• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hangi belirtileri yaşıyorsunuz ben 4.-5 haftalarda sadece bel ve karın ağrısı yaşadım. Ara ara devam ediyor bulantılar başlamadı henüz. adet tarihime göre 6+4 üm ama imzada 7. hafta olarak yazıyor neden? Benim bildiğim en son adet tarihiniz 0 alınıyor ve sonraki adet olacağınız günü 4.hafta kabul ediliyor ve sonrasında 4+1 4+2 ... diye devam ediyor. burdaki hesaplayıcı neden ileriden gidiyor anlamadım ?
6+4 olduğunuz için o dört günden dolayı 7. haftada oluyorsunuz ;)

Kızlar hangi belirtileri yaşıyorsunuz ben 4.-5 haftalarda sadece bel ve karın ağrısı yaşadım. Ara ara devam ediyor bulantılar başlamadı henüz. adet tarihime göre 6+4 üm ama imzada 7. hafta olarak yazıyor neden? Benim bildiğim en son adet tarihiniz 0 alınıyor ve sonraki adet olacağınız günü 4.hafta kabul ediliyor ve sonrasında 4+1 4+2 ... diye devam ediyor. burdaki hesaplayıcı neden ileriden gidiyor anlamadım ?
7. hafta içindesin yazıyor canım, yani 6+4 olunca 7. haftanın içinde olmuş oluyorsun. 7. haftan tamamlanıncada 8. haftanın içindesin yazar

Kızlar bende kan testi yaptirmadim doktor da istemedi ultrasondan baktı keseyi gördü bu cumartesi de kalp atislarini duymaya gitcez kismetse :) bu arada doktor kanama bölgesi gormustu inşallah kaybolmuştur ya :KK43:(((
İçini ferah tut. Bol bol dinlen. İnşallah geçmiştir o kanama da.

Kizlar bende araniza katilirim insallahsize birkac birsey sormak istiyorum ben hamile olabilcegmi dusunuyorum ama hic belirti yok sadece istahim acik ve idrara cok sik cikiyorum nolur bana olumlu birseyler soyleyin cok uzuluyorum

Eşim bugün git göster dedi ama bu değerde gözükmez pazartesi gideyim dedim ona da. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider. Bazen adet olacakmışım gibi bi sızı oluyor. Korkuyorum :S
ben de cumartesi ye randevu aldım. Bakalım hayırlısı artık.inşallah yolundadır herşey.senin beta hcg kaçtı? Hangi gün yaptırdın?

Kizlar bende araniza katilirim insallahsize birkac birsey sormak istiyorum ben hamile olabilcegmi dusunuyorum ama hic belirti yok sadece istahim acik ve idrara cok sik cikiyorum nolur bana olumlu birseyler soyleyin cok uzuluyorum
bnde de aynısı acıkma çok ve dk da bir çişe gitmek dışında ne bulantı ne baş dönmesi ne uyku hali yok.benim ilk bilmiyorum belki erkendir.

cnm bence sen bi kan testi yaptir sonucu yaz bize kendi degerligimize gore degerlendirelim bizlerde ama kan testi onemli bnce bana kalsa dogana kadar her hafta yapcam ama doktorum yeter artik dedi :)
evet canım doğru söylüyorsun yarın işe gelmeden önce yaptırmaya çalışayım.

Back