• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım anlıyorum seni ama ALLAH dualrımızı duyuyor. inşallah sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Amiiinnn canım benim inşallah yaaa..
Allahıma çok dua ettim hayırlısıyla diye çünkü artık dayanamayacak duruma gelmiştim laflardan.
Hatta iltihabın var ondan çocugun olmuyor damgası bile yedim geçen bayramda.
Eşimin tüm akrabalarının içinde nasıl oldum anlatamam beynimden aşağı kaynar su döküldü resmen.
Ama raabim duydu sesimi inşallah.
Mazlumun duası yerde kalmazmış.

Benim ilk bebeğim ve 1 buçuk yıldır evliyiz. Tedavi olun demeye başlamışlardı artık her gitiğimde burnumdam geliyordu çocuğunuz olmuyor demelerinden. Halbuki 1 yıl hiç düşünmedik biz. Anlatamadık kimsye. Doktora gidin çocugunuz olmuyor damgası yediğimiz zamanda oldu bu bebek. O nedenle herkese söyledik eşimle, sussunlar diye. İnşallah anzar değmez bebeğime :KK43: Daha ultrasonda bilr göremedim bebeğimi. Cumartesiyi iple çekiyorum hayırlısıyla yaa...
Bende bir buçuk senelik evliyim .yaşımız genç nihayetinde bir yıl ben duusnmuyordum zaten esimde ona kalsa erzurum dan tayin. bitene kadar olmasın .ama baktım birkaç yerden bende olmuyor mu gibi lafları.duydum .takmamaya çalıştım ... Ama bilmiyorlardiki vajinusmus idim .ve on kasımda yendim bebeğim olacakmış ki o sbeple yenebilmisiz .Allah kısmet edince ediyor şimdi eşim de bende cook mutluyuz minigimiz var inşallah sağlıklı bir sekilde doğar .

Olmuyor yok şöyle diyenlere diyesim geldi ki bak Allah ilk denemede nasib etti diye ama ... Herşeyin hayirlisini diledim bir buçuk yıl boyunca .yani vajinusmus olmasamda biraz zaman geçsin buyuyelim evlilik otursun diye derdik .çok.şükür evliliğim oturdu eşim çok anlayışlı birisi ve artık bebek de istiyordu ve bir baktikkk geliyor :)isteyen herkese versin Allah çok dua ediyorum ben .

Ilk 3 ay anneler kilo kaybedebilir bebek depodan beslenir diyordu bir sitede
Teşekkür ederim canm.Etrafımda yemek yemem için seferber olmş küçük bi grup var sinirim çok bozuluyor.Ben yine hergün yumurtamı yiyorum,süt ve ayran içiyorum ama et yemekleri,balık, ceviz yiyemiyorum.yazarken bile midem kalktı

Merhaba kızlar ben de hamileyim, geçen hafta öğrendim, ancak buradan gebelik takvimini nasıl işaretleyeceğim?? aradım bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

enteresan olan keseyi görmesi bence benim görünmedi.4+3 görünüyorum ben benimki anormal bence :KK43: bende bundan tereddütteyim. belki geç döllenmedir diye umuyorum.avunuyorum. 20.sinde kontrolümüz.çatlamazsam iyi inşallah bebeğine kavuşursun canım :KK55:
doktorun baktığı cihazla çok alakası varmış canım hiç moralini bozma.
ablam 1 yıl evvel bir özel ahstaneye gitti 4+3 falandı doktor bakmadı bile göremem şimdi dedi 5 hafta geçince gel dedi. hem bakan önemli yani hem de baktıkları ultrason aleti. inşallah sağ salim sen de kavuşursun bebeğine

Kizlar inanilmaz kokuya hassasiyetim basladi.

Normalde de hassastim daha da artti bugun.

Daha cok erken degil mi bu belirti icin:KK43: Cok kotu yaa
Ayyy canimm koku demee ne geldiyse basima kokuyla basladi herseyden tiksindim kendimden bile inşallah hafif atlatrsin

Back