2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haklisın canım.bu arada resmi atamadım.sen ne zaman gidiyosun tekrar.
19'unda gideceğim, doktorun hesabına göre 7 haftalık olacak, sat'a göre 7+4, bilmiyorum kafam çok karışık, olması gerekn kese boyutları ile ilgili birşey de bulamadım internette, öyle bekliyorum

aminn canım inşallah.
Millet düşünmüyoruz kariyer yapacaz bakacak kimsemiz yok lafını çocuğum olmuyor olarak algılıyor ve hayliyle bizide strese sokuyorlar ne diyelim yarabbim büyük.
Sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin rabbim.

ya keşke iş yerlerimizde bizimle birlikte hamille olan bir iki kişi daha olsaydı. Birlikten güç doğardı. Simdi tek başına kalınca destek olacak kimse de olmuyor. Haklarımızı kullanamıyoruz.

Canım ilk 3 ay depodan yer bebek. 3 aydan sonra başlar anneden beslenmeye.

Ben 5 senelik evliyim. 2.5 sene olmadı bizim bebeğimiz. NEler duyduğumu gördüğünü aklına bile getiremezsin.

Kizlar bende ağustos annesi olucam 2 aylik evliyim 6 haftalkta hamileyim ama ben hastaydim soguk alginligi ilaci kullandim tetanos ignesi vuruldum hamileligimi de biraz zor kabullendim çok agladim tavsiyelrnzi beklyrm

canim kan testi yaptir normal degerlerde yukseliyorsa sorun yoktur ins bende gecen hafta ilk kontrolde kese yamuktu 3 bucuk haftalik dedi doktor kese 7 mm di dun gittigimde masllah kese normale donmus bebegi gorduk kalp atislarini bile duyduk ama ben her hafta kan verdim ve degerler guzel yukseliyodu doktorum onun onemli oldugu soledi inss bidahakine bebegini gorursun )

Aaa evet :)) takibimdesin :)
ben geçen cuma doktora gittim ancak kese görünmüyor dedi, yarın tekrar gidicem. Kan testinde değerim 914 çıktı. kesenin görünmesi gerekmez miydi? yarın gittiğimde 6 haftalık olması gerekiyor, SAT 1 kasım. kızlar sizde görüntümü ultrasonda

914 ike kese gözükmez zaten canım takma falana beta hcg 1500 ve üstü iken vajinal ultrosonla, beta hcg 5000 ve üstündeyken karından gözükür sıkma canını hem geç döllenme de olmuş olabilir

Yanlız, bir karamsarlık olumsuz düşünceler beynimi kemiriyo.
Düşünmemeye çalışıyorum ama yapamıyorum sizdede varmı?

vajinal ultrasonlada bişey görmedi, kan testi istedi, onda çıktı. bende korkmaya başladım görünmeyince. kimyasal, dış gebelik boş gebelik vss öyle birşey olmasından korktum. bu arada hiç bir hamilelik belirtisi hissetmiyorum kızlar :) sizde de öylemi yani bulantı kusma vss hiç bişey yok

bende aranıza katılabilecekmiyim bakalım sat 24 kasım bat 20 aralık gün sayıyorum hayırlısı inş..

CANIM BENİM ÇOK SAOL İNŞALLAH BÜTÜN HERKEZ KAVUŞUR HATTA İSTEYENİNDE OLUR İNŞALLAH. ALLAH ARATMASIN HAMİLE KALMADAN DA KALDIKTAN SONRADA HEP OLMAYANLARA DUA EDİYODUM YİNE EDİYORUM.

YA SORMA VARDI İZNE ÇIKTI ŞİMDİ TEKİM BENDE AMA İNAT ETTİM VERİN İZNİMİ DİCEM YOKSA BEN DELİRİRM DİCEM BURDA BU MİLLET ÇEKİLMİYO HAMİLEYKEN BEBEĞEDE ZARAR OLCAK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…