- 26 Aralık 2011
- 94
- 22
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #1.881
19'unda gideceğim, doktorun hesabına göre 7 haftalık olacak, sat'a göre 7+4, bilmiyorum kafam çok karışık, olması gerekn kese boyutları ile ilgili birşey de bulamadım internette, öyle bekliyorumhaklisın canım.bu arada resmi atamadım.sen ne zaman gidiyosun tekrar.
evet şimdi oldu sanırım :) bu arada yumuyum seninle aynı günmüş doğum tarihi :)
Bende bir buçuk senelik evliyim .yaşımız genç nihayetinde bir yıl ben duusnmuyordum zaten esimde ona kalsa erzurum dan tayin. bitene kadar olmasın .ama baktım birkaç yerden bende olmuyor mu gibi lafları.duydum .takmamaya çalıştım ... Ama bilmiyorlardiki vajinusmus idim .ve on kasımda yendim bebeğim olacakmış ki o sbeple yenebilmisiz .Allah kısmet edince ediyor şimdi eşim de bende cook mutluyuz minigimiz var inşallah sağlıklı bir sekilde doğar .
posalı daha iyi cnm bende direk ağzıma atıyorum.
ya keşke iş yerlerimizde bizimle birlikte hamille olan bir iki kişi daha olsaydı. Birlikten güç doğardı. Simdi tek başına kalınca destek olacak kimse de olmuyor. Haklarımızı kullanamıyoruz.HAKLISIN İNŞALLAH BEN ALABİLİRİM YA. YENİ BİZİMKİLERDE BİLMİYOR. ÇOK İSTİYORUM KULLANMAK DAHA YENİ BİR ARKADAŞ YASAYA DENK GELDİĞİ HALDE BİLMİYODU SÖLEMEDİ GEÇEN HAFTA DOĞUM İZNİNE AYRILDI.YENİ ÖRNEK DİCEKLER
Canım ilk 3 ay depodan yer bebek. 3 aydan sonra başlar anneden beslenmeye.Benim midem hiç bşeyi almıyor, lokmalar ağzımda büyüyor sanki. Yeterli beslenemiyorum. bazı sitelerde ilk3 ay bebeğin beyin gelişi için çokönemli olduğu ve kesinlikle yeterli beslenilmesi gerektiği yazıyor. Bazı sitelerde ise ilk 3 ay mide bulantısı iştahsızlık gibi drumlar olabildiğinden anne kendinisıkıntıya sokmamalı ve şartlamamalı sevdiği şeyleri yemeli, sonraki 3 ay önemli olan diyor. Hangisi doğrudur sizce?
Ben 5 senelik evliyim. 2.5 sene olmadı bizim bebeğimiz. NEler duyduğumu gördüğünü aklına bile getiremezsin.Benim ilk bebeğim ve 1 buçuk yıldır evliyiz. Tedavi olun demeye başlamışlardı artık her gitiğimde burnumdam geliyordu çocuğunuz olmuyor demelerinden. Halbuki 1 yıl hiç düşünmedik biz. Anlatamadık kimsye. Doktora gidin çocugunuz olmuyor damgası yediğimiz zamanda oldu bu bebek. O nedenle herkese söyledik eşimle, sussunlar diye. İnşallah anzar değmez bebeğimeDaha ultrasonda bilr göremedim bebeğimi. Cumartesiyi iple çekiyorum hayırlısıyla yaa...
Amiin canımaminn canım inşallah.
Millet düşünmüyoruz kariyer yapacaz bakacak kimsemiz yok lafını çocuğum olmuyor olarak algılıyor ve hayliyle bizide strese sokuyorlar ne diyelim yarabbim büyük.
Sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin rabbim.
canim kan testi yaptir normal degerlerde yukseliyorsa sorun yoktur ins bende gecen hafta ilk kontrolde kese yamuktu 3 bucuk haftalik dedi doktor kese 7 mm di dun gittigimde masllah kese normale donmus bebegi gorduk kalp atislarini bile duyduk ama ben her hafta kan verdim ve degerler guzel yukseliyodu doktorum onun onemli oldugu soledi inss bidahakine bebegini gorursun )Merhaba bayanlar
umuyorum ki ben de sizler gibi ağustos annesi olacağım. umuyorum diyorum çünkü bebeğim varlığını öğrenmem ile birlikte kafamı kurcalayan bir takım şeyler ile karşılaştım. son adet tarihime göre 4 hafta 4 günlük iken doktora gittik ve kesemizi gördük ancak doktorum kesenin küçük olduğunu en fazla 4 haftalık olabileceğini söyledi. kesemin boyutu 4,8mm idi. geç döllenmedir dedi. ancak ben yumurtlama testi ile hamile kaldım, ne zaman yumurtladığımı biliyorum. bu nedenle boş gebelikten korktum. dün de çok az kahverengi akıntım oldu. korkularım iyice büyüdü. doktora 19 Aralıkta gideceğim nasıl dayanacağımı bilmiyorum.
özür dilerim ilk seferden başınızı ağrıttım.
dogum tarihlerimizde 1 gun ara var ve bende dun keseyi bebebgi gorduk kalp atisinida duyduk allahim cumlemize saglikla sihatle hayrlisiyla kucagimiza almak nasip eder insherkese selam bugun konntrolum vardi keseyi de bebegi de gorduk dariis dgerlerinin basina
ben geçen cuma doktora gittim ancak kese görünmüyor dedi, yarın tekrar gidicem. Kan testinde değerim 914 çıktı. kesenin görünmesi gerekmez miydi? yarın gittiğimde 6 haftalık olması gerekiyor, SAT 1 kasım. kızlar sizde görüntümü ultrasondaAaa evet :)) takibimdesin :)
914 ike kese gözükmez zaten canım takma falana beta hcg 1500 ve üstü iken vajinal ultrosonla, beta hcg 5000 ve üstündeyken karından gözükür sıkma canını hem geç döllenme de olmuş olabilirben geçen cuma doktora gittim ancak kese görünmüyor dedi, yarın tekrar gidicem. Kan testinde değerim 914 çıktı. kesenin görünmesi gerekmez miydi? yarın gittiğimde 6 haftalık olması gerekiyor, SAT 1 kasım. kızlar sizde görüntümü ultrasonda
6.haftadan itibaren duyulabiliyor ama 10.haftada da duyanlari biliyorum oglumda 7.haftada duymustum canim
İnşallah canım benim.
İnan laflarından bıktığımdan söyledik.
Her bayram her memlekete gidişimde ağlıyordum artık.
Umarım hiç bir sorun olmadan alırız bebeklerimizi kucağımıza.
Nazar değmez onlar yüzünden
doktorun baktığı cihazla çok alakası varmış canım hiç moralini bozma.
ablam 1 yıl evvel bir özel ahstaneye gitti 4+3 falandı doktor bakmadı bile göremem şimdi dedi 5 hafta geçince gel dedi. hem bakan önemli yani hem de baktıkları ultrason aleti. inşallah sağ salim sen de kavuşursun bebeğine
ya keşke iş yerlerimizde bizimle birlikte hamille olan bir iki kişi daha olsaydı. Birlikten güç doğardı. Simdi tek başına kalınca destek olacak kimse de olmuyor. Haklarımızı kullanamıyoruz.
Canım ilk 3 ay depodan yer bebek. 3 aydan sonra başlar anneden beslenmeye.
Ben 5 senelik evliyim. 2.5 sene olmadı bizim bebeğimiz. NEler duyduğumu gördüğünü aklına bile getiremezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?