- 21 Aralık 2015
- 103
- 95
- 48
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk canm :) bende iyiyim çok şükr 12 haftalık olduk çok şükr :)Hosgeldiniz canimm.. İyiyizz cok sukur bebislerimiz buyuyorr:)) sen nasilsin, bebis ne kadarlik oldu?
Bende oyleyim yurtdışında değilim ama herşeye ağlar oldum tutamıyorum kendimiKızlar benım canım cok sıkkın sürekli aglamaklıyım yurt dısındayım ve tekim iyce sinirlerim gerildi kendimi cok yalnız hissediyorum bu kadar gergin olmam hormonlarımdandır dimi varmı bu durumda olan yaaa
Ben bugün hareket ettiğini gördüm Ultrasonda çok şükür.Ama bizim hissetmemiz 20. haftada olurmuş,bazıları 18. haftada da hissedebilirmiş ama genelde 20 dedi doktorum.Daha çok var....Kızlar bebeğin hareketlerini ne zaman hissederiz acaba
Okulda ben de öyle oluyorum resmen sandalye tepelerinde uyuklayacaktım inşallah zamanla düzene girer.Kızlar su an is yerindeyim ve uyumamak icin zor tutuyorum kendimi ufaklık baya yoruyor ve aşırı halsizlik yaptı bugün Zaman hiç geçmek bilmedi ne yapacagım bilmiyorum
Canım ah bu hormonlar tüm dengemizi bozdu,ben de her şeye ağlıyorum.Bak uzaklardasın ama canına can bir yoldaş geliyor,onu düşün ona odaklan.Kızlar benım canım cok sıkkın sürekli aglamaklıyım yurt dısındayım ve tekim iyce sinirlerim gerildi kendimi cok yalnız hissediyorum bu kadar gergin olmam hormonlarımdandır dimi varmı bu durumda olan yaaa
al bendede okadar. isim cok oldugu halde uykum geliyor, ogle arasinda masada uyuyorum hatta. bide basim cok agriyor. normal mi bu, hergun basagrisi ceken var mi?Kızlar su an is yerindeyim ve uyumamak icin zor tutuyorum kendimi ufaklık baya yoruyor ve aşırı halsizlik yaptı bugün Zaman hiç geçmek bilmedi ne yapacagım bilmiyorum
Ben hergun cekmiyorum ama 2gune bir agriyor basım ve cildiriyorum 2gun geçmiyor ağrısı zaten sersem gibiyim bide başağrısı cekmek daha beter yapıyor insanial bendede okadar. isim cok oldugu halde uykum geliyor, ogle arasinda masada uyuyorum hatta. bide basim cok agriyor. normal mi bu, hergun basagrisi ceken var mi?
Noldu cnm çok geçmiş olsun allah bidaha yasatmasin hayirlisiyla kucağını doldursunMerhaba.. Benim bu sefer de olmadı. 6. Oldu. Hayırlısı diyorum.. demekki zamanı değil.
Saol canim kalp atımıni alamadık embriyo bozulma ya başlamış. Yarın kurtaj ve patoloji yapılacak tekrar genetik.. yoruldum artık. .Noldu cnm çok geçmiş olsun allah bidaha yasatmasin hayirlisiyla kucağını doldursun
Tek sayılmazsınız aslında 2. Çocuğunuz değil miKızlar benım canım cok sıkkın sürekli aglamaklıyım yurt dısındayım ve tekim iyce sinirlerim gerildi kendimi cok yalnız hissediyorum bu kadar gergin olmam hormonlarımdandır dimi varmı bu durumda olan yaaa
Evet ikinci asil sorun burda ki saglik sorunlari gebelik boyunca hic bir kadin dogumcuyla muhattap olamadigim icin kafamda bir yigin soru olusuyo en son bana 7. Hafta bakildi ve henuz diger randevum belli bile degil tum bunlar beni asiri geriyo ustelik gebeligimin basindan beri kahverengi kanama problemim var hala neden kaynaklandigjni bilmiyorum bana sundan dolayi deyip rahatlatacak uzman bi doktorda yok eeee bebegimin sagligindan haberim olmayincada iyce sinirleniyorumTek sayılmazsınız aslında 2. Çocuğunuz değil mi
Evet canım hormonlar insanı çok alıngan yapıyor. Yalnız değilsin biz varız. Seni mutlu edecek müzikler aç. Komik filmler izle.Kızlar benım canım cok sıkkın sürekli aglamaklıyım yurt dısındayım ve tekim iyce sinirlerim gerildi kendimi cok yalnız hissediyorum bu kadar gergin olmam hormonlarımdandır dimi varmı bu durumda olan yaaa
Allah kucağını doldursun canım. Çok üzüldüm. Doktorlar ne diyorlar? Rahim inceliği için saracoglu brokoli kürü önerdi. Tabii sorun ne bilmiyorum ama arastirabilirsin.Saol canim kalp atımıni alamadık embriyo bozulma ya başlamış. Yarın kurtaj ve patoloji yapılacak tekrar genetik.. yoruldum artık. .
Gecmis olsun Can'ım Allahım tez Zaman'da ve sağlıkla tekrar nasip etsin.Saol canim kalp atımıni alamadık embriyo bozulma ya başlamış. Yarın kurtaj ve patoloji yapılacak tekrar genetik.. yoruldum artık. .
Cok gecmis olsun arkadasim Allh yardimcin olsun umarim sebep olan sey ne ise biran once bulunup tedavi edilirSaol canim kalp atımıni alamadık embriyo bozulma ya başlamış. Yarın kurtaj ve patoloji yapılacak tekrar genetik.. yoruldum artık. .
Yapiyorum canim ama ozellikle turkiyeyle konusup annemin sesini duyunca cok huzunleniyorum bu arada Turk kadin dogumcu buldum cuma randevu aldimEvet canım hormonlar insanı çok alıngan yapıyor. Yalnız değilsin biz varız. Seni mutlu edecek müzikler aç. Komik filmler izle.
Cok geçmiş olsun,Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin yakın ve hayırlı zamanda.Rabbimden umut kesilmez,üzülmeyin...Saol canim kalp atımıni alamadık embriyo bozulma ya başlamış. Yarın kurtaj ve patoloji yapılacak tekrar genetik.. yoruldum artık. .
Cok geçmiş olsun,Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin yakın ve hayırlı zamanda.Rabbimden umut kesilmez,üzülmeyin...
Allah kucağını doldursun canım. Çok üzüldüm. Doktorlar ne diyorlar? Rahim inceliği için saracoglu brokoli kürü önerdi. Tabii sorun ne bilmiyorum ama arastirabilirsin.
Gecmis olsun Can'ım Allahım tez Zaman'da ve sağlıkla tekrar nasip etsin.
Cok gecmis olsun arkadasim Allh yardimcin olsun umarim sebep olan sey ne ise biran once bulunup tedavi edilir
Teşekkürler. . Hasimato ve kanda pıhtılaşma var. Son ikisinde igneye rağmen kalp atımı olmadı yada durdu. Yani tam canlanacakken düşüyorlar.. Anlamadım neden böyle oluyorCok geçmiş olsun,Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin yakın ve hayırlı zamanda.Rabbimden umut kesilmez,üzülmeyin...
Geçmiş olsunSaol canim kalp atımıni alamadık embriyo bozulma ya başlamış. Yarın kurtaj ve patoloji yapılacak tekrar genetik.. yoruldum artık. .