2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Slm kızlar ben üç gündür soğuk algınlığı griple mücadele ediyorum zaten mide bulantisidan hicbirsey yiyemiyordum şimdi iyice ıstahim gitti sadece meyve yiyebiliyorum. Bi de bugun kan testlerim yaptırdım kansızlık varmış bi de şeker ve protein eksikmis. Napayım yardım edin

[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım. Bende senin gibi gribim dun erken çıktım bugün de yattım hep ama yarin mecburen gideceğim.
Grip için maalesef ilaç alamıyoruz diye biliyorum. Ancak beslenmeye dikkat etmen lazim ve bol bol su içmelisin hatta sıvı beslenmek lazimmis ki vücut grip mikrobu ile savaşırken başka şeylerle oyalanmasın :)
İçtiğim suyun sıcaklığı da vücut ısısına yakin olmalı. İçtiğimiz anda ayni şekilde vücut suyu ısıtmaya çalışıyormuş. O yüzden mümkün olduğunca kendimizi ve vücut sistemini yormuyoruz.
Kansızlığa en iyi gelen şey siyah cekirdekli uzum. Ve mutlaka çekirdeklerini ezerek yemen lazim. Her gün aşırıya kaçmadan yersen faydasını görürsün.
Ve doktoruna danışma şansın varsa mutlaka sor :)

Geçmiş olsun canım. Bende senin gibi gribim dun erken çıktım bugün de yattım hep ama yarin mecburen gideceğim.
Grip için maalesef ilaç alamıyoruz diye biliyorum. Ancak beslenmeye dikkat etmen lazim ve bol bol su içmelisin hatta sıvı beslenmek lazimmis ki vücut grip mikrobu ile savaşırken başka şeylerle oyalanmasın :)
İçtiğim suyun sıcaklığı da vücut ısısına yakin olmalı. İçtiğimiz anda ayni şekilde vücut suyu ısıtmaya çalışıyormuş. O yüzden mümkün olduğunca kendimizi ve vücut sistemini yormuyoruz.
Kansızlığa en iyi gelen şey siyah cekirdekli uzum. Ve mutlaka çekirdeklerini ezerek yemen lazim. Her gün aşırıya kaçmadan yersen faydasını görürsün.
Ve doktoruna danışma şansın varsa mutlaka sor :)[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim canım moral verdin sana da geçmiş olsun. Kuru üzüm iyi olabilir elimden geldiğince dikkat ediyorum ama tabi doktorumla da yarin bi konuşayım bakalım artık Allah yardımcımız olsun

Kizlar folik asiti icmek icin belli bir saatiniz var mi? Ben her gun farkli saatlerde iciyorum ya bi tutturamadim saatleri

Perşembe gitcem o zmnda 6+1 olcam beta hcgde bugün 36.500 çıktı
Canım bence acele etmemelisin herşey gayet normal Ben 7 haftalıkken hatta sat tarihine gore 8 haftalıkken bebeğimi gördüm. Senin gibi bende acele etmiştim. Doktor degistirdim o söylemişti acele etmene gerek yok 8 haftaya kadar normal demişti ama bekleyememistim işte. O da 10 gün sonra gel dediğinde gördüm. Doktora gore etkileniyoruz bizde.

Peki hiç vajinal ultrasyona izin verdin mi öyle bakmak istersede çekiniyrm açıkcası

Peki hiç vajinal ultrasyona izin verdin mi öyle bakmak istersede çekiniyrm açıkcası
Eğer o Zaman da görmeseydi bakacaktı. Bende tedirgindim. Burda yazılanları okuyup endişelendim baktırma diyen de olmuştu ama bir sakıncası olmadığını söyleyen de çoktu. Eğer 8.haftada görmeseydi baktırırdım ama 6. Haftada tavsiye etmemişlerdi. Bende o sıra doktor degistirdim işte. O da 6. Hafta içinde bakma gereği duymamıştı.

Aytiryaki, post: 44600638, member: 647474"]Ben şu an 5+6 yım sadece kese görünüyor bi sorun çıkmaz inşallah[/QUOTE]
Aramizda iki gün var bende çok endileseleniyorum ister istemez günler gecmio vakit gecmio inşallah hersey yolundadir. Bidaha nezaman gidicek sin canim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…