2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

ALLAH CANINI ALMASIN SENİN :))) kikikiki

Sorun yok Can'ım her hamilelik çok farklı ilk kızım dediğiniz gibiydi . İkinci kızım sadece ilk iki hafta bulantı oldu sonra kesildi . Bundada sadece uyumak istiyorum sürekli Hihihi onun haricinde ip atlatabilirim bişey hissetmiyorum :)

Kizlaar bu lanet yerde kan testi belirli gunler yaptirildigi icin henuz yaptiramadim onum yerine idrar testini yapip hergun ordan takip ediyodum 2 gun once cok silikti dun belirginlesti bugun adet gunum bugun yaptim geri biraz siliklesmis

Her hamilelik farklı geçer ama işte insan yine de tedirgin oluyor:) bakalım bu sefer mide bulantım olacak mı:) Hayırlısıyla atlatalım da sonrası vız gelir:)

Herkese hayırlı olsun diyeceklerimi yanlış anlamayında bu 22 23yaşında anne olanlar var yani üniversite okumak iş sahibi olmak biriyle tanışmak aklı selim karar verecek olgunluğa ermek derken zaman geçiyor hayret ediyorum o kadar erken evlenenlere birde çocuk sahibi olmaya çalışanlara tabi herkesin kendi hayatı tekrar tebrikler

Uniyi bitirip cok iyi bi is sahibi olup ve asik oldugum adamla ewlendm canim yasimda 23 yani olabiliyo basaramayanlarn kiskancligi diyelim
... ayrica hersey uni bitirip kariyer sahibi olmak deil elleri opulesi ev hanmlari var

İnşallah canım, yazarım sonucu size de, aklınıza gelirsem arada bana da dua edin kızlar ilk bebeğim olacak Allah izin verirse :)

Kızlar ben bugün tekrar hcg ölçtürdüm ve 0,64 çıktı. Bebeğim henüz gelmemiş ya da gelmişti gitti bilmiyorum onlar size Allah'ın emaneti, değerlerini bilin. Mutsuzluğa kapılmayın hamileliğin tadını çıkartın, benim hayallerim umutlarım başka zamana kaldı, Allah yokluklarıyla sınamasın, sizleri de sağlıkla bebeklerinize kavuştursun, kalın sağlıcakla... Bana ettiğiniz dualar için teşekkür ederim. Benim dualarım da sizlerle :)

Kızlar bugün doktorum güzel şeyler söyledi değerim 119 dan 553 e yükselmiş yeni olduğu için kese görünmedi cuma günü gel de keseyi görelim dedi darısı tüm isteyenlerin başına inşaaaaalllaaaaahhhhhhh amin

Ya insanlar burda aylarca belki de yıllarca çocuk sahibi olamıyor ve biz onlarla beraber gülüp onlarla beraber aglıyoruz ve bunları goremeyip anneligi belli bir yaş aralığına sığdirmak isteyenleri de ben anlayamıyorum gerçekten . Allah ol derse plur ne zaman ne şekilde olacağı konusu da yoruma açık değildir k.bakmayin

canim benim sen burdaki insanlarin kültür seviyelerini bilmiyorsun sanirim yorum yapiyorsun ben resim öğretmenliğini bitirdim bu yil ayni zamanda evlendim çocukta yapacam kariyerde , iş iş derken Allahin bize verdiği o güzel duyguyu geç yasamak hayata geç kalmak mantikli gelmiyor biz kadinlar güçlüyüz illaki bir is değil herseye yetisiriz biz kadiniz bunun farkinladiğina sende var bence bende 23 yasindayim hem ressamım hem anne olucam insallah hem öğretmen olucam hayata 1 -0 önde gidiyorum desem yalan olur 10- 0 önde gidiyorum. ben sadece bir örnegim benim gibi birsürü örnek var burda.üni bitirmekte marifet değil ne kadinlarimiz var bizim

Benim yaşım 26 üniversite mezunuyum 4 sene çok güzel bir iş hayatım oldu,çok şükür eşimle severek ve birbirimizi yeterince tanıyarak evlendik fakat hamileliğim yüzünden işime ara verdim şimdi de 2.bebeğime hamileyim fakat halimden çok memnunum çünkü 2.bebeğimi de yaşına getirdikten sonra 30 bile olmadan tekrar rahat rahat kendi mesleğime kaldığım yerden devam edicem,kazancım çok büyük olacak hem kariyer hem de aile her kadının hayali. Darısı bütün kadınların başına.

Ayrıca burda ki kadınların çoğu belli kültüre sahip gayet bilinçli kadınlar,biraz dikkat ederseniz anlarsınız zaten.

maşallah canm ilk denemede olması süper listeye ekledim seni ve diğer arkadaşlarımızı da :) ayrıca hepimize geçmiş olsun böle ufak şeyler olmadan hamilelik olmazdı zaten çok şükr halimize bende platese başlamak istiyrm sen sor doktora izin verrse bende başlıyım çünkü doğumun kolay geçmesi için de yararlı imiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…