hepimiz, tüm isteyenler, nasip olur hepimize :KK66: yarın ikili test yaptırmak için gidicem hastaneye bir hafta filan sürüyormuş sonucun çıkması. Hayırlı haberler alırız inşallah

Arkadaşlar merhaba,
Şimdi doktordan geldim.bebişimin kalp atışılarını duydum.8+1 gunluk bebişim.boyumuz 1,70 cm.kalp atısını duymak çok güzel ve heyecan verici.once agladım ve sonra gulmeye basladım.Buyuk mucıze.ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSIN BU GUZEL ANI...

Kızlar nasılsınız,iyi haberlerinize ben de çok seviniyorum:KK28::KK36::KK36:
Dün çok zor bir geceydi benim için,sabahı zor ettim.Karnım çok ağrıdı,misafir ağırlamıştım,temizlik pasta derken çok yorulmuştum bir de dün biraz tabağa uzanayim dedim çok ağrım oldu.Sabaha kadar ağladım korkudan.Şimdi hastaneden geliyorum çok sükür iyiymiş meleğim,kas ağrısıdır dedi doktor.1 hafta gerideydi ya simdi denk olmuş gününe çok şükür.Hareket ediyordu balım,ne büyük şükür sebebi.İnşallah hepimiz sağlıkla kucakladı kısa alırız.2 hafta sonra ikili test var dedi ama orda yapamıyor karmış,başka bir ilçeye özele gidicem inşallah.

kızlar bu ilk üç aylık dönemde bir şeyleri kaldırırken veya alırken uzanmamaya dikkat edin. ben özellikle mutfakta tabakları yerleştirirken sürekli yukarı doğru uzanıyordum ama bebegin kordon bagının kesilmesi söz konusu oluyormuş. bunu duyunca cok endiselendim ama doktorda bebişi görünce rahatladım çok sükür:nazar: aman sizler dikkatli olun lütfen
Kesinlikle çok dikkat edilmeli,dün yaşadığım korkuyu bir ben bir Allah bilir.Ben eskisi gibi temizlik yaptım deli gibi.Çok kızdım kendime çok....

Arkadaşlar merhaba,
Şimdi doktordan geldim.bebişimin kalp atışılarını duydum.8+1 gunluk bebişim.boyumuz 1,70 cm.kalp atısını duymak çok güzel ve heyecan verici.once agladım ve sonra gulmeye basladım.Buyuk mucıze.ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSIN BU GUZEL ANI...
ne güzel haber maşallah...saglıkla al inşallah kucağına..ben de meraktayım iki hafta sonra benim kontrolüm.. nasıl geçecek bakalım günler :)

Kızlar bebeğin hareketlerini ne zaman hissederiz acaba
Ben dun doktordayken çok hareketliydi. Doktorum o kadar tatlı ki sormadan anlattı simdi çok hareketli ama sen hissetmezsin çünkü su anda su alanı fazla. Bi kaç haftaya bebek büyüdüğünde alanı daralacak ve sen hareketlerini karninindan hissedeceksin :KK68:
Bugün kağıthane devlet hastanesinde ikili testimi yaptırdım. Ense ölçümü normal çıktı :) kan testi sonucunu da haftaya alacağım.

Kızlar bende 9. Haftaya girdim bugun bulantılarım sanki biraz hafıfledi Allaha sukur. Ve sonunda burda bı turk kadın dogumcu buldum cuma ya randevu verdi ne olur banada dua edin insallah hersey yolundadır kuzumun. Hepimiz saglıkla kucagımıza alalım insallah bebişlerimizi

Bende im ama halen uyku sersemligi geçmedi habire uyukluyorum:KK51:temizlik yapacak halim yok yemek anca yapıyorum:oops:
Al benden de o kadar.. sabah kalkiorum yataktan sanki gece uyumamisim gibi uykulu geziorum basim kalkmio yemegi zor yapiorum surekli uyuklar vaziyetteyim minikler simdi bolca uyutuolar dogunca uyutmucaklar galba bizde 7+4 uz bakalim daha nekadar surcek bole

Al benden de o kadar.. sabah kalkiorum yataktan sanki gece uyumamisim gibi uykulu geziorum basim kalkmio yemegi zor yapiorum surekli uyuklar vaziyetteyim minikler simdi bolca uyutuolar dogunca uyutmucaklar galba bizde 7+4 uz bakalim daha nekadar surcek bole
Ben de sanki o uyku hali biraz hafifledi gibi önceleri hafta sonunu iple çekerdim gece yatana kadar uyuklardım sonra bi vururdum kafayı hafta sonu bire kadar uyurdum. Şimdi tatil oldu yatıcam dedim bu defa da erkenden uyanıyorum valla :) ama yorgunluk hali devam ediyo gibi bişey yapmak istemiyorum

Kızlar iki gecedir acıkarak uyaniyorum, kalkip yemek yemeye usendigimden bu sefer de geceleri midem bulaniyor.. Gece yemek yemek zaten iyi bi fikir degil daha simdiden baslarsam ne hale gelirim kim bilir

Back