- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
BAYANLARLİSTEMİZ ŞİMDİLİK BÖYLE LİSTEYE KATILMAK İSTEYEN ANNE ADAYLARIMIZ ;
KAÇINCI BEBİŞ ? KAÇICI DENEME ? YAŞ KAÇ ? VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHİNİ YAZARAK LİSTEYE KATILABİLİRLER.
ANNE ADAYLARIMIZ
Öncelikle kocamaaaan Maşallah
bihayaldi ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 29.07.2016
@goooody ilk bebiş , 2.deneme , yaş :26 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 09.08.2016
xiexie ilk bebiş , 4.deneme , yaş :23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016
defne_su ilk bebiş , 15.deneme , yaş : 23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
gzmliperi ilk bebiş , 1,5 yıllık deneme , yaş :28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
@jasmin2308 ilk bebiş , 2.deneme , yaş :24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016
hayalimsin1 3.bebiş , kaza ile oldu Yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.2016
Günaydın herkeseBenim de ne ağrım var,ne baş dönmesi ne de mide bulantısı sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum,ilk hamileliğimde bu dönemlerde mide bulantısından duramıyordum,umarım bir sorun yoktur.
Selam bende 1 Aralıkta öğrenenlerdenim.Arkadaşım sen de yeni öğrendin değil mi? Hamileliğinin aynı döneminde olanlarla yazışabilmek ne güzelmiş
Hayalimsin benimde 4.cü inşallah .Kaza değil ama isteyerek.
Her hamilelik farklı geçer ama işte insan yine de tedirgin oluyor:) bakalım bu sefer mide bulantım olacak mı:) Hayırlısıyla atlatalım da sonrası vız gelir:)Sorun yok Can'ım her hamilelik çok farklı ilk kızım dediğiniz gibiydi . İkinci kızım sadece ilk iki hafta bulantı oldu sonra kesildi . Bundada sadece uyumak istiyorum sürekli Hihihi onun haricinde ip atlatabilirim bişey hissetmiyorum :)
Uniyi bitirip cok iyi bi is sahibi olup ve asik oldugum adamla ewlendm canim yasimda 23 yani olabiliyo basaramayanlarn kiskancligi diyelimHerkese hayırlı olsun diyeceklerimi yanlış anlamayında bu 22 23yaşında anne olanlar var yani üniversite okumak iş sahibi olmak biriyle tanışmak aklı selim karar verecek olgunluğa ermek derken zaman geçiyor hayret ediyorum o kadar erken evlenenlere birde çocuk sahibi olmaya çalışanlara tabi herkesin kendi hayatı tekrar tebrikler
İnşallah canım, yazarım sonucu size de, aklınıza gelirsem arada bana da dua edin kızlar ilk bebeğim olacak Allah izin verirse :)
Herkese hayırlı olsun diyeceklerimi yanlış anlamayında bu 22 23yaşında anne olanlar var yani üniversite okumak iş sahibi olmak biriyle tanışmak aklı selim karar verecek olgunluğa ermek derken zaman geçiyor hayret ediyorum o kadar erken evlenenlere birde çocuk sahibi olmaya çalışanlara tabi herkesin kendi hayatı tekrar tebrikler
Kızlar bugün doktorum güzel şeyler söyledideğerim 119 dan 553 e yükselmiş yeni olduğu için kese görünmedi cuma günü gel de keseyi görelim dedi darısı tüm isteyenlerin başına inşaaaaalllaaaaahhhhhhh amin
Sağol canımmm benimmmGözün aydın canım amin :))
Herkese hayırlı olsun diyeceklerimi yanlış anlamayında bu 22 23yaşında anne olanlar var yani üniversite okumak iş sahibi olmak biriyle tanışmak aklı selim karar verecek olgunluğa ermek derken zaman geçiyor hayret ediyorum o kadar erken evlenenlere birde çocuk sahibi olmaya çalışanlara tabi herkesin kendi hayatı tekrar tebrikler
Benim yaşım 26 üniversite mezunuyum 4 sene çok güzel bir iş hayatım oldu,çok şükür eşimle severek ve birbirimizi yeterince tanıyarak evlendik fakat hamileliğim yüzünden işime ara verdim şimdi de 2.bebeğime hamileyim fakat halimden çok memnunum çünkü 2.bebeğimi de yaşına getirdikten sonra 30 bile olmadan tekrar rahat rahat kendi mesleğime kaldığım yerden devam edicem,kazancım çok büyük olacak hem kariyer hem de aile her kadının hayali. Darısı bütün kadınların başına.Herkese hayırlı olsun diyeceklerimi yanlış anlamayında bu 22 23yaşında anne olanlar var yani üniversite okumak iş sahibi olmak biriyle tanışmak aklı selim karar verecek olgunluğa ermek derken zaman geçiyor hayret ediyorum o kadar erken evlenenlere birde çocuk sahibi olmaya çalışanlara tabi herkesin kendi hayatı tekrar tebrikler
Ayrıca burda ki kadınların çoğu belli kültüre sahip gayet bilinçli kadınlar,biraz dikkat ederseniz anlarsınız zaten.Benim yaşım 26 üniversite mezunuyum 4 sene çok güzel bir iş hayatım oldu,çok şükür eşimle severek ve birbirimizi yeterince tanıyarak evlendik fakat hamileliğim yüzünden işime ara verdim şimdi de 2.bebeğime hamileyim fakat halimden çok memnunum çünkü 2.bebeğimi de yaşına getirdikten sonra 30 bile olmadan tekrar rahat rahat kendi mesleğime kaldığım yerden devam edicem,kazancım çok büyük olacak hem kariyer hem de aile her kadının hayali. Darısı bütün kadınların başına.
canm kaçıncı deneme ? ilk çocuk mu olcak inşallah ? :)Canım benim yaşim 36 hamilelik 6 ci yaşayan 3 bakalım buda supriz muhtemelen doğum tarihi 8-8-2016
Hoşbulduk canım, 28 yaşındayım, benim nasip olursa ilk çocuk ve ilk denemede oldu. Aslında yeni senede istiyordum full çalışmalara başlamayı, fakat niyeyse zaten hemen tutmaz diye bi algım vardıNasip kısmet işte. Vardır Allah'ın bir bildiği.
Bu arada geçmiş olsun sana da. Göğus sıkıntısı bende de var.
Ha bi de yavaştan Ebru Şallı'nın hamileler için pilates hareketlerine başlamak istiyorum. Ara ara da olsa faydası olur sanırım. Spor ödemin önlemesinde de çok faydalıymış. Tabii doktoruma da danışacağım bunu kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?