• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bende ağustos annesi olucam 2 aylik evliyim 6 haftalkta hamileyim ama ben hastaydim soguk alginligi ilaci kullandim tetanos ignesi vuruldum hamileligimi de biraz zor kabullendim çok agladim :KK43: tavsiyelrnzi beklyrm

BENDE BİLMİYORUM 1 TANE ATEŞ DÜŞÜRÜCÜ ALDIM BİŞE OLMAZ DEDİ DOKTOR BİDHA ALMA DEDİ. SENİN İSTEYEREK DEĞİLMİ? NEDEN AĞLADIN ERKEN EVLİLİĞİN İÇİN DİYEMİ?

kızlar ya bende acaip bebek arabası manyaklığı var :KK47::KK45: yandım ya beğendiklerim 1000 lira 800e kadar iniyo. ama eşim almam diyo okadar pahalı altında 650 ye buldum onunda markasını bilmiyorum. sanki araba alıcam nası hevesleniyorum ya :KK45::KK45::KK45:

upload_2014-12-11_13-55-12.png
bunlar nası kızlar fikri olan varmı

kızlar sizlere birşey soracağım sizlerin b hcg değerleri kaçtı , ben dün yaptırdım 2 günlük gecikme vardı değerim 15 çıktı dktor gebesin deyip ilaç yazdı . değer küçük mü diye sordum gayet normal yeni bir gebelik dedi yine de korkuyorum sizlerde durum nasıldı sonradan arttı değil mi

ben geçen cuma doktora gittim ancak kese görünmüyor dedi, yarın tekrar gidicem. Kan testinde değerim 914 çıktı. kesenin görünmesi gerekmez miydi? yarın gittiğimde 6 haftalık olması gerekiyor, SAT 1 kasım. kızlar sizde görüntümü ultrasonda
Merhaba benimde sat 1 kasım ben cumartesi ilk defa gideceğim bilerek bekledim bu arada doğum tarihin 08.08 olması gerekiyor sata göre bende öyle çıkıyor
bende aranıza katılabilecekmiyim bakalım sat 24 kasım bat 20 aralık gün sayıyorum hayırlısı inş..
İnşallah canım hayırlısı olsun
kızlar merhaba bende kısmetse 2015 ağustos annesi olacağım.... 2.çocuğum olacak kısmetse ilkini kucağıma alamadım inşallah bunu sağ salim alırım hayırlısıyla , sizler için de aynı dilekleri sunuyorum....
canım inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde sonuna kadar gider ve bebeğini alırsın kollarına hepimiz için öyle olsun inşallah

bende hamile olduğumu öğrenmeden gelinlikleriçinde eşimle 2. kez evleniyordum anlamı bebekmiş gerçek oldu dilerim büyüdüğünüde görürüz.:KK46::KK46:

Merhaba benimde sat 1 kasım ben cumartesi ilk defa gideceğim bilerek bekledim bu arada doğum tarihin 08.08 olması gerekiyor sata göre bende öyle çıkıyor

Ben programa giriş yapınca burada 9 ağs çıktı nedense. senin kan tahlilinde Beta HCG kaç çıkmıştı ve ne zaman yaptırmıştın

İnşallah canım hayırlısı olsun
canım inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde sonuna kadar gider ve bebeğini alırsın kollarına hepimiz için öyle olsun inşallah

Ben programa giriş yapınca burada 9 ağs çıktı nedense. senin kan tahlilinde Beta HCG kaç çıkmıştı ve ne zaman yaptırmıştın

canim kan testi yaptir normal degerlerde yukseliyorsa sorun yoktur ins bende gecen hafta ilk kontrolde kese yamuktu 3 bucuk haftalik dedi doktor kese 7 mm di dun gittigimde masllah kese normale donmus bebegi gorduk kalp atislarini bile duyduk ama ben her hafta kan verdim ve degerler guzel yukseliyodu doktorum onun onemli oldugu soledi inss bidahakine bebegini gorursun ):KK36:
İnşallah canım, işte küçük olması çok endişelendiriyor. hiç kan testi de yapmadım daha önce kaç çıkması gerekiyor onu da hiç bilmiyorum

merhaba bende aranıza yeni katılıyorum geçtiğimiz agustos ayında dış gebelik geçirmiştim
şimdi tekrar hamileyim sat 7 kasım pazartesi keseyi görmeye gideceğim Allah nasip ederse tabi
Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin

canim kan testi yaptir normal degerlerde yukseliyorsa sorun yoktur ins bende gecen hafta ilk kontrolde kese yamuktu 3 bucuk haftalik dedi doktor kese 7 mm di dun gittigimde masllah kese normale donmus bebegi gorduk kalp atislarini bile duyduk ama ben her hafta kan verdim ve degerler guzel yukseliyodu doktorum onun onemli oldugu soledi inss bidahakine bebegini gorursun ):KK36:
Canım senle aynı durumdayım 7 mm deydi kesem ve üçgenimsi gibiydi bende yarın gidicem inş bende görürüm canım :)

Back