- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
- 133
Erken olmua.gibi.geldi 4haftada kese gorunmesi.sizce[/QUOTE]Can'ım demek ki senin de geç döllenme olabilir
başka bi yerde biri daha yazmıştı 4. haftada kese görmüşlerdi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken olmua.gibi.geldi 4haftada kese gorunmesi.sizce[/QUOTE]Can'ım demek ki senin de geç döllenme olabilir
bendede var canm ama çok hafif nadir geliyorArkadaşlar bence acayip baş dönmesi var iki gündür. Sizde de var mı merak ettim. Ne zaman ayağa kalksam başım dönüyor .
Merhaba yaşım 28, ilk bebeğim olcak inşallah 2. denememeraba bayanlar kaçıncı çocuk ? yaşınız ? ve kaçıncı deneme sonucu oldu ? bu soruların cevabını yazarsanız ilk sayfanın girişine liste yapıcam
BAYANLAR LİSTEMİZ ŞİMDİLİK BÖYLE LİSTEYE KATILMAK İSTEYEN ANNE ADAYLARIMIZ ;
KAÇINCI BEBİŞ ? KAÇICI DENEME ? YAŞ KAÇ ? VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHİNİ YAZARAK LİSTEYE KATILABİLİRLER .
ANNE ADAYLARIMIZ
Öncelikle kocamaaaan Maşallah
@bihayaldi ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 29.07.2016
goooody ilk bebiş , 2.deneme , yaş :26 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 09.08.2016
xiexie ilk bebiş , 4.deneme , yaş :23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016
defne_su ilk bebiş , 15.deneme , yaş : 23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
gzmliperi ilk bebiş , 1,5 yıllık deneme , yaş :28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
J jasmin2308 ilk bebiş , 2.deneme , yaş :24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016
@hayalimsin1 3.bebiş , kaza ile oldu Yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.2016
Canım listeye beni de ekler misin?BAYANLAR LİSTEMİZ ŞİMDİLİK BÖYLE LİSTEYE KATILMAK İSTEYEN ANNE ADAYLARIMIZ ;
KAÇINCI BEBİŞ ? KAÇICI DENEME ? YAŞ KAÇ ? VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHİNİ YAZARAK LİSTEYE KATILABİLİRLER .
ANNE ADAYLARIMIZ
@bihayaldi ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 29.07.2016
goooody ilk bebiş , 2.deneme , yaş :26 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 09.08.2016
xiexie ilk bebiş , 4.deneme , yaş :23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016
gzmliperi ilk bebiş , 1,5 yıllık deneme , yaş :28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
J jasmin2308 ilk bebiş , 2.deneme , yaş :24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016
@hayalimsin1 3.bebiş , kaza ile oldu Yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.2016
2.bebiş,2.deneme yaş:26,bebişin tahmini doğum tarihi 07.08.2016. Teşekkür ettim:)BAYANLAR LİSTEMİZ ŞİMDİLİK BÖYLE LİSTEYE KATILMAK İSTEYEN ANNE ADAYLARIMIZ ;
ANNE ADAYLARIMIZ
Merhabaaa kızlar, ben de 4 gün önce öğrendim hamileliğimi 5. Haftamdayım sanırım. Kısmetse Ağustos annesi olacakmışım İnanılmaz... Burda bol bol bilgi alışverişinde bulunuruz inşallah.
Şimdilik hamile olduğumuun hiç farkında değilim, sadece göğüs kısmım biraz hassas, onun haricinde hiç birşey yok...
Sizde var mı, mide bulantısı, hantallık gibi bi durum? Yoksa daha çok mu erken bunları yaşamak için?
Merhaba 2. deneme ben de 2. deneme :). İlk ay yumurtlama gününü kaçırdım galiba, ama 2. ay ovulasyon testi kullandım. :)Merhaba yaşım 28, ilk bebeğim olcak inşallah 2. deneme
meraba canm hoşgeldin aramıza :) kaçıncı deneme ? ilk çocuk mu ? :)
bende de henüz mide bulantısı falan yok çok şükr sadece çok ayakta kalrsam belim arkam omuzlarm falan ağrıyor o kadr he bi de göğüslerm yatarken çok ağrıyor
Merhaba hayırlı olsun öncelikle hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi :) ben de sizinle aynı durumdayım belirtilerimiz aynı yani çok az... ben de sizin gibi inanamıyorum hala ve geç döllenmeden dolayı ne kadarlık hamile olduğumu bile bilmiyorum cumartesi doktora gidicez inş keseyi de görebilirim.......
Hayırlı olsun bebişlerimiz benim bu aydan hiç ümidim yoktu aslında, yumurtlama gününü kaçırdık diye.. Üçüncü ayda ben de ovulasyon testi almayı düşünüyodum ki geç döllenmeyle hamile kalmışım..Merhaba 2. deneme ben de 2. deneme :). İlk ay yumurtlama gününü kaçırdım galiba, ama 2. ay ovulasyon testi kullandım. :)
ilki 1 aralık olmak üzere iki gün arayla iki tane kan testi yaptırdım. ilki 79, ikincisi 130 çıktı bu değerler olması gerektiği değerlere göre küçüktü, çünkü benim sat 26 ekim. zaten ben hamile olduğumu idrar testinde ancak bat 6 gün geçtikten sonra görebildim.. dr da geç döllenme olabileceğini söyledi, bu durumda bi dahaki kontrolde netleşicek sanırım..Canım hayırlı olsun sana da, Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin... Sanırım 6/7 haftalıkken görünüyor kese ya da kalp sesi duyuluyor. Ama emin de değilim, daha tecrübelilere sormak gerek:) Geç döllenme olduğu nasıl anlaşılıyor peki?
Insallah guzel haberler alirsinn doktorun neler soyledigini aylasirsan sevinirizKızlar birazdan doktora gidicem umarım güzel şeyler söyler ne olur dua edin bana
kızlar selam bende cuma günü öğrendim hamile olduğumu kafam çok karışık hem evliliğe alışmak hem mide bulantıları mide yanmaları çok zor bu yüzden mutsuzum
evet dediklerini de düşünüyorum bir yandan ama bir yandan da daha yeni evliyim evliliğe alışmadan doğru bir kararmıydı acaba diye düşünüorum.. dediğin gibi iş hayatı da bitecek gibi çünkü midem çok kötü kaç gündür evde yatıyorum hep böyle mi geçicek diye kendi kendimi yemekten sevinemiyorum bile (Canım seni çok iyi anlıyorum benim üstümde hala bir mutsuzluk var ki evliliğim oturmuş olmasına rağmen. Hayatımız tamamen değişecek. Bir iki gündür olumlu düşünmeye başladım. Artık kendimiziden çok düşünmemiz gereken bir canlı var. İş yerindeki zorunlulukları da düşününce insan çok olumsuz oluyor. Ama yine de olumlu düşünelim içimizde birer mucize taşıyoruz. Buna şükretmeliyiz. Hayatımız boyunca en çok seveceğimiz canlı şu an bizimle. O da bizi karşılıksız ve çok sevecek. Her yönden bakında o kadar çok şükür edilecek şey var ki.