- Konu Sahibi ayse1234512
- #1.941
Eşim bugün git göster dedi ama bu değerde gözükmez pazartesi gideyim dedim ona da. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider. Bazen adet olacakmışım gibi bi sızı oluyor. Korkuyorum :Sgüzel cnm pzt git bnce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim bugün git göster dedi ama bu değerde gözükmez pazartesi gideyim dedim ona da. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider. Bazen adet olacakmışım gibi bi sızı oluyor. Korkuyorum :Sgüzel cnm pzt git bnce.
6+4 olduğunuz için o dört günden dolayı 7. haftada oluyorsunuzKızlar hangi belirtileri yaşıyorsunuz ben 4.-5 haftalarda sadece bel ve karın ağrısı yaşadım. Ara ara devam ediyor bulantılar başlamadı henüz. adet tarihime göre 6+4 üm ama imzada 7. hafta olarak yazıyor neden? Benim bildiğim en son adet tarihiniz 0 alınıyor ve sonraki adet olacağınız günü 4.hafta kabul ediliyor ve sonrasında 4+1 4+2 ... diye devam ediyor. burdaki hesaplayıcı neden ileriden gidiyor anlamadım ?
aynısı bnde hala oluyo canım normalmiş.Eşim bugün git göster dedi ama bu değerde gözükmez pazartesi gideyim dedim ona da. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider. Bazen adet olacakmışım gibi bi sızı oluyor. Korkuyorum :S
7. hafta içindesin yazıyor canım, yani 6+4 olunca 7. haftanın içinde olmuş oluyorsun. 7. haftan tamamlanıncada 8. haftanın içindesin yazarKızlar hangi belirtileri yaşıyorsunuz ben 4.-5 haftalarda sadece bel ve karın ağrısı yaşadım. Ara ara devam ediyor bulantılar başlamadı henüz. adet tarihime göre 6+4 üm ama imzada 7. hafta olarak yazıyor neden? Benim bildiğim en son adet tarihiniz 0 alınıyor ve sonraki adet olacağınız günü 4.hafta kabul ediliyor ve sonrasında 4+1 4+2 ... diye devam ediyor. burdaki hesaplayıcı neden ileriden gidiyor anlamadım ?
İçini ferah tut. Bol bol dinlen. İnşallah geçmiştir o kanama da.Kızlar bende kan testi yaptirmadim doktor da istemedi ultrasondan baktı keseyi gördü bu cumartesi de kalp atislarini duymaya gitcez kismetse :) bu arada doktor kanama bölgesi gormustu inşallah kaybolmuştur ya (((
Batma yaşayanlar yazmıştı ama sanki sızlama gibi oluyor bazen. Normalse iyi :)aynısı bnde hala oluyo canım normalmiş.
Pregnancy plus ve gebelik haftam Windows Phone telefonum bu arada canımcanım iki günde bir bhcg baaktır. gelişimini takip ettir. 2 katına cıkması gerekiyor. Tebrikler bu arada:)
cnım telefonda hangi uygulamayı kullanıyorsun?
ben de cumartesi ye randevu aldım. Bakalım hayırlısı artık.inşallah yolundadır herşey.senin beta hcg kaçtı? Hangi gün yaptırdın?Eşim bugün git göster dedi ama bu değerde gözükmez pazartesi gideyim dedim ona da. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider. Bazen adet olacakmışım gibi bi sızı oluyor. Korkuyorum :S
Bugün 669 çıktı. Sizin nasıl beta hcg ?ben de cumartesi ye randevu aldım. Bakalım hayırlısı artık.inşallah yolundadır herşey.senin beta hcg kaçtı? Hangi gün yaptırdın?
Benimde kasıklarımda özellikle uzanırken batma sızı gibi oluyor.normaldir ya bence.bebişkerimiz yer yapıyor kendiniBatma yaşayanlar yazmıştı ama sanki sızlama gibi oluyor bazen. Normalse iyi :)
Ben adet gecikmesinden 1 gun sonra yaptırdım ayın 9 unda 537 çıkmıştı daha yaptırmadımBugün 669 çıktı. Sizin nasıl beta hcg ?
bnde de aynısı acıkma çok ve dk da bir çişe gitmek dışında ne bulantı ne baş dönmesi ne uyku hali yok.benim ilk bilmiyorum belki erkendir.Kizlar bende araniza katilirim insallahsize birkac birsey sormak istiyorum ben hamile olabilcegmi dusunuyorum ama hic belirti yok sadece istahim acik ve idrara cok sik cikiyorum nolur bana olumlu birseyler soyleyin cok uzuluyorum
Ben 411 ile kimyasal gebelik yaşadım geçen ay. O yüzden artışı görmek istedim. Bana da bilgi verebilir misiniz c.tesi görürseniz :)Ben adet gecikmesinden 1 gun sonra yaptırdım ayın 9 unda 537 çıkmıştı daha yaptırmadım
Beklenen adet gününüz geçtiyse evde idrar testi yapabilirsiniz.Kizlaar banada cevap verin nolur illa belirti yasamak mi gerekiyo
cnm benim tek belirtim adet olcakmisim gibi agrilarimin olmasi hamile oldugumu ogrendikten 1 hafta sonra belirtiler basladi.Kizlaar banada cevap verin nolur illa belirti yasamak mi gerekiyo
evet canım doğru söylüyorsun yarın işe gelmeden önce yaptırmaya çalışayım.cnm bence sen bi kan testi yaptir sonucu yaz bize kendi degerligimize gore degerlendirelim bizlerde ama kan testi onemli bnce bana kalsa dogana kadar her hafta yapcam ama doktorum yeter artik dedi :)
Hamileyim canım. idrar testi ile çizgi gördüm önce. Sonra kan tahlili yaptırdım. Son adet tarihin ne zaman ? Adetlerin kaç günde olur ?Hamilemisin sen simdi yoksa benim gibi ortada misin