2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bende ağustos annesi olucam 2 aylik evliyim 6 haftalkta hamileyim ama ben hastaydim soguk alginligi ilaci kullandim tetanos ignesi vuruldum hamileligimi de biraz zor kabullendim çok agladim tavsiyelrnzi beklyrm

BENDE BİLMİYORUM 1 TANE ATEŞ DÜŞÜRÜCÜ ALDIM BİŞE OLMAZ DEDİ DOKTOR BİDHA ALMA DEDİ. SENİN İSTEYEREK DEĞİLMİ? NEDEN AĞLADIN ERKEN EVLİLİĞİN İÇİN DİYEMİ?

kızlar ya bende acaip bebek arabası manyaklığı var yandım ya beğendiklerim 1000 lira 800e kadar iniyo. ama eşim almam diyo okadar pahalı altında 650 ye buldum onunda markasını bilmiyorum. sanki araba alıcam nası hevesleniyorum ya

kızlar sizlere birşey soracağım sizlerin b hcg değerleri kaçtı , ben dün yaptırdım 2 günlük gecikme vardı değerim 15 çıktı dktor gebesin deyip ilaç yazdı . değer küçük mü diye sordum gayet normal yeni bir gebelik dedi yine de korkuyorum sizlerde durum nasıldı sonradan arttı değil mi

Merhaba benimde sat 1 kasım ben cumartesi ilk defa gideceğim bilerek bekledim bu arada doğum tarihin 08.08 olması gerekiyor sata göre bende öyle çıkıyor
bende aranıza katılabilecekmiyim bakalım sat 24 kasım bat 20 aralık gün sayıyorum hayırlısı inş..
İnşallah canım hayırlısı olsun
canım inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde sonuna kadar gider ve bebeğini alırsın kollarına hepimiz için öyle olsun inşallah

bende hamile olduğumu öğrenmeden gelinlikleriçinde eşimle 2. kez evleniyordum anlamı bebekmiş gerçek oldu dilerim büyüdüğünüde görürüz.

Ben programa giriş yapınca burada 9 ağs çıktı nedense. senin kan tahlilinde Beta HCG kaç çıkmıştı ve ne zaman yaptırmıştın

İnşallah canım, işte küçük olması çok endişelendiriyor. hiç kan testi de yapmadım daha önce kaç çıkması gerekiyor onu da hiç bilmiyorum

merhaba bende aranıza yeni katılıyorum geçtiğimiz agustos ayında dış gebelik geçirmiştim
şimdi tekrar hamileyim sat 7 kasım pazartesi keseyi görmeye gideceğim Allah nasip ederse tabi
Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin

Canım senle aynı durumdayım 7 mm deydi kesem ve üçgenimsi gibiydi bende yarın gidicem inş bende görürüm canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…