2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım mutalaka dr dan çıkınca yaz çünkü bende geçen cuma keseyi gördüm bebeği görmeye cmt gidicez içim içimi yiyiyor :) inanıyorum ikimizde görcez ama ben çok evhamlıyım
Tmm canım hemen yaZıcam inş canım bu kdr isteyen herkese versin allahım sen kaçtasın canım geçen hafta 5+3dydim bu hfta 7 olması lazım

Ayy bende yarın gidicem canım bakalım
Güzel haberler ile gelelim inşallah canım
Hadi ya kan testi yapmadın mı nasıl dayanıyosun ya :) ben idrar testinde kopkoyu çift çizgi görmüştüm sonra kan testi yaptırdım. sadece idrar testimi yaptın
2-3 kala idrar da biraz silik çıktı gununde baya koyu çıktı doktora git gel yapmak istemedim

Bu site bir gün ileri hesaplıyor doğum tarihini başka siteler hep aynı gunu çıkarıyor hatta telefonda iki uygulamam vat hamilelikle ilgili oda aynı tarihi veriyor

Eklentiler

• wp_ss_20141211_0002.png
    238,2 KB · Görüntüleme: 62
İnşallah canım, işte küçük olması çok endişelendiriyor. hiç kan testi de yapmadım daha önce kaç çıkması gerekiyor onu da hiç bilmiyorum
cnm bence sen bi kan testi yaptir sonucu yaz bize kendi degerligimize gore degerlendirelim bizlerde ama kan testi onemli bnce bana kalsa dogana kadar her hafta yapcam ama doktorum yeter artik dedi :)

teşekkürler darısı isteyenlerin başına
bende adet günümden 2 gün önce kan testi yaptırdım 126 çıktı
3 gün sonra tekrar yaptırdım 468 çıktı

Sizin salı günü yaptırdığınız testle benim bugün yaptırdığım test neredeyse aynı. Siz keseyi gördkten 2 gün sonra da ben görebilirim herhalde. Ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz doktora?

merhaba bayanlar...
en son burayı 2010 aralık annesi olarak takip ediyordum. ne çok zaman geçmiş.
kısmetse sizlerle de ağustos 2015 annesi olarak birlikte olacağım.
oğluşumdan sonra bir süre çocuk düşünmedim. sonra ben düşündüm ama rabbim nasip etmedi. uzun süre çocuk olmayınca doktorum aşılama tavsiye etti. aşılamada %15 ihtimal vardır. yani çok düşük. ben de çok ümitli değildim. ama şükür dün itibari ile bir aksilik olmassa ağustos 2015 annesi olacağımı öğrendim. yarın doktora gideceğim inş. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
burayı takip etmek bu heyecanı birlikte paylaşmak inanın çok güzel oluyor. takip etmenizi tavsiye ederim:))

Kızlar bende kan testi yaptirmadim doktor da istemedi ultrasondan baktı keseyi gördü bu cumartesi de kalp atislarini duymaya gitcez kismetse :) bu arada doktor kanama bölgesi gormustu inşallah kaybolmuştur ya (((

Bu site bir gün ileri hesaplıyor doğum tarihini başka siteler hep aynı gunu çıkarıyor hatta telefonda iki uygulamam vat hamilelikle ilgili oda aynı tarihi veriyor
evet uygulamalarda benimkide 08.08 yazıyo burada 09.08. zaten tam o tarihte doğmayacaklar nasılsa farketmez onun için :)

Kızlar bende kan testi yaptirmadim doktor da istemedi ultrasondan baktı keseyi gördü bu cumartesi de kalp atislarini duymaya gitcez kismetse :) bu arada doktor kanama bölgesi gormustu inşallah kaybolmuştur ya (((
senin doğacak tarih benimkinden daha ileride, yani SAT bikaç gün sonra heralde. nasıl gördü dr keseyi, benimki göremedi. belkide ultrasonu mu iyi bir cihaz değildi anlamadım? kalp atışları 6. haftada duyulur mu ki?

canım iki günde bir bhcg baaktır. gelişimini takip ettir. 2 katına cıkması gerekiyor. Tebrikler bu arada:)

cnım telefonda hangi uygulamayı kullanıyorsun?

Kızlar hangi belirtileri yaşıyorsunuz ben 4.-5 haftalarda sadece bel ve karın ağrısı yaşadım. Ara ara devam ediyor bulantılar başlamadı henüz. adet tarihime göre 6+4 üm ama imzada 7. hafta olarak yazıyor neden? Benim bildiğim en son adet tarihiniz 0 alınıyor ve sonraki adet olacağınız günü 4.hafta kabul ediliyor ve sonrasında 4+1 4+2 ... diye devam ediyor. burdaki hesaplayıcı neden ileriden gidiyor anlamadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…